Politika

Bečić: Da 2021. bude upamćena po poboljšanju zdravstvene situacije

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je danas Novu 2021. godinu svim građankama i građanima Crne Gore.

Kako je saopšteno iz Kabineta predsjednika Skupštine, on je istakao da je prethodna godina, gotovo u cjelini, bila obilježena pandemijom koronavirusa.

“Taj njen segment želim da u 2021. što prije budemo u prilici da zaboravimo i nastavimo sa razvojem i unapređivanjem ukupnog ambijenta u našoj državi”, naveo je Bečić.

Dodao je da je osnovni preduslov za to ispunjen u odlazećoj godini, koja je, prema njegovim riječima, uz sve nedaće sa kojima nas je suočila, na sebi iznijela i ono na šta je Crna Gora dugo čekala – smjenu vlasti na izborima.

“Sa željom da 2021. godina bude upamćena po poboljšanju, prije svega, zdravstvene situacije, tako što ćemo se u njoj, nadam se i do kraja, izboriti sa aktuelnom pandemijom, ali i po napretku u svim drugim sferama, kako na individualnom, tako i na planu cijelog društva i države, još jednom, srdačno, svim građankama i građanima čestitam Novu, 2021. godinu”, poručio je Bečić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Snjeg
Gost
Snjeg

A dje osmjeh Aleksa.Smijes se kad ne treba i kad nije primjereno.Nadam se da ce ti ova godina opet donijeti mjesto u opoziciji.Samo nemoj bojkotovati rad parlamenta ipak to placaju gradjani .

ct1918
Gost
ct1918

2021 ces opet u opoziciju otici

PI..PI PIII
Gost
PI..PI PIII

Ja samo zelim da ti i dritan sa vasim strankama odete u istoriju naravno i gośa e vi ste mi ni vino ni voda….

marius
Gost
marius

Ja bih najvise volio kad bi ova eksperimentalna vlast 2021 otisla u istoriju, i da nam za vjeke vjekova vise ne ponovi.Amin !

Festadjun
Gost
Festadjun

Biće upamćena po tome što ćete bit smijenjeni

Ada maxe
Gost
Ada maxe

E bice upamcena budi siguran,pakaoo

Send this to a friend