Politika

Bečić: Dok pajserima mijenjaju vlast u Kotoru, svi ćute

Lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić ogorčen je zbog dešavanja u Kotoru i smjene Vladimira Jokića sa mjesta predsjednika Opštine. U obraćanju javnosti je iznio niz optužbi na račun vladajuće partije na državnom nivou.

Današnji, finalni čin pravnog nasilja, političke korupcije, pajser demokratije, koji se odigrao u Skupštini opštine Kotor, razrješenjem Vladimira Jokića, jeste dokaz da je u Crnoj Gori sve dozvoljeno. Pri tome, ako imate pajser,  hotelsku salu, sklonost i mogućnost za koruptivne radnje, a uz sve to i zaštitu Vlade Crne Gore, odnosno klasične filijale Mila Đukanovića, možete da dolazite na vlast kad god vam padne na pamet. Nema veze što nemate većinsku podršku građana, čak i na “vašim” izborima 2016. godine. Nema veze što čak i “vaš” predsjednik prođe u Kotoru kao bos po trnju na predsjedničkim izborima 2018. godine. Kad ne može “koverta”, “1 zaposleni 4 glasa”, kupovina ličnih karata, kad i pored toga izgubite, onda može pajser i hajdučija”, poručio je Bečić.

Dodaje da su Demokrate dosljedne u svojim odlukama i neće da prekinu bojkot parlamenta, neće da legitimišu, kako kaže, krađu iz 2016. godine, neće da pristanu na DPS “Odbor za pokradene izbore” koji je prema priznanju DPS-a formiran na  Đukanovićevu inicijativu, odnosno inicijativu upravo onih zbog kojih izbori nijesu pošteni.

“Hajde da konačno čujemo šta svi ti kritičari i iznutra i vani, misle o sudski potvrđenoj nezakonitoj smjeni Jokića, Andrijane Kadije, članova Savjeta RTCG-a, pajser demokratiji, kupovini odbornika, gaženju izborne volje, gaženju Ustava, “koverti”, “snimku”, kupljenim ličnim kartama, šumarskoj, putarskoj i hidro mafiji koje decenijama haraju Crnom Gorom. Hajde da čujemo šta o tome mislite, ali jasno i decidno, ako nije zabranjeno za komentarisanje?”, kaže Bečić.

Lider Demokrata za kraj ima i zapažanje.

“Nekoliko mjeseci je trajala naša teška, intenzivna, pravna i politička borba za očuvanje Kotora i izborne volje građana tog drevnog grada, jednog od ostrva slobode, koji smo uspjeli osloboditi 2016. godine. Ta borba će se nastaviti. Mi, kao Demokrate na svim nivoima, zajedno sa uvaženom gospođom Dragicom Perović, slobodan sam reći najboljom predsjednicom SO Kotor u posljednjih nekoliko decenija i pojedinim lokalnim funkcionerima određenih opozicionih partija, dali smo i nastavićemo da dajemo maksimum u odbrani Kotora. Međutim, ono što je zapanjujuće jeste da sa državnog nivoa, osim Demokrata, rijetki su primjeri, odnosno skoro da nije bilo opozicione partije koja  nam je makar javno htjela pomoći u očuvanju Kotoru”, navodi on.

Prema njegovim riječima, desio se muk i tajac.

“Kao da ne vršimo zajedno vlast, kao da to nije njihova vlast, kao da njihovi funkcioneri na lokalu, nijesu njihovi. Neki  su izabrali da im partneri budu korumpirane stranke i korumpirani političari. Srećno bilo. Samo nemojte da me neko ponovo pita zašto nećemo u neki DPS “Odbor za pokradene izbore”. Sa kim? Sa onima koji su nam ukrali pošteno dobijenu vlast u Kotoru, koji kradu, obijaju i varaju. Sa onima koji im u tome pomažu ili onima koji na sve to ćute. Neka hvala. Ponoviću ono što sam rekao prije par mjeseci, radije u borbu sa pet iskrenih, nego sa deset od kojih će vas makar jedna prodati, a makar jedan izdati. Borba je tek počela. Ne brinite. Kondicije imamo dovoljno da istrajemo i pobijedimo DPS i njihove pomagače. Naše vrijeme tek dolazi”, zaključio je Bečić.

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

sve opozicione stranke podržaše ovoga magistra na naćin što zasukaše glavu u stranu i uštinuše se za nos, a počešaše po śedalnom dijelu tjela….

Montenegro
Gost
Montenegro

A ko je zakljucao ta vrata da moraju da ih obijaju pajserima..?? u svakoj iole malo vecoj firmi a ne u opstini, skupstina moze da promineni predsjednika samo to izgleda ne moze u kotor…

Kotor
Gost
Kotor

Koliko si postotaka imao u kotoru?osvijesti se malo

Eto tako
Gost
Eto tako

Sad znamo zašto su zaključali Vrata. Da bi Beči mogao da bogorada.

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

SVAKO KO JE PROTIV DRZAVE C.G. BIT CE SMIJENJEN BLESICU ALEKSA

ND
Gost
ND

Nije Vam od oca ostalo,da zaključavate i otimate. Većina je većina.

Hanoj
Gost
Hanoj

A šta je rekao Upravni sud o toj većini, botino? Da ti osvježim pamćenje, mada je sigurno teško na ovu vrućinu, a i inače, kad si bot – Upravni sud je rekao da to nije većina nego kriminalno udruženje. I tačka.

Montenegro
Gost
Montenegro

Pa sto ne ides da ih branis… muuuuu… kriminalna organizacija ali u vecini i manjina cao mrs..

CiNick
Gost
CiNick

Jak autoritet taj Upravni sud. On redovno sudi protiv vlasti, a razumiju se u zakone kao Marica u… Nikakav sud ne može određivat demokratsku većinu. To može samo ona sama po regulama elementarne matematike.

Pisac
Gost
Pisac

Čuješ ovog sto je sa megafonom arlaukao ispred skupštine opštine Kotor. Zamislite Mila u takvoj situaciji… naravno da ne možete.. ovo su đeca podmladak SNP-a koja se igra politike.

Tik Tak
Gost
Tik Tak

Evo ga, neznaveni se javio……..a, sto se pravi blesav…….ka’ oni svi posteni i naredni, hahaha

mojsilović
Gost
mojsilović

Pravda za Jokića!

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Pa,čuti i dalje plagijatore!

KosOvo
Gost
KosOvo

na sajtu crnogorsko hercegovackog pokreta između ostalog piše: Није Црногорац онај који није Србин, и није Херцеговац онај који није Србин! ne odustaju. dokle ide ova lažavina…dobro ne rekose ko nije rom taj nije srbin

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Za tvoju informaciju naš Aleksa, tvoje vrijeme ne dolazi.. tvoje je prošlo. u Budvi ste izgubili većinu te vam je Crnogorska dala podršku…. to nije korupcija?… Carevića rušite zbog sastanka sa Vladom CG jer vi ne sarađujete sa njom a zatim kukate da vas ta ista vlada zaštiti u Kotoru…. Smiješno, licemerno i neozbiljno… a tek vaši kadrovi u ovim… Više »

Junior
Gost
Junior

Becicu care, ti si jedina nada za ovu napacenu zemlju.

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Nada za u zemlju!

Keka
Gost
Keka

A ti pečatiš ka da ti je tatino?!

Korupcija
Gost
Korupcija

Demokrate, jedini iskreni opozicionari.

ND
Gost
ND

A baš se to vidi!

Opstinar
Gost
Opstinar

Aha bas tako !!! Bas su iskreni u lazima svojim !!!

Haris
Gost
Haris

plagijator na aparate aaahahahahahahaha ” Sa onima koji su nam ukrali pošteno dobijenu vlast u Kotoru” znači li ovo da su izbori ipak bili pošteni, kako samog sebe vata u LAŽ – čas izbori nepošteni, a čas pošteni, ali je vama lakše da ne dolazite u skupštinu i preko grbače građana uzimate mjesečno po 2.000,00€ za NErad, paraziti.

Haris
Gost
Haris

bečić na aparate aaahahahahahahaha sad kad su građani viđeli ko je on i jokić, sad mu ne valjaju izbori 2016.-te, a do sad su mu valjali, prska veljesrpska opozicija po svim šavovima.

Libero7
Gost
Libero7

Becicu otkrili ste cetnicko lice a ovoga posalji u veliku jer nije za urbanu sredinu

Slavko
Gost
Slavko

Milova pajser brigada hahahahaha

B1986
Gost
B1986

Hahahaaha a dje ste bravari? Pa ako ne pala prvi put smjena na upravni sud ne znaci da ne moze opet da se razrijesi- LEGITIMNO I PO ZAKONu! Procitajte zakon malo, koliko cesto treba da se odrzi skupstina i koliko ste ih odrzali u ove skoro tri god!?? P.S. a o politickoj korupciji nemate pravo pricat, jer ste kupili odbornika… Više »

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Opet hoće plate bez rada… e vala mlataču, iduće godine će vam dostini biti zadnji put da mlatite pare a ne dolazite na posa.

NBA
Gost
NBA

JOS IMAS “OBRAZA” DA SE OGLASAVAS-PAJSERU!

Raso
Gost
Raso

Koji je ovaj Becic plagistro pajser!

Izadji mala
Gost
Izadji mala

A sad adio…a sad adio

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Dobro je Bečko. Na crvene kravate i demagogiju mladih parova Bečkovih svjedoka od kuće do kuće malo ste zavarali birače ali kao i svaku prašinu, prvi vjetar to oduva.

Ajoj
Gost
Ajoj

Nisu VAM ukrali no ste u koaliciji bili u Kotor, sa drugim partijama, koje su VAM jasno rekle sto ce bit ako donesete odluke koje ste donijeli bez podrske tih istih partija koje su sa VAM u koaliciji! To sto koaliciju sa drugim partijama dozivljavate kao da je to vasa podrska a ne zajednicka, i sto koristite opoziciju ne bi… Više »

RADULE
Gost
RADULE

Nigdje na svijet nema da zadržiš vlast nakon što izgubiš većinu u gradskoj skupštini. Koliko galame patetike a ni za sta. I da pecatite gradsku kuću ka da je vaša

Zodiak
Gost
Zodiak

A sto stavljate katance?! Prave ste Modelsice.

Send this to a friend