Politika

Anđušić šef Kluba odbornika DPS u Skupštini Glavnog grada

Novi šef odborničkog kluba DPS-a u Skupštini Glavnog grada u narednom, četvorogodišnjem mandatu biće Mihailo Anđušić, odlučeno je na sjednici Izvršnog odbora Glavnog grada te partije. Anđušić je odbornik u aktuelnom Sazivu lokalnog parlamenta.

Anđušić je kazao da će odbornički klub DPS-a sa svojim koalicionim partnerima nastojati da u naredne 4 godine bude aktivna podrška u radu izvršne vlasti Glavnog grada u cilju zajedničke, uspješne realizacije izbornog programa te partije kao i otvoreni za komunikaciju sa građanima i javnošću. U sastavu novog odborničkog kluba DPS-a je veliki broj novih, kvalitetnih, mladih ljudi koji će se truditi  da u narednom periodu rad odborničkog kluba izdignu na još viši nivo.

Nakon podnošenja ostavki jednog broja odbornika sa liste, novi odbornici DPS-a u Skupštini Glavnog grada biće: Stefan Šaponjić, Marijana Petranović, Džemal Lekić, Andrija Klikovac, Vladan Arsović, Marija Đuričković Gojčević, Zdravko Burzanović, Ana Knežević, Nenad Vujošević, Nataša Gazivoda, Ivan Jeknić, Lilanda Ćorović, Milan Vulević, Slobodanka Marković i Dunja Vuković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Smješak
Gost
Smješak

E ovaj će spasiti Zećane! Kad on omunji!!!

Staropodgoričan
Gost
Staropodgoričan

Mislim da nije zaslužio pored iskunisnijh ljudi,zetski lobi i dalje je jak u Podgoricu…

Mira
Gost
Mira

Mladi i pametni momak

FljamurtariTuze
Gost
FljamurtariTuze

Budući Škrelja!

Clio
Gost
Clio

Je li spreman on za ovo, vdjecemo ali mislim da je trebao neko iskusniji

Boris
Gost
Boris

Ih 170€ u džep, rata za kola.

Zanetti
Gost
Zanetti

Teško, bas tesko može on ovo.

Lepi Mića
Gost
Lepi Mića

Nekad je bio jak odbornički klub, sad je postao vrtić.

Anela
Gost
Anela

Cestitam od srca Andjusicu na novoj zasluzenoj poziciji, svaka cast sazivu lokalnog parlamenta na odabiru ovako mladog perspektivnog kadra, uvjek biraju najbolje👏👏👏

Ivona B.
Gost
Ivona B.

Nesebicno zalaganje, posteni rad i trud i pomoc svom narodu bez ikakvog interesa, konacno se isplatio. Cestitke Andjusicu!

Rankovic
Gost
Rankovic

Hahahahahaha, ludilo

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Svaka cast novom sazivu gradskog parlamenta i vladajucoj partiji na odabiru ovako perspektivnog kadra. Svakim danom opravdaju nase povjerenje.

Ablah Turkovic
Gost
Ablah Turkovic

Cestitke Andjusicu ,pravi odabir ,srecno!👏👏👏

Rankovic
Gost
Rankovic

Kako nije sramota ove mladje ljude, koji do sad nisu uprljani, nije mi jasno ?!!!

Send this to a friend