Politika

Aleksandar Đuretić predsjednik odbora SD Golubovci

Opštinska konvencija Socijaldemokrata izabrala je novi odbor u Golubovcima, koji je na prvoj sjednici za svog predsjednika izabrao Aleksandra Đuretića, saopšteno je iz SD-a.

Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović, je zahvalio prisutnima na dosadašnjem angažmanu, i dodaje, sada je posebno izražena potreba za partijskim aktivizmom i to očekujemo od svih naših članova i aktivista u Zeti, ali i svih nas iz partije koji smo dužni da razgovaramo sa svakim našim prijateljem ili poznanikom koji ovdje živi i da ih ubijedimo u ispravnost politike za koju se zalažemo.

“Mi moramo, svi zajedno, dati svoj maksimum kako bismo sačuvali one vrijednosti na kojima je utemeljena nezavisna Crna Gora – demokratska, građanska, multinacionalna, multivjerska i antifašistička. I moramo se, na kraju, izboriti da, poštujući vjerska uvjerenja svakog pojedinca, Crna Gora ostane sekularna država”, rekao je Brajović.

Potpredsjednik Socijaldemokrata Damir Šehović, istakao je zadovoljstvo činjenicom da je odbor u Golubovcima dobio i nove ljude i novu energiju.

“U kombinaciji sa kadrovima koji već imaju zavidan partijski staž u SD-u, uvjeren sam da ovaj odbor može ostvariti još bolje rezultate”, rekao je Šehović.

Predsjednik Odbora SD Golubovci Aleksandar Đuretić, izrazio je zahvalnost na ukazanom povjerenju.

“Spreman sam da vodim ovaj odbor, da stanem ispred svih vas koji ste me izabrali, jer znam da su u ovom odboru časni i pošteni ljudi, ljudi koji imaju znanja i kapaciteta da mijenjaju i Zetu i Crnu Goru nabolje. Zato sam uvjeren da će naši rezultati ovdje, ali i u čitavoj Crnoj Gori, u periodu koji je pred nama biti samo bolji”, rekao je Đuretić.

Send this to a friend