Politika

Bečić: Bijelo Polje svijetli primjer međuvjerskog i međunacionalnog sklada

Aleksa Bečić

U ime Demokratske Crne Gore i svoje ime, predsjedniku Opštine Petru Smoloviću, predsjedniku Skupštine opštine Ernadu Suljeviću, odbornicama i odbornicima Skupštine opštine, kao i svim građankama i građanima Bijelog Polja, najsrdačnije čestitam 3. januar, Dan Opštine, poručio je lider Demokrata Aleksa Bečić.

“Trećeg januara se svi prisjećamo hrabrih boraca sedme crnogorske omladinske brigade, koji su na današnji dan prije 78 godina oslobodili Bijelo Polje od fašističke okupacije i donijeli slobodu pokoljenjima koja dolaze”, naveo je Bečić u čestitci.

Bijelo Polje, po njegovim riječima, služi kao svijetli primjer međuvjerskog i međunacionalnog sklada.

“Sa zadivljujućim prirodnim potencijalima pogodnim za stvaranje novih ponuda na turističkoj mapi naše države, kako bi tokom zimske sezone cijeli sjever imao šta da ponudi našim gostima”, dodao je Bečić.

Bjelasica i Đalovića pećina, kako dalje navodi, su potencijali koji se do kraja moraju valorizovati, kao i mineralni i termalni izvori koji predstavljaju veliku razvojnu šansu naše države.

“U nadi da će, ski, speleološki, vjerski i zdravstveni turizam postati stubovi na kojima će se graditi snažno Bijelo Polje svih svojih građana, još jednom, vama i građanima Bijelog Polja čestitam Dan opštine i Dan oslobođenja”, zaključio je Bećić.

Send this to a friend