Politika

Amfilohije ponovo vrijeđa: Đukanović hoće Crnu Goru da pretvori u demonsku, satansku zajednicu

Mitropolit Amfilohije (Foto: MCP)

Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije danas je, nakon što je juče predsjednik države Milo Đukanović saopštio da je bilo dosta cirkusa kojeg pravi Srpska pravoslavna crkva, ocijenio da Đukanović propovjeda satansku Crkvu i hoće Crnu Goru da pretvori u demonsku, satansku zajednicu.

<<<Đukanović: Dosta je bilo cirkusa SPC-a, moraće da bude ono što joj pripada – vjerska zajednica koja će biti dio društva i ni milimetar više od toga<<<

“Obnovili smo državu. Vrijeme da obnovimo i crkvu. Ponudili smo rješenje da postoji pravoslavna crkva koja će okupiti sve pravoslavne vjernike. Ako SPC to odbija, biće crkva nacionalnih Srba u Crno Gori. Ali onda ćeno mi stvarati crkvu nacionalnih Crnogoraca. Potrudićemo se da takva crkva bude autokefalna i priznata”, poručio je juče između ostalog Đukanović.

Amfilohiju je to zasmetalo pa je po ko zna koji putu optužio i iznio niz uvreda na račun crnogorske vlasti  i Đukanovića. On tvrdi da vlast u Crnoj Gori ponovo skreće na bezbožni, satanski, antibožji, antihristovski put, antipetrovski, antisvetosavski, antipetronjegoševski put.

“To je ono što radi danas vlast u Crnoj Gori, seli Crnu Goru u skotsko mrtvilo, ništavilo, i u isto vrijeme temelji budućnost Crne Gore na bogoubilaštvu i bratoubilaštvu, na onome što je urađeno ovdje u vrijeme i poslije Drugoga svjetskoga rata. Na tome temeljiti budućnost Crne Gore to može samo neko ko je izgubio pamet, ko je satanizovan”, istakao je Amfilohije, a objavljeno je na sajtu Mitropolije crnogorsko primorske.

Prema njegovim riječima oni koji danas upravljaju sudbinom ovog naroda nastavljaju bezbožni, satanski put gonitelja Hristovih, put Pilata, put ondašnjih Jevreja koji su razapeli Hrista, put bezbožnika koji su utamničili Lovćenskog Tajnovidca.

Dalje je istakao da predsjednik hoće Crnu Goru da ponovo povode bespućem, vraćajući se Pitagori i Epikuru koji grabe “iskru božansku u skotsko je seleći mrtvilo”, hodeći putem koji vodi u smrt i prolaznost, ništavilo.

Amfilohije se nada da će doći vrijeme da se Sv. Petar Lovćenski Tajnovidac “izvadi iz tamnice Franje Josifa i njegovoga kaplara, koji su, svako u svoje vrijeme, srušili crkvu na Lovćenu i oskrnavili kosti ovog Božijeg ugodnika”.

“I danas u ovo naše vrijeme ovdje se nastavlja to djelo Franje Josifa i njegovoga kaplara. I taj put kojim su oni hodili se proglašava za put Crne Gore a to nije put već bespuće. To je satanski, demonski put koji razara i otuđuje ljude i narod od onoga puta koji vodi u život vječni. To je put smrti, put ništavila”, rekao je on.

Prema Amfilohiojevim riječiam Franjo Josif je bio tiranin i nasilnik, i kaplar koji je nastavio njegovo djelo i razorio sveštenu Crkvu Svetoga Petra Lovćenskoga Tajnovidca i utamničio njegove mošti u onaj paganski mauzolej, nijesu evropske vrijednosti a da nažalost njima sada hodi Crna Gora.

“Istinska Crna Gora jeste ona Crna Gora Svetoga Petra Cetinjskoga Čudotvorca, čije mošti ovjde cjelivamo, i Svetoga Petra Lovćenskoga Tajnovidca. Ta Crna Gora nije nikada išla bespućem nego putem koji vodi u život vječni i svjedoči taj put i tu istinu, taj život i tu pravdu, čiji su svjedoci i naši divni svetitelji: Sveti Sava, Sveti Petar Cetinjski i Sveti Petar Lovćenski Tajnovidac. Neko bi njihovim molitvama Gospod i nas utvrdio da hodimo svetim Božijim putem, putem Crkve Božije – Hristovim putem, da hodimo tim putem sami sebi i jedni druge i sav život svoj Hristu Bogu predajući”, zaključio je Amfilohije.

A.O.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
hans
Gost
hans

Ovo bi bila gola istina ako je Amfiju obećano da on bude lider CG.

Darko
Gost
Darko

Pa i Kalj Aleksandar je srusio Originalnu Njegosevu Kapelicu i sagradio njegovu. Zsto samo Lazete i tumacite glupom narodu lazi

Marvo
Gost
Marvo

Radovicu,ne vjeruje ti vecinski pravoslavni narod.Vrijeme je da u Crnoj Gori crnogorci postanu ravnopravni građani.Citav vijek ste nam negirali pravo da budemo ono sto jesmo,pokusavali ste da nas posrbite.Ne zelim srbima nikakvo zlo,ali je nase pravo da odlucujemo o svojoj vjerskoj i nacionalnoj pripadnosti.Ako su u Crnoj Gori svi hramovi srpski,gdje su onda crnogorski?

CrnoGorac
Gost
CrnoGorac

Nisam vjernik, ali daleko više poštujem vjernike, bilo koje crkve, nego li fašiste i komuniste.

ND123
Gost
ND123

Obnovili smo državu. Vrijeme da obnovimo i crkvu. Ponudili smo rješenje da postoji pravoslavna crkva koja će okupiti sve pravoslavne vjernike. Ako SPC to odbija, biće crkva nacionalnih Srba u Crno Gori. Ali onda ćeno mi stvarati crkvu nacionalnih Crnogoraca. Potrudićemo se da takva crkva bude autokefalna i priznata”, poručio je juče između ostalog Đukanović. Da je Mitropolit MCP Amfilohije… Više »

mrkela
Gost
mrkela

Sramne litije pod parolom NE DAMO SVETINJE CRNOGORCIMA , Muslimani i katolici ih ne traže ,za Crnogorce je fašizam !

mrkela
Gost
mrkela

SV . Petrom i Cetinjskim manastirom neće komandovati srbijanac Irinej ! Zato u Cetinje nijesi smio organizovati litije !

mrkela
Gost
mrkela

Sliša srbijanca irineja i srbijansku vladu ! Ništa drugo on ne radi . Što tu nije jasno ?

PetarPan
Gost
PetarPan

Ovaj zakon je donesen za dobrobit i sigurnost svih nas.

Joo
Gost
Joo

IDENTICAN zakon je na snazi u Srbistanu…..tamo su crkve i manastiri u vlasnistvu drzave….tamo je SPC uredno registrovana…..sve sto u CG odbijaju da urade……tamo im zakon ne smeta jer tamo nisu otimali tudje kao u CG…….

Panda
Gost
Panda

Zakon je jednak za sve i mora se postovati.

Oaza
Gost
Oaza

Zakon se mora postovati.

Kokoška
Gost
Kokoška

15. Vijek.

neristo
Gost
neristo

Risto se izgubio u vremenu i prostoru. Nije ovo vrijeme kao sto je bilo prije gdje su crkvenjaci vodili CG. Tada je narod bio nepismen i popovi su bili puno obrazovaniji od naroda pa su na racun toga postajali gospodari. Danas drzave imaju svoja rukovodstva. Narodi su puno obrazovaniji tako da popovima ostaje samo da manipulisu sa neukima. Je li… Više »

Lemi
Gost
Lemi

I ucio si i pisao srpski…osim ako si 2006god i mladji…ili si se izlegao iz jaja…

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Није вријеђање већ констатација.

Joo
Gost
Joo

opet se ti srbijanac javljas……tvoji komentari pateticnog srbijanskog spina su sada vec smesni…..a realnost ne bi prepoznao ni da te ugrize……

Krsto
Gost
Krsto

Kada krenes sa litijama ponovo, krenucemo i mi da se skupljamo. Ko slagao pas bio. A onda se zali Milu i Dusku, spijune.

Lemi
Gost
Lemi

Krsto kad ce penzija…

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Čuli risto,kako su srbi šćeli da zapale mošti svetog vasilija,ali saveznici nijesu dali?!

Tako je to
Gost
Tako je to

Narcis: Zna on to, ima malo više od škole no i ja i ti, no za te pare trpi.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

To je surova istina.

Dejan tkivo
Gost
Dejan tkivo

Zašto je milo bio u francusku?

Krsto
Gost
Krsto

Da ti trazi mamu.

Joo
Gost
Joo

objasnice pred izbore…..cisto da vas matira kad se broji……da pokaze koliki ste lazovi…..ako sad kaze do tad ce se zaboraviti…..sve vase lazi na jednu gomilu……

Dejan tkivo
Gost
Dejan tkivo

Milo je tek založio prije deset godina. Itd

Novljanin
Gost
Novljanin

Svidjalo se to nekome ili ne Mitropolit Amfilohije je najumnija glava u CG.
Govori vise stranih jezika nego citava vlada CG.

Ovako ti je
Gost
Ovako ti je

Najgora je školovana budala.

Parilo
Gost
Parilo

Je li te jezike u Vatikanu naučio?

marius
Gost
marius

Ako se mjeri kolko je neko uman, po tome, kolko jezika zbori, onda mislim da je Šofro tu daleko ispred svih. Nema toga svetckog jezika, koga ne parka.

Krsto
Gost
Krsto

Govori izdajnik mnogo jezika.

Lemi
Gost
Lemi

Ma jok…brale ne vjeruju ti ljudi,nema diplomu sa ovih priznatih fakulteta,da je kupio e vjerovao bih ti da je bistar…jos da umije da lopinja bio bi ljudina.

Laka
Gost
Laka

Da bi da se jos obrije,da ne plasi narid!!!

Zoran
Gost
Zoran

Ne vidim šta je pogrešio

Krsto
Gost
Krsto

“Pogresio” je to sto je zaboravio ko su Crnogorci. To mu je najveca greska ” pogresio”.

Iskren
Gost
Iskren

Crkva vjera pripada narodu. U USA ima stotinu religija I vjera I narod odlucuje gdje ce. Znaci treba postovati cijeniti svaku Crkvu svetinju I vjeru. Bolje bi bilo da srusimo Mafijasa Lazova Prevaranta Mila koji je unazadio I unistio MG. Ovo je njegovo maslo kako bi skrenuo paznju sa sebe na Crkvu.

Iskren
Gost
Iskren

Crkva

Krsto
Gost
Krsto

Vazda ti oko kuce bila.

KulinDookrecimo
Gost
KulinDookrecimo

Srbijanci Zakon se postovat MORA.

Lida
Gost
Lida

Ovo je sramota sta ovaj covjek radi,ma bre neka ide za Srbiju pa neka tamo radi protiv drzave.

Radosav
Gost
Radosav

Admineeeeee
Ne damo svetinje

Krsto
Gost
Krsto

E ni mi Bogomi.

Radosav
Gost
Radosav

Ne damo svetinje admine…

Mongro
Gost
Mongro

Eno ti Miiišo poslao pismo Radosave! Oli nać koga da ga umije pročitat?

Boris
Gost
Boris

vidim ove nacionalne manjine najvise komentarisu!??? zasto? Sve vam je dzabe!!! Nas pravoslavaca ima puno vishe!!!!

freeMNE
Gost
freeMNE

Ti si ovo zakuvao pukovniče i znaš to veoma dobro,da si pravi mitropolit pomirio bi ovaj narod odavno…

Mila B
Gost
Mila B

Dosta je tvojih kletvi i prokleština ko da se boji ko tih tvojih priča risto sotono ajde više si dosadio i bogu i narodu pametnome ajde da se počine od tebe i tvojih popova radi svoj poso a ne si svakom loncu poklopac

Pedja *
Gost
Pedja *

E, sramoto izdajnicka sa 77 ljeta , umjesto da se stavis na celo i povedes to malo naroda na put stare CG ti se Srbijancis , pinjato nezasita , pi .

ND123
Gost
ND123

Milioni su išli na Maltu, Kipar, Kajmanska Ostrva.
Pogodite ko ih je iznosio, ko smije da kaže?????!!!!!!!

HR8
Gost
HR8

Jedini demon i satan je ova mizerna bubasvaba. Izdajnik Crne Gore.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ako je raj ono što se dešavalo po bosni i kosovu, onda će nam pakao i demoni lako pasti.

Crnogorac 12345
Gost
Crnogorac 12345

Kako se dogadja izmedju bratskog naroda kad ovaj covjek koji tvrdi da je amfilohije od pamtivijeka oce da eliminise crnu goru. Milo bar stiti i ne psuje kao ovo sveto lice Boze mu oprosti. Sa arkanom je radio cuda crnoj gori pa mu cetinje nije dalo.
Nek nam svi zavide ne moze nam niko nista. Crna gora ale.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Neka svaki Srbin razmisli o jednoj metafori . Da je, na primjer, prije 100-ak godina, Rusija okupirala Srbiju (kao što je Srbija okupirala Crnu Goru ) i da je u Srbiju i srpske manastire dovela ruske popove i uvela rusko pravoslavlje, jezik, itd. I uvela dekretom u škole nekog ruskog sveca (npr. sv. Nikolu Lipenskog) kao “đačkog sveca” da li… Više »

Cuca CT
Gost
Cuca CT

Crnogorac nijesi niti mos bit. Ko to kaze daje Srbija okupirala Crnu Goru ko dje to pise jado crni u istoriju od 1990 Novaka Serpa i Liberala jeli. Aleksandar CETINJANIN je oteo Crnu Goru od Austrugarske jer je trebala da zavrsi u sastav Albanije.

Marko Kraljevic
Gost
Marko Kraljevic

Cuca CT tako te sreca pratila kako istinu govoris, a ti vidji jel to istina ili to Dobrica Cosicc iz tebe prica…

Betoven
Gost
Betoven

U Crnoj Gori nema progresa dok ne devastiramo Rista i njegovu crkvu.

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Amfilohije silazi više, ne možemo više da te slušamo. Crnogorci hoće svoju crkvu sa sjedištem u Crnoj Gori i dobiće mo je budi siguram sa tobom ili ne.

ajjjjaj
Gost
ajjjjaj

pa dobro je reka

Lav
Gost
Lav

Mora Milo da pokaze ko je boss.

Emilio
Gost
Emilio

Tako i treba

Drobnjak
Gost
Drobnjak

Kako ono Cetinjani zovu Mitropolita crkve srba MCP-SPC Amfilohija Radovića ??
Najbolje čovjeka poznaju oni sa kojima živi !
A svoje oteto ćemo vratiti svakako , tek smo počeli !

Hajduk
Gost
Hajduk

Nekad su se crkveni velikodostojnici odlikovali Velikom skromnošću i dobročinstvom. Pamtim ta vremena dobro. Danas popovi kunu, proklinju i pozivaju na mržnju i ustanak. Posebna je priča što se voze u nenormalno skupa vozila i izigravaju mučenike. Neka su luda vremena stigla.

NIKAD VIŠE 1918.

WEKND
Gost
WEKND

Amfilohije Radovic ponovo ne govori istinu u vezi crkve na Lovcenu. Istina je da je crkva ostecena austrougarskom artiljerijom, ali je crkvu srusio kralj Aleksandar Karadjordjevic kod Crnogoraca bolje poznat kao Aco palikuca. Ta novotvorevina nije imala ama bas nikakve veze sa starom i pravom Njegosevom kapelicom, koja je od crkvice postala megalomanska skalamerija od tudjeg kamena i sa tudjim… Više »

Popocatepetl
Gost
Popocatepetl

Kralja Aleksandra na svečanom otvaranju obnovljene Njegoševe kapele dočekao je mitropolit Gavrilo:

“Vaše Veličanstvo, na koljena, nalazite se na krovu Otadžbine.”

Marko Kraljevic
Gost
Marko Kraljevic

Kralj Nikola na umoru blagosilja Crnu Goru…

Aproksimativno
Gost
Aproksimativno

Kako kad su svi demoni i sotone pod tvojom mantijom, tj u tvojoj glavi! Pod hitno zahtjevati psihijatrijsku evaluaciju osoba koje Imaju ovakve halucinacije i psihoze, posebno sto se javno iznose!! Ovom jadnom covjeku zaista treba pomoc!!!!!

Rozaj
Gost
Rozaj

Milo dugi niz godina najbolji drzavnik na balkanu

Boka
Gost
Boka

Svaka ti je sveta vladiko!

Darko
Gost
Darko

Satana zna i da slatko govori

Oj ha
Gost
Oj ha

Ovo Amfilohije ne pise vec samo potpisuje.
Ovakve rijeci ne može niko da napise ko je rođen u CG.
Ovo su mu napisali Svetosavci iz Serbije.
Uglavnom oni ne vrednuju nista crnogorsko, niti nista prije Petrovica.

Gost
Gost
Gost

A šta vi imate protiv Svetog Save ???

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Ništa, eto Vam ga.

Sa strane
Gost
Sa strane

Nisam vjernik na crkveni način i potpuno mi je svejedno ko će crkvama upravljati, ja u njih ulaziti neću, više li nego u džamiju ili sinagogu. Ali, kakva je to religija u kojoj su ključne riječi mržnja, prokletstvo i sotona?

Cogito
Gost
Cogito

A kakva je to religija koje stvari ne naziva svojim imenom?

Haris
Gost
Haris

Bože dragi sačuvaj Crnogorce i Crnu Goru od sotone! Amin.

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Oće, sačuvaćemo ne brini se

Marko Kraljevic
Gost
Marko Kraljevic

Dodji na Cetinje trt milojka…

delboj
Gost
delboj

Ne moze je niko vise satanizovat do vas eS Pe Ce popova.

Piksi
Gost
Piksi

Ne Amfi hoce da je spasi od vas takvih

Sokol
Gost
Sokol

Gledam sa strane, žao mi je što se ovo događa između bratskih naroda. Mislm da vlast ne može pobediti u ovoj borbi, jednostavno neće narod da ga venčava i sahranjuje nepriznata crkva. Moj savet da se povuče sporni zakon, a vi kako hoćete.

Ogorceni
Gost
Ogorceni

Pravom vjerniku ne moze da smeta druga crkva, nek se osnuje i po crkvenim zakonima prizna CPC.
Neka onda i CPC i SPC u Crnoj Gori pa nek ide ko u koju hoce i zeli.
A Bogomolje u Crnoj Gori nisu vlasnistvo ni jedne crkve, no vlasnistvo ovog naroda koji ih je podigao, kao seoske i grobaljske.

Cuca
Gost
Cuca

Ajde ti sokole na kosovo pa vrati uzeto

EtoViGaTamo
Gost
EtoViGaTamo

Šta ovaj mrčo uopšte zna o Pitagori?

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

EtoViGaTamo pa nisu svi glupi kao ti.

Cogito
Gost
Cogito

Teolog i filozof. Doktor nauka i poliglota.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Da je doktor nečega i teolog i poligaliot to znamo. I da o Pitagori ne zna, to evo saznasmo.

Bilja
Gost
Bilja

Nije ovo ni demonska ni satamicka Drzava.Ovo je Drzava puna ljubavi,znanja,napredka,otvorena za sva moguca pitanja koja donose dobrobit svih nas.

Patriota
Gost
Patriota

Navedi jedan primjer napretka? Napredujemo u dizanju u vazduh slazem se.

Marija
Gost
Marija

Dijeli Amfilohije novac sa Srbijom od ovog naroda,pa se zato opire predlozenom rjesrenju a Vucic buni,istanjit ce im se takulini.

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Vladika???… Hahahaha e zastiđe Crne Gore.

Anica
Gost
Anica

Od cega se boji ovaj Amfilofije? Da se ne sazna koliko uzima para od ovog naroda?Ili mozda da se ne sazna koliko cega posjeduje,recimo automobila? Ili mozda koliko novca salje za Beograd?

WEKND
Gost
WEKND

“U tom slučaju preostaje im da nastave da budu crkva nacionalnih Srba u CG, ali tada ćemo morati stvoriti i crkvu nacionalnih Crnogoraca.” Milo je ovom izjavom pogodio tacno u cilj, jer je Crnogorska crkva do 1918. godine bila ne samo autokefalna i potpuno samostalna nego i crkva crnogorskog naroda.

Ranko
Gost
Ranko

Ajde dosadiste vise i jedni i drugi

Haris
Gost
Haris

Ko su ti jedni, a ko drugi??

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Hahahahaha,Hahahahaha,Hahahahaha,Hahahahaha,Harise tikvane.

Nebojša
Gost
Nebojša

Što se ti petljaš u priću o crkvi?Da ti nije kakav pranđed bio u crkvenom odboru?Fataj se đamije.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ne ne. Samo ovi jedni – Svetosavci!!!

Goca
Gost
Goca

Svi vi služi te satanu i demonu napušti li ste Hramove Boga 💒🇲🇪 služi te ulice i pjeva te pjesme nepozna te Bogu kava je to molitva o srbiji nikad nisam ni u film čula

Patriota
Gost
Patriota

Malo knjigicu u ruke i pravopis sredi pa dodji da komentarises. Pozz

Aco
Gost
Aco

Crkveni odnosi se u Crnoj Gori moraju uredjivati,svidjalo se to Amfilofiju ili ne.

Marta
Gost
Marta

Dobro je da ga nije prokleo, super je Lomi prosao

Bogdan
Gost
Bogdan

Milo ne zasluzuje da mu se ovo kaze a ni niko drugi kad dolazi od Amfilohije

Oj-ha
Gost
Oj-ha

Hahaha, jes ih Milo poduvatio, samo skaču kao buve u cirkusu!

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Ne prilice teske rijeci mitropolitu i svestenom licu, bas ne ide uz njega ovakav vokabular

Razumijem ga
Gost
Razumijem ga

Druže, da tebi ko uzme milione, doduše kradene, ali na koje si lijepo godinama navikao, ne bi ni ti birao riječi.

Tijana
Gost
Tijana

Ristu je vrijeme da nas postedi njegove price iz 16-og vijeka.Nasa je Drzava Crna Gora i imamo mi nasu crkvu.Ako mi se ne svidja rjesenje koje nudi Milo nek slobidno se on preseli kod Vucica nece mu se niko ljutit.

Antoan
Gost
Antoan

Nadam se da ce doci do rijeci pomirenja sa strane SPC-a jer je krajnje vrijeme da dodje do toga

XXL
Gost
XXL

Mislim da ovaj kletvobacač, sijačmržnje i šaptačmanđija počinje da tone u neki delirijum zla. Sad krivi Epikura, Piragoru, ranije je napadao francusku burzoasku revoluciju … Tipični protivnik nauke, napretka i slobode. On bi najradije da nas vrati u mračni srednji vijek i tursko doba kad je bio raj za popove

Komunista
Gost
Komunista

Kad sam ja u srednjoj bio metalac nije bilo satanista ni za jedan bend.. A sad evo zavladaše svijetom, ako je vjerovati Nebojši i Ristu.

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Hahahahaha,Hahahahaha,Hahahahaha,Hahahahaha,javio se trash Komunista.

pravo vrijeme
Gost
pravo vrijeme

Svaki dan sve više toneš Amfi.

Praja
Gost
Praja

Na zalost u Crnoj Gori jako je malo pravih vjernika inace ne bi pristajali za ovim farisejima koji ih okupljaju na Kosovskom mitu, i drugim osvajackim i asimilatorskim nacionalistickim ambicijama (mogli ste cuti pjesme koje se pjevaju, poklice, govore – Kosovo se pominje oko 10 puta vise od Isusa). O vjeri se tu vrlo malo i zbori ili skoro nikako,… Više »

Jelena
Gost
Jelena

Dokle vise popustanje ovom Amfilohiju. Drzavi zastite nas od ovog covjeka i ako je ko satanizovan to je on.

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Millooo majstoreee

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Hahahahaha,Hahahahaha,Hahahahaha,Hahahahaha,slab je on majstor svi se zale na njegov rad.

Commentator
Gost
Commentator

Ako je ko demon, to je Risto

Koviljka
Gost
Koviljka

Strasno je sta sve ovaj Amfilohije moze da izgovori. Ne svidja mu se predlog Milov,nek ide onda gdje mu se svidja i srecan mu put.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Risto, znam da si nervozan, biznis ti slabo ide u doba korone. Ove godine od Ostroga slaba vajda. Ipak, nijesu ti za to krivi Franjo Josip ni Josip Broz. Vjerovatno si naumio da na vrh Lovćena naperiš kapelu, pa da i otud ćapiš koju paru, a? E neće moći ovih dana! 😂

Betoven
Gost
Betoven

Niz besmislica. Ovo moze da prihvati samo neko kome je u crkvi potpuno ispran mozak.

Nino
Gost
Nino

Ako ko u Crnoj Gori vodi ka bratoubilastva to si ti Radovicu.

Kotor
Gost
Kotor

Niko drugi. Rosto idi iz Crne Gore kumim te Bogom.

ND
Gost
ND

Imali ovaj čovjek,bar kao vjerski dostojanstvenik,više granica?

Mika
Gost
Mika

Risto, kad vec ne mozes kako kazes da se izboris za svoje u Cg ono sto si nezakonito prisvojio 1918 godine i sad to nazivas “svojim” idi u Srbiju, pa se tamo siri koliko oces, nego kad ne postujes svoju drzavu kako bi tek mogao tudju?

Radoje
Gost
Radoje

Rece mitropolit brdskoplaninski mitraljezac.

CGCGCG
Gost
CGCGCG

Mozete li nam prevesti na ZEMALJSKI CRNOGORSKI jezik mormalan covjek ovo nista ne razumije ????

smash
Gost
smash

Jedino ko ce nas unazaditi si ti!

Dacka
Gost
Dacka

Zar nije dovoljan grijeh da svjesteno lice daje ovakve izjave? A i dobro je poznat po svojim kletvama, od kojih je narod zgrozen

Radenko
Gost
Radenko

Tebi ako se ne svidja u CG i ako ti ne odgovaraju zakoni ove drzave ti imas Srbiju lijepo, nego ti neces tamo jer znas da te u Srbiji na oci ne mogu vidjeti, sa Irinej ne pricas, Vucic te mrzi i ti njega, tako da kao sto je SPC zajednica u Srbiji i u Hrvatksoj registrovala e vala ce… Više »

SINDON58
Gost
SINDON58

AMFILOHIJE + ARKAN AA AA AA

Maśa
Gost
Maśa

Izbacite vise ideju o zajednickoj drzavi, jer je to daleko iza nas! Za propagiranje srpske politike im sluze ovakve izjave, neredi itd. Koga moze uopste ovaj covjek da vodi?

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Smrt klerofašizmu sloboda narodu!!!

stop demonima
Gost
stop demonima

Ima li ovaj covjek nesto lijepo da kaze? Samo prica o nekim demonima,smrti,paklu…Nista ovaj covjek lijepo ne rece u prethodna 2 mjeseca.Neku nadu,podrsku da si dao ovom narodu kao crkveno lice…

Gibanica
Gost
Gibanica

Pokušavaju da minimalizuju svaku stvar u Crnoj Gori , tako što će napast jednog čovjeka ! To je staromodna strategija , to što je Predsjednik lo zanimanju političar a samim tim i javna ličnost , ne znači da je on SAM to propagirao , predlagao , izglasao , itd …. Moraćeš čika Risto Radoviću sve nas optužit da smo satanisti… Više »

Dam
Gost
Dam

Jel ovaj vrač ili pop?

TRrol
Gost
TRrol

Ja predlazem da se Risto odrekne titule i udje u politiku jer ovako mu ocito fali dometa. Potom osvoji slast ili bude u pobjednickoj koaliciji i onda se okusa u svojim namjerama. Vec u Beogradu ima primjer muftije Zukorlica koji je to uradio.

Strasilo
Gost
Strasilo

Ovo cudo zvuci ko da je sad doslo iz 13-og vijeka

Verovatnooooou
Gost
Verovatnooooou

pa u 13. v. smo bili svjesniji sami sebe i ovakve riječi kao prijetnja državi su se brzo završavale. Misao 13. vijeka ima više pravaca djelovanja i akcije i reakcije…

Nebojša
Gost
Nebojša

Crkva je jedna i ne može se mjenjati kako se kome prohtije.To je crkva vaših đedova i prađedova i njihovih đedova.Kakvu bi vi sad?Da sve to promjenite,e pa ne ide to tako.

Djoko
Gost
Djoko

Ova crkva je instalirana 1919 i strana je Crnoj Gori

Nebojša
Gost
Nebojša

Valja Vam onda Vasilija vraćat u Hercegovinu.On nije Crnogorac.

Tako je to
Gost
Tako je to

Kako je promijeniše 1920.- ete? Utopiše Crnogorsku crkvu u Srpsku isto kao što utopiše i Crnu Goru. E došlo je vrijeme za razlaz. Svakom svoje.

EDUCt
Gost
EDUCt

Đed ti nije išao u crkvu, a prađed ti je išao ili kršten u CPC. sve zavisi od godišta. Tačka.

Sanja
Gost
Sanja

Ma ti ćeš da nam zabraniš i odrediš u koju crkvu ćemo da idemo. Miči se tamo i ti i Risto

Dudinja
Gost
Dudinja

I drzava je jedna i ne moze se mijenjat kako se kome prohtije. Niko crkvu ne mojenja vec vraca Crnoj Gori sto je njeno i oteto.

HR8
Gost
HR8

@Nebojisa Ne lupetaj. U svijetu postoji vise od 40 000 razlicitih hriscanskih denominacija i onda mozes zamisliti koliko crkava postoji a po tebi crkva je samo jedna. Vjerovatno samo tvoja i ta je prava.

Marjan
Gost
Marjan

Kao sto si ti Amfilohije donirao ona dva “obecana” respiratora tako i Milo pravi satanisticku zajednicu. Vise ti je prica izlapljelaa.

Mne
Gost
Mne

Sukob Evrope 21-og vijeka i srednjevijekovne Srbije

Doxford
Gost
Doxford

Nw nego vas sismise sa slusam.Da me vratite y 14 vijek…da bacam zene preko prozora..bjezi sotono..

Kolasinacc
Gost
Kolasinacc

Skini ti onda tu mantiju i idi na izbore pošto se ne zna jesi li vjerski službenik ili političar

Sanka
Gost
Sanka

Amfilohije je zarazen virusom nacionalizam i nema lijeka za to. SPC je instrument velikosrpske politike.

Uros
Gost
Uros

Kakva ste vi to crkva koja gradi stambene objekte po CG i ustupate svoja zemljista za zakup drugima, imate hotelje i ko zna sta sve jos! Pa ti posle Milo kriv, ajde ne kukumacite vise.

Maki
Gost
Maki

Zasto ne bi gradila,to je normalno svuda po svijetu ja sam zimovao u jednom hotelu na zapadu koji je pripadao katolickoj crkvi….ocito da nisi nidje krocio iz CG ….

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Tako je sveti Vladiko, to nije uvreda, to je istina!

2105
Gost
2105

Sveti?????kako lako dijelite titule svetosti!

Piksi
Gost
Piksi

Srbi su Crnogorci

Halter
Gost
Halter

Kako? Pa Srbi ne postoje. Oni su potomci Turaka.

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Tacno tako, stanizam i materijalno dobro na prvom mjestu stavljaju satanisti.

Gospodja Franca
Gost
Gospodja Franca

Pričaj šta oćes,najviše privilegovani ljudi ste vi popovi!ne plaćate poreze državi i još oćete da date naše svetinje Srbiji!e pa nece moći

Komsijaaa
Gost
Komsijaaa

Cg građanska zemlja, nismo u srednjom vijeku da nam vladike određuju budućnost.
Ne bude li sezone, a nece sigurno biti. Ima Milo da vas umiri sve brutalno.
Amfija je iskoristio Milo kao Duška, Marovića,.. kao kondom i posle upotrebe bacio.

Ilija
Gost
Ilija

Samo ni nemoj ti pricati o Hristovom putu, jer Isus Hrist nije isao mercedosom blindiranim i range roverom nego pjeske, a ti i SPC imate pare koliko ocete.

Praja
Gost
Praja

Hrist se upravo borio protiv laznih bogosluzbenika kojima vjera nije bitna (samo formalno odradjuju obrede i isijecaju odlomke iz konteksta svetih knjiga za potrebe nacionalistickih programa izvrcuci njihovu sustinu) vec im je samo bitna osvajacka politika. To su sve fariseji i tada i sada, koje nije briga za Carstvo nebesko, vec samo za zemaljsko carstvo ( ukljucujuci Kosovo ili Crnu… Više »

Danilo
Gost
Danilo

Svaki vi je srpski svetac ka tajnovidac . Kakva im samo mastovita imena i nadimke dajete . Ajd’ polako

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Uzgred, “Tajnovidac” nije mario za crkvu, više je bio sklon evropejstvu i ženama. 😉

Nebojša
Gost
Nebojša

Navedi mi jednog Cenogorskog sveca

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Navedi ti jednog srpskog pa da pucamo svi zajedno. 🙂

Marica
Gost
Marica

Amfilohije samo tumara po srednjem vijeku,Milo nas vodi u buducnost!Neka Risto prica price,mi imamo drzavu a imacemo i crkvu!

Nana
Gost
Nana

Što će nevjernicima crkva? Da zatvarate goveda u nju, kao dok vam je bio živ Tito kome podižete spomenike.

Bojan
Gost
Bojan

Briga tebe za ckve u CG nego si se prepao kako ces sacuvati onaj vozni park i milione koje uzimas od Ostroga pa ih u dzakove stavljas i saljes za Srbiju.

Cica
Gost
Cica

Ovo prica Amfilohije koji je tokom pandemije izlozio narod riziku, ne brinuci da li to moze da ugrozi nase zivote. Opametite se ljudi, ovaj srpski pop vas samo koristi!

Tanja
Gost
Tanja

Spominje Mila a on je politicar koji mantiju nosi, jer ovo sta on prica nema vese sa crkvom niti vjerom, on ovom pricom stiti svoje interese i imovinu koju nezakoniti stice preko vjerskih objekata koje su uzeli od CG.

anti risto
Gost
anti risto

Jedino ko razdvaja i otudjuje ljudi si ti Risto!!!

Jovan
Gost
Jovan

Zaboravio si Jonakia.

Kosta
Gost
Kosta

Ne pravi Djukanovic satanisticki zajednicu nego je donesen zakon kojim se uredjuju crkveni odnosi u Crnoj Gori, a to sto sad Amfilohije od sebe pravi zrtvu to je druga prica.

Petra
Gost
Petra

Pretvaramo li se ovo u neki duhovni grad, spiritualni.. O cemu se radi?

Sony
Gost
Sony

Našao se Amfilohije da nekome nešto kaže. On koji iskorišćava narod i koji se miješa u političke stvari ove države,kome je vjera na poslednjem mjestu i koji radi sve po dikatu ovih iz Beograda. On baš misli da su svi opčinjeni njime kao ovi mrčni ljudi koji me vide dalje od njegove mantije

Gibanica
Gost
Gibanica

Neće Milo , ne bi ON , no MI Ga glasamo i tražimo OTETO , kao sto smo trazili Državu da nam se vrati , pomogo nam je , i ne zaboravi , On Predstavlja većinu javnom mnijenja Crne Gore , a Crna Gora je vječna , tako da radi što misliš da treba , guraj svoje ‘ stado ‘… Više »

Mirko
Gost
Mirko

Djukanovic ne propagira satansku crkvu,vec crkvu crnogorskog naroda.Ovo je srpska crkva,i samim tim nije nasa…Vi ste nam je uzeli i crkvu i drzavu!Vraticemo nase

Tijana L.
Gost
Tijana L.

Mislim da gresite Presovesteni. Milo hoce da svom narodu da crkvu, koja je kao sto i sami znate bila autokefalna…. a to vas mozda i najvise muci. A to sto plasirate narodu ovakvu pricu nije lepo … Nije lepo ni to sto kunete, vi ste onaj koji je blizak Bogu. A Bog je ljubav.

Darko
Gost
Darko

Kako te nije sramota da ovako nesto pricas?? Ja ne mogu da vjerujem sta ovaj covjek radi, mada ovo nije nista strasno kad znamo da je u pitanju covjek koji je 90-ih bio desna ruka Arkana.

Pelin
Gost
Pelin

Mrs klerofasizmu!

Nikola
Gost
Nikola

Jes nasao se Amfilohije Radovic da promijeni stanje u Crnoj Gori, ajde ne sprdajmo se.. Moze samo da nam kadi ove gradove, i krije se iza te odore demonske sto nosi

Sanja
Gost
Sanja

Znamo šta je Ristov cilj. Koliko je doveo sa strane popova koji nam sada jade zadaju? Bravo za našeg predsjednika ni milimetar nema popuštanja.

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Milo je makar dobrodosao na Cetinje za razliku od tebe koji si arkana dovodio da puca na cetinjane

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Nije on doveo Arkana. Arkana je poslala služba iz Beograda da bude podrška i pojačanje kolegi Risti kojeg je ista služba poslala u Cetinje nešto ranije.

Andrej
Gost
Andrej

Kad smo obnovili drzavu treba sad da obnovimo i crkvu, i tu nikom ni Amfilohiju ne treba da bude sporno, ovo je nesto sto je i sam znao da se mora uraditi kad tad.

Zvezdasica
Gost
Zvezdasica

Zastidi li se ovaj Amfilohije nekad svojih riječi?

zalosno
Gost
zalosno

Mnogo novca je u opticaju a jos vise nekretnina, zato su se uzjogunili …. Neka Bog oprosti na sta je spalo svestenstvo…. koje bi trebalo materijalnog da se odrekne pri samom stupanju u sluzbu….

Kaktus
Gost
Kaktus

Ti kome na zidu stoji portret ace palikuce nemas pravo da ista komentarises

Jana01
Gost
Jana01

Mi uz Mila mozemo samo naprijed da idemo kao sto smo isli i do sad, da nije bilo njega ne bi smo napravili ovoliko koraka.Ne znam sta se ti crkveni covjece mijesas u politicka pitanja, pritisli su te srpski velikani je li, pa svakim danom uzurpiras medije i siris mrznju na istima..

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Eto ja sam srbin pa ne podrzavam ovakvog mitrpolita,dosta je ljudi bilo svadje i vredjanja,dajte da se izmirimo

Risto
Gost
Risto

Kada nemate svoju crkvu, morate je otimati od drugih. Jos uvek niste formirana nacija…

SINDON58
Gost
SINDON58

Risto AMFILOHIJE + ARKAN

Dragan
Gost
Dragan

21. Maja u Cetvrtak svi u automobile sa Crnogorskim zastavama da vide ovi mrzitelji svega Crnogorskog koliko nas ima. U svim gradovima Crne Gore. Nek Ristovci paraju oci nasim Crvenim-zlatnim zastavama.

Strijelac
Gost
Strijelac

Koliko gođ se Risto maskirao, rogovi mu vire- a ne može ni demonski pogled sakriti….viri mu iz oba oka!!!

Djekna
Gost
Djekna

Ko nam sve vjeru predstavlja, svestenik koji jedino zna da kune. E jadni li su oni koji se njemu klanjanju

Oliver
Gost
Oliver

Sad ovako pricas a trazit ces od istog Mila da te primi i da razgovarate o crkvi i zakonu, i da molim iza zatvorenih vrata.

Leart
Gost
Leart

Da je drzava demonska ti bi u njoj ostao mitropolit ,ovako hvala Bogu mogu i crnogorci da se pomole neoad nedje

Samo pitam
Gost
Samo pitam

Nekad su i obicni Boziji pastiri sirili ljubav, a kako nisu Vladike i svestenstvo ih je vracalo na pravi put… Na koji put moze bio kojeg covjeka da vrati ova osoba???

Eki
Gost
Eki

Crna gora ide putem mira,suzivota,demokratije i napretka,put razvijene evrope i svijeta,put saradnje sa normalnim ljudima i drzavama,e sad problem je u tome sto vama to ne odgovara,pa hocete da 2/3(dvije trecine) crne gore drzite za taoce vasih interesa,vasih mracnih ideja,vase velikosrpske ideologije,e pa dosta je bilo toga,u crnoj gori nece vise moc tako.

Komita
Gost
Komita

I progovori zlo iz tebe opet…

Doris
Gost
Doris

Kako to svesteno lice da prica ovako i da kaze demonska satanska zajednica?? Cemu ta takva prica??

eko
Gost
eko

Ova slika je kao iz nekog lošeg horor filma.

zeko
Gost
zeko

Da li je moguce da neko ko je predstavnik crkve prica o satanizmu i demonima? Ovo je uzas.

Fleks
Gost
Fleks

mene su ucili da vjera znaci ljubav, mir, prastanje, poniznost… a ne kletve klevete i ostale negativnosti….

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Ovome Amfilohiju smeta sve sto ima naziv Crnogorsko bode oci znam ali postojace ova zemlja i narod Crnogorski dok ste zivi.

Nina
Gost
Nina

Sve sto si upravo izrekao vazi za tebe Amfi, ti oces da vrsis podjele u nasoj drzavi, oces da uz pomoc crkve upropastis nasu naciju, nase pretke. Ti si odje jedna jedina sotona!

Liberal
Gost
Liberal

Evo ga bogougodni hristoljub da blagosilja,ajde sektasu batali se kletvi i uvreda vise

Tamara
Gost
Tamara

Amfilohije nije ziv ako ne spomene Mila Djukanovica, a njemu Milo nije kriv nego on sam i njegovo razmisljanje pogresno.

Stari Aerodrom.
Gost
Stari Aerodrom.

Pu pu pu sva strA na tebe.

Stefo12
Gost
Stefo12

Evo dodje na to da covjek kome je nadimak sotona nekome prica o satanizmu

Joksim
Gost
Joksim

Kakvim jezikom govoriovaj sluga Boziji ? mene je sramota sto sam vjernik! Nikad ne cuh od Pavla da se ovako obraca….

ctcg
Gost
ctcg

Amfi ti si davno Boga napustio, nijesi u njega nikad ni vjerovao

Kriger
Gost
Kriger

A dvije-tri kletve,onako usput ? Oslabio si Amfi,oslabio…

Marko
Gost
Marko

Cujes li mu izgovor, iz srednjeg vijeka, a onda tek pomisli ljudi koji ga cijene i shvataju ozbiljno ovakve gluposti sto moze da prica, pa mentol od naroda haha
I da mozda nije zaboravio, da Crna Gora Sv. Petra, pa i Njegoseva, nikad srpske nisu bile, nit moze bit

Medovina
Gost
Medovina

Amfilohije je pretvorio i u demonsku i satansku i u sektašku- svetosavsku i u antipetrovsku i antinjegušku i u demonsku i u antibožju.
On je postavio- Arkanove pse rata na bedeme Cetinjskog manastira.
Aca palikuća je ukinuo petrtrovićevsku božju crkvu- autokefalnu.Amfilohije je više zla nanio crkvi i obezbožio je od Lenjina, Staljina i Tita- zajedno.

Vladika
Gost
Vladika

Od kad je Ristivoje došao u Crnu Goru nosi nadimak Sotona. E sad on govori o satanizmu.

Blaki
Gost
Blaki

Sotona ne može zboriti o Raju .Jasno je.

Jelena
Gost
Jelena

Ma , ko ti daje prostora za obraćanje.Pi đavoli, ti bi Risto da vodiš državu, van iz države!

mitar
Gost
mitar

On će nastaviti da vrijeđa sve dotle dok mu se “ne stane na rep”. Zatvaranje oči pred njegovim nepočinstvima dovelo je do toga da se on postavlja kao suparnik državi. Ima li države u svijetu u kojoj popovi imaju status koji imaju popovi SPC u Crnoj Gori?

Joo
Gost
Joo

A Risto….u klerofashisticku srbijansku prćiju….

Zagor te nej 12
Gost
Zagor te nej 12

Ko nije srbin nije ni pravoslavac jeli sotona malo si se presao oćemo i mi crnogorski pravoslavci da imamo svoju nacionalnu crkvu kao svi drugi vecinski pravoslavni narodi na svijetu

maskare
Gost
maskare

Ovaj neće za svoga vijeka prestajati da sataniše Crnu Goru i Crnogorce. Nema tome lijeka. No, ajmo mi polako SVOJIM PUTEM I ŠTO PRIJE DA IMPLEMENTIRAMO ZAKON O VJERSKIM SLOBODAMA, I DA SE DRŽAVNO OBAVEZNO VRATI DRŽAVI. A ova vračanja ostavimo vračarama.

Catarino
Gost
Catarino

Da li negdje može da se nabavi Riječnik Amfilohijski?

Morski
Gost
Morski

Spremi se Risto za tržišnu utakmicu hahahahahaha

!!!
Gost
!!!

Hahaha.Najbolji danas.

mossi
Gost
mossi

Crna Gora ide putem antifazisma i na to je glavni problem za vas. sto se tice tajnovidca vaseg a Njegosa naseg koji je bio crnogorski vladika vi ste ga izjednacili sa pop maca dokazani krvolok…. tako vam je svaka istina vasa…

Svjetčuda
Gost
Svjetčuda

Reče na Cetinje književnik: ĐE AMFILOHIJE ULAZI NA VRATA BOG KROZ PROZOR BJEŽI!!!!!

Bezprenemaganja
Gost
Bezprenemaganja

Lupeži ne daju kradeno.

Gibanica
Gost
Gibanica

VaistinuLupeži !!

cikoticka-drack
Gost
cikoticka-drack

ovaj risto nema nista ljudsko u sebi , kune, izvrce istinu i prica kao torokusa

koljenica
Gost
koljenica

ovaj bi da ustoliči vojvodu od kristala

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Sekta koja praktikuje sve oblike idolatrije i nema faktički nikakve veze sa izvornim hrišćanstvom optužuje građansku državu za satanizam? Nevjerovatno.

Gojko
Gost
Gojko

Kako vrijeđa ovaj Amfilohije, pa što je ovo…..

milica
Gost
milica

Kuku majko…za nepovjerovat…..Anfi je na nečemu…opet pljuje, kune i vrijeđa…tajnovidci i zagrobni život….Je li to moguće…Ovakvi izbačaji u 21vom vijeku…..litije…đeca u kolicima…ubrađene žene za mantijama…Poraz za sve zdravomisleće ljude u Našoj Crnoj Gori….

brko mali
Gost
brko mali

Milo ga je I pustio ovo da radi pa mu ga eto. Drzava je do sad imala milion pravno opravdanih razloga da rista zatvori ili isprati van granica, pa nije zbog izbornih igara, to dovoljno govori da su njih dvojica u dosluhu. Inace Milo je rista u cg doveo 91.godine iz Grcke, sa sve Arkanom I tigrovima da mu glavu… Više »

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

E jesi ovo pametno sročio, nema što. If.

Pomorac
Gost
Pomorac

Nismo svi Srbi niti se osjecamo kao Srbi. Postuj drugoga da bi postovali sebe. Koliko vidim SPC ne postuje nikog i ne priznaje nikog sem Srbe. Trazite veca prava od svih drugih koji zive u CG. Bili ste protiv obnavljanja drzave….jel’ dosta ili treba jos…

Titograd
Gost
Titograd

Svetosavska sekta ne miruje.

Promontenegro
Gost
Promontenegro

psi laju, karavani prolaze

!!!
Gost
!!!

Posteniji su ateisti no svi ovi njegovi vjernici i službenici koji se lazno predstavljaju kao bozji izaslanici.A on kao vrhovni zapovjednik je najgori od svih.

Markoza
Gost
Markoza

A da necemo zivjeti kako crkva kaze. Jedno 200 godina unazad. Boze sacuvaj dokle ovo ide. Nista sto je napredno njima ne vredi.
Dokle vise ovog pametovanja i mijesanja crkvenih lica. Imaju li oni svoga posla.

Mitar
Gost
Mitar

E cujes ti to kaplar kaze Josifov, a ti morački tajnovidac si mu njušio i ljubio ruku dje si god imao prilike. Toliko o tvom hrišćanskom putu nego se iz teksta vidi da si malo skrenuo ili što bi rekli omatufio. Ajde skini se više s anaslovnih strana i u crkvu da se moliš Bogu da ti oprosti na svom… Više »

Cucka jeka
Gost
Cucka jeka

Rile nema argumenata, pa vrijeđa kao i uvijek

CRNOGORKA
Gost
CRNOGORKA

Ima li zakona ili smo mi koji VOLIMO I POŠTUJEMO NAŠU SVETU DRŽAVU budale?
Ovo je svaku mjeru prevršilo.
Mi CRNOGORCI zahtijevamo da se iz naše zemlje uklone STRANI I ZLI FAKTORI KOJI SU SAMO KLALI I SILOVALI I KOJI MAJU PRLJAVE NAMJERE.
Hoćemo našu lijepu i mirnu domovinu – Crnu Goru. Lijepu našu Crnu Goru.

Japaj
Gost
Japaj

Pa srecan ti put onda. Iz tvojih rijeci ne prosijava ljubav djevojko.

Send this to a friend