Politika

Bečić čestitao Dan opštine Gusinje

Aleksa Bečić

Lider koalicije Mir je naša nacija, Aleksa Bečić, čestitao je danas Dan opštine Gusinje.

“Datum koji obilježavate kao Dan svoje opštine govori o tome da je Gusinje, u svojoj istoriji, imalo događaja koje je vrijedilo pamtiti, kao i vrijednosti koje je valjalo sačuvati. A vi ste, Gusinjanke i Gusinjani, na najprivilegovanijem mjestu u svom kolektivnom pamćenju, sačuvali vrijednosti antifašizma, vrijednosti slobode, vrijednosti mira, multietničkog i multikonfesionalnog sklada”, naveo je Bečić.

Nepokolebljivo je uvjeren da su se te vrijednosti u Crnoj Gori sačuvale za sva vremena.

“Ono što je danas neophodno sačuvati jesu prirodna bogatstva koja se svakodnevno, na naše oči, zagađuju i truju. Siguran sam da Gusinjanke i Gusinjani, kao stanovnici opštine koja naročito obiluje prirodnim ljepotama, sa posebnim senzibilitetom gledaju na potrebu očuvanja ekoloških resursa Gusinja, ali i cijele Crne Gore, na dobrobit svih građana, ali, pogotovo – budućih generacija. Sa željom da se Gusinje i prokletijski kraj razvijaju na način na koji zaslužuju i, objektivno, imaju mogućnosti, još jednom, srdačno, čestitam Dan opštine Gusinje”, zaključio je Bečić u čestitci.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tinkulica
Gost
Tinkulica

Jeli na cestitanja dana opstina zaradjujes platu ?Ti i Dritan ste bas zaposljeni oih dana.Neka neka radite malo samo nemojte prenaglit da vam se mozak ne umori

Sanja pg
Gost
Sanja pg

Ovo je covjek kojeg smo zaboravili evo cetiri godine .Jedino je redovno dolazio za platu u skupstinu . Dacicev mali niti voda niti vino .

Građanin Budve
Gost
Građanin Budve

Politicar u pokusaju!

Vitni Voren
Gost
Vitni Voren

Znaju Gusinjani da imaju prirodne ljepote da im ih ti ne otkrivaš. Ti si Vučicev mali od palube, no ti tu.nema pomoci, ploviceš Dunavom

Papiric
Gost
Papiric

Pahahaa becicu stalo do gusinja xDDDD

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ovoga sujeta iźede,čovjek ima sliku o sebi da je bogom dan,ovo su vrlo opasni tipovi,ako mu ne daš”igračku”zna da bude velika zloća.

Cxx
Gost
Cxx

I…….?

Send this to a friend