Politika

Anđušić: Granični prelaz, kao Bojanićeva kapitalna investicija

Mihailo Anđušić

Duže od četiri mjeseca bilo je potrebno ministru Mladenu Bojaniću da najavi prvu kapitalnu investiciju aktuelne Vlade Crne Gore – zajednički granični prelaz sa Republikom Srbijom?! Da nije tužno, bilo bi smiješno, naveo je Mihailo Anđušić, član Glavnog odbora DPS Crne Gore.

“Ukoliko se na takvoj viziji treba čestitati, onda gospodinu Bojaniću zaista i čestitamo – jer, šta u današnjem momentu od infrastrukture može biti bitnije i potrebnije nego – granični prelaz, i to tamo gdje on već postoji?”, pita Anđušić.

Kako je dodao, ne tako davno, kapitalne investicije Vlade Crne Gore ticale su se nove putne infrastrukture, epohalnih energetskih projekata, projekte ski centara i valorizacije niza lokaliteta kao nove turističke ponude i bile su duboko usmjerene ka stvaranju preduslova za još dinamičniji razvoj.

“Danas, uz okrnjeni, nazadni kapitalni budžet, došli smo do toga da je kapitalni projekat – novi granični prelaz. Ne znamo da li je posrijedi Bojanićev vječiti diletantizam ili njegov naum da građanima predstavi to kao projekat od vitalnog značaja – ali, sigurno je posrijedi vrijeđanje inteligencije crnogorskih građana i njene javnosti. Svakako, za pohvalu je to što je ministar Bojanić prestao da se pojavljuje isključivo u ulozi urednika i voditelja emisija na režimskim medijima i što se prvi put pokušao predstaviti kao ono što bi trebalo da bude – ministar. Kakav i kakvih dometa – najbolje je rekao on sam danas”, zaključuje Anđušić.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Mitar
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mitar
Gost
Mitar

Standardno opozicija je tu da napada vlast. A Vlast da donosi konacne odluke.

Send this to a friend