Politika

Anđušić: Šaranović se na praznik rada narugao građanima

Danilo Šaranović se juče saopštenjem narugao svim građanima koji već dvije i po godine finansiraju njegov nerad, saopštio je danas poslanik Demokratske partije socijalista Mihailo Anđušić.

<<<Šaranović: Zašto ćutite Radonjiću?!<<<

Kako je istakao, tražeći način da, na međunarodni praznik rada, pred javnošću opravda više od dvije i po godine sramnog profitiranja na račun poreskih obveznika, Šaranović se naprasno dosjetio da je poslanik.

“Očekivali smo od njega, da se na praznik koji slavi rad, prije svega izvini građanima, jer je od njih za dvije i po godine uzeo preko 40 hiljada eura na račun poslaničke plate, a da se ni jednom nije pojavio na svom radnom mjestu. Umjesto da na praznik rada, pokaže nelagodnost i stid, što na svoje radno mesto ne dolazi, ali uredno od građana uzima novac, on se pretenciozno oglašava baš na taj dan i pritom demonstrira da o radu institucija poput ASK ne zna baš ništa”, naveo je Anđušić.

Poslanik DPS-a preporučio je Šaranoviću da, kako je rekao, umjesto što se bavi jeftinim marketingom, sjedne i izačuna koliko stotina hiljada eura su on i ostali poslanici Demokrata uzeli od građana, a svoj nerad licemjerno pravdali političkim stavom.

“Kada dođe do te ogromne cifre, neka se obrati građanima i objasni šta to njega i njegove partijske drugove razlikuje od ostalih građana Crne Gore. Po čemu je ova grupa demagoga privilegovana u odnosu na sve ljude, koji moraju svaki dan da se dokazuju na svom radnom mjestu, da bi zaslužili bar dio onoga što Bečićevi puleni od njih sramno otimaju”, poručio je Anđušić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Enesa
Gost
Enesa

Narod sve vidi, ko radi u njihovom interesu, a ko se samo formalno vodi kao poslanik, a sjedi kuci i redovno prima platu. Demokrate su izgubile moje povjerenje!

Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

Sramota je da osoba koja 2 i po godine zanemaruje svoje duznosti prema gradjanima oglasava na praznik rada.

Marelica
Gost
Marelica

Da Demokrate rade koliko se oglasavaju u javnosti brzo bi napredovale, ovako su i dalje u zaplecku.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Saranovic i ostale Demokrate se sjete da su poslanici kad plata treba da se primi i kad treba saopstenje da se potpise.

Ćukteraškultura
Gost
Ćukteraškultura

Možete zamisliti nivo svijesti taster poslanika koji poslaničku funkciju doživljava kao radno mjesto“?

Tranqilo
Gost
Tranqilo

Tvoja famelja je evo 60 godina na drzavne jasle.Van njih nijeste ni za sibicu zaradili…

Vojnik777
Gost
Vojnik777

Za demokrate je vaznije da mnogo pricaju nego da bilo sta rade

ZarkoGolubic
Gost
ZarkoGolubic

Demokratenemaju obraza

Zigman
Gost
Zigman

Licemjerno ponasanje demokrata je sramno

Edi89
Gost
Edi89

Demokrate nemaju ni srama ni stida

Cipsy
Gost
Cipsy

Becicevi puleni zaradise para i para na prodavanje magle i na po koje saopstenje koje daju cisto da ne bude nema ih u javnosti, a ne rade nista! Pa to kako oni rade nema ni u Tunguziju.

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Pa narode drugi put glasajte pametnije a ne se sa vama Saranovic igra kako njemu odgovara!

zacanka
Gost
zacanka

Kad Saranovic toliko prima koga da ne bi juce 1. maj lik mu zaboravih mogu misliti onda koliko uzima Becic koga tek javnost ne gleda!

ines23
Gost
ines23

Taman ste to dobro rekli po cemu je to jedan Saranoviv do juce igrao fudbala tuda po livada a sad uzima ogromne pare a ne promijeruje mu glava u Skupstinu, vredniji od mene koja radim puno radno vrijeme i cija je plata skoro pa 3 puta manja od njegove??

Vitinka
Gost
Vitinka

Ja ne vidjoh da je ijedan od njih se odrekao plate pa da kazu evo da daju platu u dobrotvorne svrhe a ovako 40 hiljada ide samo ovome koji se nije udostojio da dodje na posao!? Pa dje to ima??

oliver14
Gost
oliver14

Demokrate bi zednog preko vode prevele to se zna, ovamo jedno pricaju za medije a kad se kamere ugase tesu svoju.

Kosta
Gost
Kosta

Juce ono kad sam citao sta prica Saranovic samo sam se zapitao je li se on sali sa nama gradjanima?! On da nekom nesto kaze a ne dolazi na posao, a ja da ne dodjem tako vise ne bih posla gledao! Pod hitno da se uradi nesto po pitanju toga nedoslaska poslanika na posao a primanja Bogovskih plata!

goran1978
Gost
goran1978

Vala Saranovicu juce javljanje nije trebalo nista, javio se da iskoristi praznik da malo sebe promovise i da ne bi praznika juce ne bi se sjetio da je poslanik, ali zato se sjeti da je poslanik svakog prvog kad treba hiljadarku da uzme za posao na koji ne dolazi.

Garfild
Gost
Garfild

Ko si ti sad??

POJK
Gost
POJK

A kako nam se tek ruga Kalic. Koliko on uze od građana po istom osnovu više puta a još ga građani nisu birali.

POJK
Gost
POJK

A sto naprica narugao nam se jedan dan e neka mu je prosto. Što ćemo sa ovima što nam se rugaju non stop i dokle misle tako.

Send this to a friend