Politika

Baranin: Demantujem sve navode Demokrata koje me optužuju za mafijaško i kabadahijsko ponašanje

FOTO: SNP ŽABLJAK

Povodom događaja od 14. maja u kojem sam od strane Demokrata označen kao vinovnik nereda, imam potrebu da se obratim javnosti i saopštim detalje vezane za taj događaj, saopštio je član SNP, Marko Baranin. 

<<<Demokrate: Našim aktivistima na Žabljaku prijetili SNP-ovi aktivisti<<<

Kako je naveo u reagožvanju, tog dana, u subotu, žabljačke Demokrate su sprovodile kampanju dijeljenja flajera i propaganog materijala. S obzirom na to da već dugo godina unutar najuže porodice imamo teškog bolesnika, zamolio sam lokalne aktiviste i funkcionere Demokrata da prilikom dijeljenje svog propagandnog materijala, zaobiđu najuže članove moje porodice a posebno kuću mog djeda od 90 godina, čiji sin, a moj ujak, leži u bolnici već duži vremenski period.

“Moja molba nije naišla na njihovo razumijevanje, već su aktivisti (pristigli iz drugih gradova) sami otvorili vrata i ubacili materijal u kuću, bez kucanja na vrata teško bolesnog člana moje najuže porodice. Takav postupak izazvao je moju reakciju što je javnost vidjela na video snimcima koje sam ja lično prezentovao javnosti”, naveo je Baranin.

Odlučno demantujem sve navode saopštenje od strane PRES službe Demokrata Crne Gore u kojem me optužuju za mafijaško i kabadahijsko ponašanje, navodeći da sam “bezbjednosno interesantno lice”. U prilogu je uvjerenje nadležnih organa da nikada protiv mene nije vođen ni krivični ni prekršajni postupak.

Foto: SNP
Foto: SNP

Zarad bratskih, kumovskih i prijateljskih odnosa koje moja porodica i ja decenijama njegujemo na Žabljaku, ovim završavam svaku polemiku po ovom pitanju i pozivam sve sugrađane da političke razlike i različite stavove ispoljavamo na demokratski i dostojanstven način.

“Takođe, želim da naglasim da moj otac koga Demokrate prozivaju svojim saopštenjem, nema nikve veze sa ovim slučajem i ne nalazi se na Žabljaku. Moja reakcija je izazvana isključivo nekorektnim ponašanjem aktivista Demokrata koji su nakon niza upozorenja nastavili sa dijeljenjem propagandnog materijala na kuću moje najuže porodice”, zaključio je Baranin.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stevo
Gost
Stevo

A zamislite SLOBODU demokrata koja otvara vrata privatnih kuća i ubačuje ljudima uvredljive poruke?!

sičija
Gost
sičija

Demokrate su navalentne kao guba, ulaze u dvorišta i kuće, ostavljaju svoj propagandni materijal, mame naivne da vjeruju njihovim štampanim i drugim manipulacijama. Što se mene tiče, daleko im kuća…

Send this to a friend