Politika

Albanska lista formira radnu grupu za pregovore o učešću u vršenju vlasti

Genci Nimanbegu

U Ulcinju je održan je sastanak čelnika subjekata Albanske liste “Genci Nimanbegu – Nik Gjeloshaj“ na kojem su razmotreni rezultati izbora 30. avgusta, aktuelna politička situacija poslije zvaničnog proglašenja rezultata izbora, kao i ostvareni kontakti i razgovori konstituenata liste tokom ovog perioda.

“Odlučeno je da se formira radna grupa koja će sastaviti platformu za moguće pregovore o učešću liste u vršenju vlasti, a koja će sadržati sva životna pitanja koja su inicirana od naših subjekata kao što su Valdanos, decentralizacija administracije, prostorno planiranje, privatizacije ili određivanje linije razgraničenja morskog dobra u zakonskim okvirima, kao i nove izazove albanskog naroda u Crnoj Gori koji traže posebnu pažnju i odlučnost albanskog političkog faktora u Crnoj Gori u duhu principa da o Albancima mogu odlučivati samo Albanci”, navodi se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mikac678
Gost
Mikac678

Slušaj ovoga, zar niste za građansku i pro evropsku Crnu Goru, što niste insistirali dok ste bili u vlasti sa Dps-om. Ako ove vaše zahjteve prihvati nova vlada to će im biti prvi poraz, Valdanos je prodat i svi vlasnici su dobili novac za to, sad da li je bila pravična to je druga stvar ali bi tako mnogi mogli… Više »

Kokot
Gost
Kokot

Opaaaa.Došla maca na vratanca.

Send this to a friend