Politika

Bajraktari pozvan na Molitveni doručak

Ome Bajraktari

Predsjednik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari pozvan je u Vašington kako bi prisustvovao Molitvenom doručku koji će se održati u periodu od 31. januara do 1. februara 2024. godine.

Molitveni doručak, kako je saopšteno iz ulcinjske opštine, predstavlja skup ljudi različitih uvjerenja koji se okupljaju kako bi podijelili vrijeme u molitvi, refleksiji i promovisanju osnovnih vrijednosti zajedništva, tolerancije i međusobnog poštovanja.

Navodi se da Bajraktari, u svojstvu predstavnika Opštine Ulcinj, s ponosom će podržati ove važne vrijednosti i pružiti podršku inicijativi koja promoviše međusobno razumijevanje i saradnju među ljudima bez obzira na njihove vjerske ili kulturne razlike.

“Čast mi je što ću imati priliku da predstavim Opštinu Ulcinj na ovom velikom svjetskom događaju koji promoviše mir, međusobno razumijevanje i saradnju među ljudima različitih vjera i nacija, imajući u vidu da je i Opština Ulcinj primjer jednog takvog sklada i poštovanja.” poručio je Bajraktari.

Iz te lokalne uprave naveli su da Bajraktari će iskoristiti priliku i da se sastane sa predstavnicima dijaspore u Sjedinjenim Američkim Državama kako bi promovisao bolju saradnju između lokalne samouprave i dijaspore u interesu svih građana ma gdje god se oni nalazili.

“Ovaj događaj pruža priliku za izgradnju mostova između različitih zajednica, te je Bajraktari počastvovan što može biti dio ove inspirativne manifestacije”, kazali su iz Opštine Ulcinj.

Domaćin Molitvenog doručka predsjednik SAD-a će održati počasni govor, a doručku će prisustvovati i lideri, političari i biznismeni iz preko 140 zemalja svijeta.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Nikola
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikola
Gost
Nikola

Koji su ovo gladni i, nemaju šta da doručkuju kući nego idu u Ameriku na doručak
Ko plaća putne troškove svima ovima što idu na čisburger

Send this to a friend