Politika

Anđušić šef Kluba odbornika DPS u Skupštini Glavnog grada

Novi šef odborničkog kluba DPS-a u Skupštini Glavnog grada u narednom, četvorogodišnjem mandatu biće Mihailo Anđušić, odlučeno je na sjednici Izvršnog odbora Glavnog grada te partije. Anđušić je odbornik u aktuelnom Sazivu lokalnog parlamenta.

Anđušić je kazao da će odbornički klub DPS-a sa svojim koalicionim partnerima nastojati da u naredne 4 godine bude aktivna podrška u radu izvršne vlasti Glavnog grada u cilju zajedničke, uspješne realizacije izbornog programa te partije kao i otvoreni za komunikaciju sa građanima i javnošću. U sastavu novog odborničkog kluba DPS-a je veliki broj novih, kvalitetnih, mladih ljudi koji će se truditi  da u narednom periodu rad odborničkog kluba izdignu na još viši nivo.

Nakon podnošenja ostavki jednog broja odbornika sa liste, novi odbornici DPS-a u Skupštini Glavnog grada biće: Stefan Šaponjić, Marijana Petranović, Džemal Lekić, Andrija Klikovac, Vladan Arsović, Marija Đuričković Gojčević, Zdravko Burzanović, Ana Knežević, Nenad Vujošević, Nataša Gazivoda, Ivan Jeknić, Lilanda Ćorović, Milan Vulević, Slobodanka Marković i Dunja Vuković.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend