Politika

Bečić i Joković: DPS nema namjeru da sječe granu izbornih zloupotreba

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, sastao se danas, u centrali Demokrata, sa Vladimirom Jokovićem, predsjednikom Socijalističke narodne partije Crne Gore, koju je Bečić napustio 2015.godine.

Predsjednici dva politička subjekta razgovarali su o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji sa posebnim osvrtom na višegodišnje zloupotrebe u izbornoj kampanji i tokom izbornog procesa na svim nivoima organizovanja.

Bečić i Joković su se saglasili da DPS nikada nije pokazao iskrenu političku volju za ozbiljnom reformom izbornog zakonodavsta i drugih zakona od značaja za izborni proces sa ciljem stvaranja poštenog i fer izbornog amijenta. Takođe, sagovornici dijele ocjenu da DPS sigurno nema namjeru da sječe granu izbornih zloupotreba na kojoj, zajedno sa svojim koalicionim partnerima i saradnicima sjedi pune 3 decenije. Zato su Crnoj Gori potrebne ozbiljne i korjenite, a ne kozmetičke izborne reforme, kakve se namjeravaju sprovesti u okviru privremenog Odbora, ocijenili su Joković i Bečić.

Bečić je saopštio predsjedniku Jokoviću da Demokratska Crna Gora neće učestvovati u privremenom Odboru jer im ne pada na pamet da učestvuju u simulaciji demokratije, što može biti jedini efekat rada ovog Odbora, po rešenjima koja su predložili oni koji imaju iskustva u krađi izbora.

Nije za očekivati da onaj koji krade izbore ponudi takva rješenja i mehanizme kojima će sebi uskratiti mogućnosti da i dalje krade, zaključili su predsjednici Bečić i Joković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirko
Gost
Mirko

Dok je ovakve opozicije građani Crne gore zaista nemaju neki preveliki izbor za koga glasati. Niko dostojan da skine sa vlasti DPS!

Velimir
Gost
Velimir

I,NISTA SE NIJE DOGODILO,KAO DA SE NIJESU NI SASTAJALI!
PRODAVCI MAGLE I PRASINE!

a eeeee
Gost
a eeeee

Oce malo da pregovaraju o koaliciji podrbica jer, SDP uviđa kardinalnu grešku…

NBA
Gost
NBA

JESU LI OVO”PAROVI” ILI “ZADRUGA”?XA,XA,XA……………………………………………

Enigma
Gost
Enigma

Milo kralju Milo legendo 100 god ces dok ti je ovo Opozicijaaaaaa😎

bandici
Gost
bandici

Pricali su o pravima radnika, radnickoj klasi, kako da se otvore fabrike i zaposli narod. Al nemojte nikom pricat da su o tome razgovarali.

Johny walker
Gost
Johny walker

Sastali se misevi da pricaju o lavu.

Neno Pg
Gost
Neno Pg

Demokrate i Snp jedno te isto.

Mila
Gost
Mila

Demokrate+ SNP=cetnici

Dragan
Gost
Dragan

Da su mogli zajedno , ne bi se ni cijepali.

samo čitaj
Gost
samo čitaj

Dragan, šališ se, evo ih opet na zadatku srbovanja…

Dragan
Gost
Dragan

Da su mogli zajedno , nebi se ni cijepali.

Send this to a friend