Politika

Bajčetić: Žarku Rakčeviću jedan euro veći nego cijela Crna Gora

Foto: PzP

Portparol Pokreta za promjene Nikola Bajčetić, na Tviteru je demantovao pisanje portala Nova.rs da je mandatar Zdravko Krivokapić, Demokratskom frontu ponudio 11 resora u novoj Vladi.

“Ovo je laž veća od jednog eura. A svi znaju da je jedan euro Žarka Rakčevića njemu veći nego cijela Crna Gora”, napisao je Bajčetić na Tviteru.

Podsjetimo, portal Nova.rs je objavio da je Krivokapićponudio polovinu ministarskih resora Demokratskom frontu, piše Nova.rs. DF-u su, između ostalog, ponuđena ministarstva policije, zdravstva, javne uprave, a kao i mjesto potpredsjednika u novoj izvršnoj vlasti, saznaje ovaj portal.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
POJK
Gost
POJK

Ne možemo vam zamjeriti. Da ste bili mudri ne bi bili 30 godina opozicija. Nastavljate u istom maniru.

Garfild
Gost
Garfild

Kakav ulicarski manir. PZP ima 5 poslanika a nema podrsku ni 1% biraca. I nikad to ne smiju da prokomentarisu

srda
Gost
srda

Rakcevic je za sve vas patriota i gospodin ,kada mu spominjes ime treba da kleknes.dovoljno je znati ko ti je lider partije da se zakljuci kakav si covjek

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Taj “patriota” je predao CG u ruke velikosrpske bratije u CG. Potpisao joj je tihi nestanak i pretvaranje u Republiku Srpsku na moru.

Bths
Gost
Bths

Hahahhahahahhajajajajajaj ti si bernini presmijesan… kako vas je otrovala ova bivsa vec vlast da je to nevjerovatno…. niti moze niti ce ikad bit ovo Republika Srpska, a ni Montenegro .. ovo je Crna Gora i tacka…

Dula
Gost
Dula

Da nije, ne bi imao ovo sto ima.

Investititor
Gost
Investititor

I mnogim tajkunima budi siguran. Nego da cidimo koji vec spremaju prebjeg na stranu nove vlasti. Da vidimo koje ce sada zastave da kace po dizalica i gradilista. Dosta kandidata ima.

Send this to a friend