Politika

Avramović odgovorio Perović: Evidentno je da Vas hvata lagana nervoza

Kotor

Nakon što je danas predsjednica Skupštine opštine Kotor Dragica Perović rekla da odbornik Demokratske partije socijalista Željko Avramvić svojim saopštenjima zabavlja kotorsku javnost oglasio se Avramović koji je rekao da je evidentno da vlast u tom gradu hvata lagana nervoza.

<<<Perović: Avramović uveseljava kotorku javnost<<<

Reagovanje Avramovića prenosimo integralno:

Uvažena gospođo Perović nijeste odgovorili ni na jedno pitanje koje sam Vam javno postavio. Danas je već 56 dana od prekida sjednice Skupštine. Nastavka nema iako su završene ljetnje zabave, kako vi rekoste. Problem je većina i ništa drugo. Na posljednjem glasanju u lokalnom parlamentu pet odbornika vladajuće većine nije podržalo predlog predsjednika Jokića, pa su odbornici Demokratske Crne Gore tražili prekid sjednice.

Evidentno je da Vas hvata lagana nervoza. Samo Vi zakažite sjednicu pa će mo na njoj raspraviti sva otvorena pitanja. Ako ste sigurni da je sve bilo u skladu sa Zakonom zašto ne nastavite sjednicu? Odbor za Statut i propise je krovni odbor koji daje tumačenje da li je nešto u skladu sa zakonom ili nije. Odluke nijesu postale pravosnažne sve dok ih lokalni parlament ne potvrdi. Jer ono što ide na potvrdu nije konačno.Po vašem tumačenju člana 59 Zakona o Lokalnoj smoupravi skupštine bi trebalo držat jednom godišnje. Tada bi verifikovali sav
nerad lokalne uprave. Još uvijek vjerujem da će te se konsultovati sa predsjednikom Odbora za Statut i propise i zakazati prvo Odbor a zatim i nastavak sjednice. Sve što duže čekate hvataće vas viša nervosa.

6 Komentara na "Avramović odgovorio Perović: Evidentno je da Vas hvata lagana nervoza"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend