Politika

Amfilohije, Bečić i Abazović na slavlju kod Rusa, bez lidera DF-a

Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije, predsjednici Demokrata i Građanskog pokreta URA Aleksa Bečić i Dritan Abazović, kao i bivši predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, bili su gosti na koktelu povodom Dana državnosti Ruske Federacije koji je održan u utorak, 12. juna, u hotelu Hilton, saznaje Pobjeda.

Svečanom koktelu prisustvovala je i predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica, kao i delegacija Socijalističke narodne partije na najvišem nivou u kojoj su bili predsjednik Vladimir Joković, potpredsjednik Dragoslav Šćekić kao i član Predsjedništva Miomir Vojinović.

Svečanom koktelu povodom Dana državnosti Ruske Federacije, prema saznanjima Pobjede, nije prisustvovao niti jedan lider Demokratskog fronta, koji su prošlih godina bili redovni gosti.

Na koktelu je bila i bivša poslanica SNP-a Snežana Jonica, kao i generalni sekretar Demokrata Boris Bogdanović.

Izvor Pobjede koji je priustvovao svečanom koktelu je saopštio da se odsustvo lidera Fronta dovodi u vezu sa zahlađenjem odnosa te političke grupacije sa predstavnicima ruske Ambasade posljednjih godinu dana.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cg4Ever
Gost
Cg4Ever

Sve ruski agenti i placenici.

iff
Gost
iff

Кратко и јасно није истина. Били су лидери ДФ-а. Зашто се овако масно лаже. Нио је и Фијип бивши нејаки. пред$једник емеритус.

aneksija 1918
Gost
aneksija 1918

Đe su pare što vi je dala Rusija iz CRNIJEH FONDOVA OD DROGE I ORUŽJA ma potrošiše ih bez računa. Kuku onome koga Rusi BRANE A SRBI RANE ako takvijeh ima.

Badzana
Gost
Badzana

Pa ove iz DF nisu zvali jer znaju da nemaju vratiti pare koje su dobili za drzavni udar potrosili za koljenice

Prophet
Gost
Prophet

Fun fact: ispod naslova obicno stoji tekst koji je takodje (ako ste pismeni naravno) pozeljno procitati prije donosenja suda. Ako vam je mrsko da citate pojasnicu vam da se radi o koktelu u ambasadi povodom dana drzavnosti RF, na kojem je bilo i visokih funkcionera DPS-a takodje…Nego vi nastavite da podrzavate populisticke DPS i DF, za bolje i niste…

dagy
Gost
dagy

Mogu li ovi nasi antirusi pitati Trampa sta je to Rusija

Jogurt
Gost
Jogurt

Ima li neko sa kim DF nije prekinuo kontakte? Svi ludi, a samo oni u pravu?!

Biohazard
Gost
Biohazard

Naljutili se na ruse jer nisu usli tenkovimA u CG da ih odbrane 😂

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

OCE LI MI KO RECI JELI OVAJ DRITAN PRIMIO HRISCANSTVO- PRAVOSLAVLJE ,NE PROPUSTA OVE PRIJEME OTKAD JE U VEZI-SVEZI SA ZECKIM(kako ih je lijepo vidjet kad se drze za rucice)

dagy
Gost
dagy

Nije on je musliman ali je za mnoge nase pravoslavce oreol cojstva i junastva,ja ga kao srbin gotivim mada mu ponekad i nesto sitno zamjerim.

Musa
Gost
Musa

Pitaj Nrekica jer je stalno sa Lomijem za rucicu?

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

A STO MISLITE ZASTO?

Nikola
Gost
Nikola

Normalno ..posli malo da se provesele..to sto su rusi sceli da ubiju mila i manji gradjanski rat..a sto ces..bilo pa proslo 🙂 ..e tikvo bez korijena

Miki
Gost
Miki

E cus Rusija… Ima li ta kultura ikakvog uticaja, a da nije bio samo knjizevni, na bilo koga u svijetu?

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Zanimljivo bi bilo zasto vjerski poglavar ide na proslavu dana drzavnosti i kako bira zemlje ciju drzavnost slavi ….da li ide na proslavu dana drzavnosti grcke bugarske …mozda njemacke poljske francuske ili engleske…politicari treba da idu i da razvijaju prijateljstva sa svi drzavama bilo koje vjere i sa bilo kojeg kontinenta da je ta drzava ..

Budo
Gost
Budo

Poljubi li ko ruku Amfilohiju, možda Bečić i Abazović … ovi drugi teško.Je li bilo hladno kao u Rusiji. Brinu me ovi iz DF-a, đe su … da ih nijesu Rusi oteli, sve do jednog, osim Medojevića i B.B … zna li iko đe onaj Radulović?Možda griješim da su ukradeni (što će kome?), nego su se povukli u ilegalu.

Diki
Gost
Diki

Sto se tiče DFa tu si sto posto upravu nema ih nidje !!!

Budomojelijevo
Gost
Budomojelijevo

Opet slabo zanosiš. Trgni se malo, Budo.

Budo
Gost
Budo

O moje lijevo, sišao si sa grane, privukla te banana.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Vujanovic je Toliko zla uradio prema CPC(Jednostavno tragedija jednog naroda)

Pri pejd CG
Gost
Pri pejd CG

Ne brukaj se..Biti duklkanin je sramota.
Dje to ime nadje,kukavče?

Pesa
Gost
Pesa

Pravi Crnogorci,a ne ovi domaci izdajnici!

Maksim Zivaljev
Gost
Maksim Zivaljev

NASLOV: Filip Vujanović i Vesna Medenica na slavlju kod Rusa, bez lidera DF-a bivši predsjednik Crne Gore Filip Vujanović bio gost na koktelu povodom Dana državnosti Ruske Federacije koji je održan u utorak, 12. juna, u hotelu Hilton, saznaje Pobjeda. Svečanom koktelu prisustvovala je i predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica povodom Dana državnosti Ruske Federacije, prema saznanjima Pobjede. KAd pravi… Više »

Ve$a
Gost
Ve$a

Taman su se nasli! Haahahha! Isti su sva trojica!

Verdad
Gost
Verdad

Becic nema kud jasnije da prikaze cemu naginje njegova politika

kako da ne
Gost
kako da ne

Dan ruske državnosti…a ne može to bez propagande SPC i “reprezentativnih” domaćih predstavnika…

Diki
Gost
Diki

Ništa strašno i neka su !

Ertisay
Gost
Ertisay

Pošto DF-a nema ni kod Amerikanaca, meni ostaje da im skinem kapu i čestitam što vode svoju politiku, a ne neku navođenu sa strane

Željko
Gost
Željko

Ne razumijem ovoga Abazovića, može li mi ko objasniti da li je on Albanac ili Bošnjak? Kako on da se ujedini sa “velikosrbima”, ne shvatam ga!

AMON
Gost
AMON

shvatit ces kad porastes…

Mufto
Gost
Mufto

Neće ni tada, tek kad ojde na onaj svijet !

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nije to Željko komplikovano. Filozofija leba bez motike, u ovom slučaju 2000 eura bez odlaska na posao, je opšte poznata. Ona ne zna ni za vjere ni za nacije.

dagy
Gost
dagy

Pa ocigledno je svjestan da ga srbi nece izdati kao njegove bivse kolege crnogorci sa dna kace iz pozitivne a oni ne samo njega no sav narod,sad ambasada u kini za uspjesno i kratko sluzbovanje i ogroman patriotizam.

boki
Gost
boki

Sram vas i stid bilo za ovaj naslov.

Marko
Gost
Marko

Divni ljudi….Abazovic kao šlag na tortu…potpuno se pogubio…sledeci njegov korak ce biti da kaze da je NATO loš za Crnu Goru…i onda ce i on biti na platni spisak ruske federacije….

gmt
Gost
gmt

Kakav manipulatorski naslov, kakva subliminalna poruka! Ostatak teksta to otkriva.

Šta reći
Gost
Šta reći

Muči avetinjo iz DF.

Milo
Gost
Milo

I ja sam bio. Zašto ne objavite ?

Prophet
Gost
Prophet

A da na koktelu nije bilo još nekoga osim u naslovu pomenute trojke? Ne mogu da vjerujem da uporno pokušavate povezati koalicijau Demokrata i URA-e (građanski orjentisana opozicija) sa amfilohijem i rusijom i izmanipulisati narod. Zasto niste stavili naslov npr. “Amfilohije, Vujanović i Medenica kod Rusa”?…na zalost sve vise postajete “Crnogorski Kurir”, a nekad ste bili ozbiljan portal…

ZDS
Gost
ZDS

Gradjanski orijentisani Kaludjerovic, Gosovic i Becic? Clanovi sedmog baraljona? Becic koji je kao dijete branio mostove po Beogradu i koji je izjavio da navija za Srbiju u sportu? To tvoje “gradjanstvo” je daleko od onog koje ja prihvatam.

Prophet
Gost
Prophet

Bojim se da ste podlozni sitnim dnevnopolitickim manipulacijama i fake vijestima.. tako da necu ulaziti u diskusiju sa vama, pitanje je gdje bi ta diskusija dovela. Nastavite da glasate za DPS i DF za bolje niste!

gost
Gost
gost

Ne boj se nista. ZDS dobije ospice na sam pomen Rusije I Srbije.

AMON
Gost
AMON

moraca moraca crni mrco sta ces kad ti juropa dovede abaza i becu za komadante ahahah kako ces da puknes tacno znam! shvati jadan nebio da drzava vise nije na dnevnom redu, vec mito, korupcija i organizovani kriminal! zna evropa dzabe se ti pravis lud!

Petar
Gost
Petar

Pojedini milovi pioniri nikako da shvate da Milo nije vječan i već je stariji čojek. Kao i svaki drugi čojek i on će doživljeti kraj životnog vijeka, za 5 ili 55 godina manje je bitno. Ono što će biti bitno tada je kakvu je državu ostavio iza sebe. A posto ostavlja iza sebe modernu diktaturu od drzave, Crnoj Gori slijedi… Više »

Hrs
Gost
Hrs

Bečić je sad dukljanin

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha. Demokrate koje slave u Beranama sa srpskim zastavama, Mali Aleksa koji se slika sa ljudima koji nose kokarde i 21 maja spušta zastavu na pola koplja, nemaju ništa zajedničko sa građanskim partijama. To što Aleksa ne želi da se izjasni ni o čemu je njegov način da privuče glasače.

Milan
Gost
Milan

Cega se stide? Sto su isli ako nece da se pominju?

Send this to a friend