Politika

Anđušić: Abazović i Bečić konačno priznali raspad političkog braka

Dritan Abazović i Aleksa Bečić konačno su priznali da se raspao njihov politički brak iz interesa, ono što smo mi saopštavali, a oni stidljivo negirali, danas su, svako u svom promo mediju, potvrdili, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista Mihailo Anđušić.

“Tako smo, između ostalog, mogli da zaključimo da Dritan spočitava Aleksi da mu je samo rejting bitan, a Aleksa Dritanu, da se plaši lokalnih izbora i zato zagovara bojkot?! Evo, da se složimo da je sve što jedni o drugima zbore tačno. Nije tajna da Bečić mijenja politiku, stavove i uvjerenja radi rejtinga, kao što je opšte poznato da je Abazovićeva stranka interesna skupina ljudi koja uz svu medijsku podršku i logistiku ne prelazi 1,23 odsto”, naveo je Anđušić.

Uostalom, dodao je, nije nepoznanica da se URA u posljednje vrijeme stidljivo udvara Demokratskom frontu, dok “ustavne patriote” trče u zagrljaj Demokrata.

“Dakle, ništa novo na političkoj sceni Crne Gore, samo još jedna u nizu podjela, a pobjede ni na vidiku”, ocijenio je Anđušić.

22 Komentara na "Anđušić: Abazović i Bečić konačno priznali raspad političkog braka"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend