Politika

Anđušić: Demokrate pod pritiskom prekinule bojkot

Mihailo Anđušić

Cjelokupna crnogorska javnost, koja prati političku aktuelnost, može najbolje svjedočiti o razlici u političkoj kulturi DPS-a i dijela opozicije, ocijenio je Mihailo Anđušić, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore. On kaže da i ovog puta, ostavlja Demokratama da polažu isključivo pravo na primitivni diskurs i lažne informacije.

“DPS, sa druge strane, govori o svojim dostignućima koja su se reflektovala na crnogorsko društvo, a ponekada navodimo i odluke naše političke konkurencije, kako bismo skrenuli pažnju građanima na suštinu stvari i razgrnuli maglu kojom, najčešće kvazi-demokrate, pokušavaju da zamaskiraju istinu. Ovdje je istina jednostavna – DPS je sa svojim koalicionim partnerima, NVO sektorom i akademskom zajednicom, izradio napredna zakonska rješenja, po ugledu na najrazvijenije demokratije. Istina je takođe da su i Demokrate prekinule bojkot Skupštine što svakako pozdravljamo, iako će njihova neprincipijelnost – bojkot rada a prihvatanje zarada ući u anale političke neprincipijelnosti”, rekao je Anđušić.

Prema njegovim riječima istina je takođe da će morati da razgovaraju i sa njima, koliko god nijesu dorasli kvalitetu i iskustvu DPS-a.

“Vjerujemo da im nakon usaglašavanja i izglašavanja amandmana ni to neće teško pasti jer su ipak pokazali da umiju da sarađuju – makar i pod pritiskom. O iskustvima DPS-a u pregovorima sa opozicijom, kada i na koji način smo razgovarali, obavijestićemo javnost, u nekom narednom periodu. Do tada, izvolite gospodo na posao, plata vam je bila danas i to puni iznos, iako obmanjujete građane da smo vam ukinuli plate – nijesmo iako ni cent nijeste zaslužili”, zaključio je Anđušić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
1 350 000
Gost
1 350 000

ovome Andjusicu odma dajte dva stana i i kredit

Korupcija
Gost
Korupcija

Najvece dostignuce vam je da trpate koverte u dzep.

Cantona777
Gost
Cantona777

Ficfirici cim se prepadose za zarade nazad u parlament zbog cega aleksa aj odgovori ahahaha

Send this to a friend