Politika

Albanska alternativa Tuzi: Ivezaj svoje neznanje pokazuje i na javnoj sceni

Tuzi

Odbornik Albanske alternative Fatmir Bećiraj u  Opštine Tuzi kaže da odbornik opozicionog DPS-a Simon Ivezaj, svoje neznanje pokazuje i na javnoj sceni.

<<<Ivezaj: Đeljošaj nezakonito postavlja rukovodstvo mjesnih zajednica<<<

“Kao odbornik bi trebao da zna, da ove odluke o kojima iznosi politički stav, donosi Skupština opštine Tuzi, dakle i on sam kao odbornik. Treba da zna, da mjesto na kojem se o ovome raspravlja je takođe Skupština opštine, a kada se o ovome raspravljalo, pobjegli ste sa sjednice. Na vašu žalost, a sreću Malesije, naš predsjednik Đeljošaj, na nekoliko izbora u nizu vas je dotukao da ste pobjegli u mišiju rupu, pa vam se priviđa svugdje, u odlukama koje imaju njegovu nadležnost ali vidljivo i o odlukama koje vi donosite”, istakao je Bećiraj.

Prema njegovim riječima razumiju da superiornost koje ima Đeljošaj “u odnosu sa Vama i rezultati u radu i ogromnu podršku građana koju ima ali i ostalih partija sa kojima vrši vlast, kod vas izaziva određenu traumu koja se ogleda za posljedicu da ste počeli i da ga sanjate”.

“Najbolje za vas i našu opštinu je da dođete na sjednice opštine, počnete da naučite koje su nadležnosti vaše i predsjednika opštine. Na kraju, mi znamo da ste vi samo figura stare garde sa kojima se rukovodi, pokazali ste i kada ste aplaudirali Glavnom gradu u neljudskom ponašanju prema našoj i vašoj opštini, ali na sreću Malesije vi ste u Malesiju politička manjina i to svakim danom sve više i više”, zaključio je Bećiraj.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tuzi
Gost
Tuzi

E lijepo te nakrasio Đeljošaj od Nastavnika do šofera u Opštinu moj dobri Bećiraju, i sada ti sastavljaju saopštenja.

Gradjanin CG
Gost
Gradjanin CG

Nijedna cinjenica u ovom tekstu… samo dim i magla…

G-din Ivezan pokazao sve crno na bijelo.

Dinosa
Gost
Dinosa

Bećiraj ili Đokovic kako ti je prezime

Dedivanaj
Gost
Dedivanaj

Ovo je jedan nacionalista ima ga na Jutub

Miljes
Gost
Miljes

E kukala nam majka ko daje izjave čovjek koji ne zna kako se zove i preziva,

Send this to a friend