Politika

Američki ambasador za međunarodne vjerske slobode 15.novembra u Podgorici

Foto: VOA

Američki ambasador za međunarodne vjerske slobode Sem Braunbek će 15. novembra doputovati u Podgoricu, gdje će se sastati sa državnim i vjerskim liderima, saopšteno je iz Stejt departmenta.

Braunnek će osim Crne Gore posjetiti i Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo, Albaniju i Holandiju.

Ambasador Braunbek će prvo doputovati 11. novembra u Beograd, gde će se sastati sa patrijarhom SPC  Irinejem i predstavnicima drugih vjerskih grupa kako bi razgovarali o pitanjima slobode vjera u Srbiji. Narednog dana će otputovati  u Srebrenicu i Sarajevo, kako bi učestvovao u obilasku Memorijalnog centra.

On će 14. novembra, posjetiti i Prištinu.

Od 18. do 19. novembra, ambasador Braunbek će boraviti u Tirani, gde će učestvovati na  konferenciji „Religija kao instrument mira“.  Ambasador će se takođe sastati sa raznim vladinim i vjerskim liderima. Ambasador će 20. novembra završiti svoje putovanje posjetom  Hagu, gdje će učestvovati na sastanku Međunarodne kontakt grupe za vjerske slobode.

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Komita
Gost
Komita

Dako ovaj usutka i zabrani svetosavskoj sekti da raspiruje mrznju na ovim prostotima. Dako ih smjesti u Srbiju za sva vremena.

Đinđa
Gost
Đinđa

Ovaj je došao da uvrće uši DPS-ovcama zbog zakona o otimanju crkava. Pa američka ambasadorka se sastala prije dva dana sa Amfilohijem u hramu i dala mu punu podršku.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Blago njemu, samo šeta i uživa

Vitni Voren
Gost
Vitni Voren

Samo neka se šetaju od Irineja pa nadalje – CRNA GORA MORA GLEDATI SEBE I SVOJ IDENTITET.
Nikome vise nista ne vjerujemo!
Svoj posao.

opet preko reda
Gost
opet preko reda

Identitet Crne Gore je multinacionalna i multikonfensionalna zajednica!

Send this to a friend