Politika

Bečić i Abazović se neće vraćati u Skupštinu dok se ne ispune uslovi iz njihovog Plana

Bečić i Abazović u Briselu

Predsjednici Demokratske Crne Gore i Građanskog pokreta URA Aleksa Bečić i Dritan Abazović se neće vraćati u Skupštinu Crne Gore sve dok se ne realiziju tačke iz Plana, saopšteno je nakon današnjeg njihovog sastanka u Briselu sa Tomasom Majer Hartingom, generalnim direktorom Odsjeka za Evropu i Centralnu Aziju u Ministarstvu inostranih poslova i odbrane Evropske unije.

<<<Demokrate i URA uputile Plan izbornih reformi poslanicima opozicije i NVO<<<

Na čelu ovog ministarstva nalazi se visoka predstavnica za spoljne poslove i bezbjednosnu politiku EU,Federika Mogerini.

Bečić i Abazović upoznali su Majer Hartinga sa ukupnom političkom situacijom u Crnoj Gori, kao i sa institucionalnim i političkim stanjem u Crnoj Gori.

<<<Bečić i Abazović skovali plan: Traže izbornu reformu i lokalne izbore u jednom danu<<<

“Lideri Demokratske Crne Gore i Građanskog pokreta URA su Majer Hartingu predstavili Plan sveobuhvatnih izbornih reformi, koji je pozdravila Evropska komisija, Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori i Ambasada SAD u Podgorici”, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Bečić i Abazović predočili su detaljnu razradu pomenutog Plana na 35 strana, u kojoj su ponuđena konkretna rješenja za implementaciju pomenutog Plana.

“Oni su naglasili da će dati sve od sebe da se sprovedu u djelo sve tačke pomenutog Plana, te naglasili da se neće vraćati u redovan rad Skupštine Crne Gore sve dok se ne realiziju navedene tačke iz Plana, kao i dok se ne potvrdi datum Parlamentarnih i dogovori datum opštih lokalnih izbora u Crnoj Gori, kako je u konačnom i definisano Planom”, zaključije se u saopštenju.<<

<<<Bečić i Abazović bi znatno širu reformu izbornih zakona nego što traži OEBS<<<

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Roko
Gost
Roko

inetrebaju bolje bi bilo da idu sto raditi da nisu nateretu ovom jadnom narodu nikake koristi odnjih

SIM
Gost
SIM

Nikad se ne vratili a ako se sad ne vrate nikad više neće gledat parlament jer neće osvojiti na naredne izbore ni jedno mjesto kako su krenuli.

emenman
Gost
emenman

Je li ih ovo Han naučio ili su ih ‘…u Mletke šiljali…’. Putuj igumane, ne brini za manastir.

Plagijat
Gost
Plagijat

Vratili bi se vi, nego ne smijete od DF-ovaca.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Cuo sam da su Dritan i Alek odlucili da se osame u jednoj kolibici na vrhu Durmitora u znak protesta. Protestvovace na vodi i hljebu dok Milo ne odluci da dodje i spasi ih

tetrebu
Gost
tetrebu

karakteristicno glup humor… mora da si iz pg

Janko Pg
Gost
Janko Pg

Bojkot vise nema smisla, najjaca opoziciona grupacija se vratila, kao i sdp i demos, i ostali..Vi mozete samo da pricate prazne price..

Juhuuuuu!
Gost
Juhuuuuu!

Podrška. Ako uspiju u ovome, sledeći korak je ucjena Generalne skupštine UN, da radi kako im oni reču. Poslije toga, samo je nebo granica!

Jasarko
Gost
Jasarko

Glup potez…u nizu. Evo ja cu im reci..parlamentarni su cini mi se nedje 2020…a opstinski 2022..potpisite taj papir sa datumima i posaljite im.

Pg majstor
Gost
Pg majstor

Oni nesmiju među one majstore retorike,nijesu to mitinzi,konvencje svaka riječ je teška tonu za njihova mlađana leđa mnogo.

NBA
Gost
NBA

KO SU ONI DA POSTAVLJAJU USLOVE?UKINITE IM PLATE,UZMITE IM IMUNITET,I NEKA TA NJIHOVA”PARTIJA” IZABERE NOVE VODJE,I TACKA VISE,DOSTA JE VISE NJIHOVOG BAHACENJA!….

pero
Gost
pero

Eee sta rade Boro I Ramiz,ko da je nekog briga oce li se vracat,e kad bi spalo na njih dvojicu da nam vode drzavu bolje da je nema.Nek se dovlace ovamo da ne trose drzavne pare po Briselu sto se setukaju da blate svoju drzavu.

Baranin
Gost
Baranin

Tako je,samo ustrajte u svojim zahtjevima i uslovima….dosta je je bilo dps diktature i pokušaja df-a o navodnom svrgavanju vlasti….

Vaka
Gost
Vaka

Ovi su stvarno umislili da su vazni. Hehehe

Siki
Gost
Siki

Nikad se nemojte vratiti. Molim ve!!!

C480
Gost
C480

Baš šteta,što se neće vraćat

Send this to a friend