Politika Verifikovani mandati novog saziva Skupštine

Bečić izabran za predsjednika Skupštine: Sve je prolazno Crna Gora je vječna

Predsjednik Demokrata i nosilac liste Mir je naša nacija Aleksa Bečić izabran je danas za novog predsjednika Skupštine Crne Gore. Od 71 glasačkog listića važećih je bilo 46, a nevažećih 25. Za Bečića je glasalo 45 poslanika, jedan je bio protiv.

“Neopisiva čast i privilegija je biti prvi izabrani javni funkciner nakon prve demokratske smjene vlasti u Crnoj Gori. Oni koji me nijesi glasali neka znaju da ću se za njih još više boriti. Hoću da opozicija ima daleko bolji status nego što smo ga mi imali”, rekao je Bečlić nakon izbora za predsjednika parlamenta i polaganja zakletve.

Foto: CdM

Poručio je da parlament ne smije biti nikada više protični bojler bilo koje vlade, ali mora biti istinski predstavnički dom svakog građanina.

“Vraćanje u punoj mjeri dostojanstva ovom domu. Ovaj parlament je slika i ogledalo društva”, kazao je on.

Kazao je da rat sa organizovanim kriminalom i korupcijom Crna Gora mora dobiti i dobiće.

“Moramo  težiti sveobuhvatnoj reformi izbornog zakonodavstva. Sve je prolazno. Ali nikada ne zaborljamo da smo usmjereni jedni na druge. Crna Gora je vječna i neprolazna. Živjela Crna Gora”, dodao je on.

16.00

Ranije danas verifikovanjem poslaničkih mandata osvojenih na parlamentarnim izborima održanim 30. avgusta konstituisan je 27. saziv Skupštine Crne Gore. Poslanici Nove srpske demokratije i Demokratske narodne partije još jednom su pokazali da ne poštuju državu Crnu Gori jer su ušli u skupštinsku salu tek nakon što je intorinama državna himna. Prethodno je Demokrtaski front  predložioda predsjednik Skupštine bude lider Demokrata Aleksa Bečić, a mandatar nosilac liste Za budućnost Crne Gore Zdravko Krivokapić.

16.29

Nosilac liste Crno na bijelo i predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović je kazao da je danas istorijski dan za Crnu Goru.

“Čast i zadovoljstvo mi je što će Bečić biti izabran za predsjednika Skupštine”, rekao je Abazović, i poručio da nema više vremena za gubljenje.

16.25

Poslanik Bošnjačke strane Ervin Ibrahimović je saopštio da će ta stranka podržati Bečića, dok je predsjednica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković kazala da će oni biti uzdržani. Nik Đeljošaj iz Albanske partije je najavio da će podržati Bečića.

15.57

Predsjednik SD-a i doskorašnji predsjednik parlamenta Ivan Brajović je kazao da će biti suzdržani prilikom galasanja za predsjednika parlamenta. On je najavio da će SD biti konstruktivna opozicija.

15.45

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević je ponovio  da će glasati da Aleksa Bečić bude predsjednik Skupštine Crne Gore, a da će podržati Krivokapića za mandatara. Ali opet je imaon poruku za čelne ljude Vijesti.

“Neće nam Vijesti sastavljati Vladu”, poručio je Knežević.

15.11

Poslanik Demokratske partije socijalista Miloš Nikolić je saopštio da će DPS ostati uzdržan prilikom glasanja za predsjednika parlamenta.

“Nećemo glasati ni za, ni protiv gospodina Bečića. Predaćemo prazan listić”, rekao je Nikolić.

15.07

Potpredsjednik Demokrata Boris Bogdanović je obrazložio predlog zbog čega je Aleksa Bečić predložen za predsjednika Skupštine Crne Gore.

14.59

Nakon pauze nastavljena je sjednica Skupštine na kojoj je saopšteno da je ostavku na poslaničku funkciju podnijela Gordana Đurović sa liste DPS-a. Novi poslanici su Luiđ Škrelja iz DPS-a i Danilo Šaranović iz Demokrata.

Potom su poslanici usvojili Dnevni red:

-Izvještaj Državne izborne komisije o rezultatima za izbor poslanika u Skupštini Crne Gore;
-Izbor predsjednika Skupštine Crne Gore;
-Utvrđivanje broja potpredsjednika i izbor potpredsjednika Skupštine Crne Gore i
-Izbor predsjednika i članova Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore.

14.00

Nosilac liste Crno na bijelo i predsjednik Građanskog pokretg URA Dritan Abazović je saopštio da su saglasni sa predlozima DF-a. Tokom pauze skupštinskog zasijedanja iz GP URA je saopšteno da su svi poslanici nove većine podržali da Krivokapića za mandatara.

🎊 PROF. ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ BIĆE PRVI DEMOKRATSKI PREMIJER VLADE CRNE GORE – ČESTITAMO SVIM GRAĐANIMA🤝 Svi poslanici…

Posted by Građanski pokret URA on Wednesday, September 23, 2020

13.51

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević kasni na konstitutivnu sjednicu Skupštine Crne Gore. Razlog je taj što je morao da vozi suprugu Marinu u Tužilastvo.

Policija je protiv Medojevićeve supruge podnijela krivičnu prijavu zbog kršenja mjera NKT.

<<<Medojević kasni u Skupštinu: Vozio sam suprugu, dolazim da glasam Bečića<<<

“Ni sad me ne puštaju na miru!!! Sad idem da glasam za Aleksu Bečića”, napisao je Medojević na svom Facebook profilu.

13.32

Lider koalicije Crno na bijelo i predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović saopštio je danas u pauzi skupštinskog zasijedanja da se bezbjednosni sektori ne mogu dati neozbiljnim ljudima.

<<<Abazović: Bezbjednosni sektori se ne mogu dati neozbiljnim ljudima<<<

Na novinarsko pitanje na koje ljude misli Abazović je odgovorio: “Mislim da svako zna u Crnoj Gori to, ne bih imena pominjao”.

13.18

Nosilac liste koalicije za Budućnost Crne Gore i najozbiljniji kandidat za mandatara Zdravko Krivokapić poručio je danas da ga ne zovu četnikom samo zato jer nosu bradu.

<<<Krivokapić: Nemojte govoriti da je Zdravko četnik ako nosi bradu<<<

12.54

Lider koalicije Crno na bijelo i Građanskog pokreta URA Dritan Abazović saopštio je na sjednici Skupštine Crne Gore da podržava da predsjednik Skupštine bude Aleksa Bečić, a Zdravko Krivokapić mandatar.

<<<Abazović: Podržavamo da Bečić bude predsjednik Skupštine, a Krivokapić mandatar<<<

12.45

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević saopštio je danas na konstitutivnoj sjednici Skupštine Crne Gore da taj savez predlaže za predsjednika parlamenta lidera Demokrata i nosioca liste Aleksu Bečića, a za mandatara nosioca liste Za budućnost Crne Gore Zdravka Krivokapića.

<<<Knežević u Skupštini žestoko napao Vijesti i Željka Ivanovića<<<

Kako je rekao, oni neće dozvoliti neformalnim centrima moći koji su djelovali iz navodne opozicione sjenke, a imali su poslovne aranžmane sa prvom familijom, da opredjeljuju ili formiraju Vladu.

“Tu mislim na ofšor patrijarha Željka Ivanovića, jednog od vlasnika koncerna “Vijesti”, koji je iskazao sumnju da će DF da izda i da ruku spasa Milu Đukanoviću i da smo mi zgrnuli desetine i desetine miliona eura kako bi podržali Đukanovića kako se danas ne bi izglasao predsjednik Skupštine i mandatar”, rekao je Knežević.

Sjednicom predsjedava najstariji poslanik lider Demosa Miodrag Lekić, a pomaže mu najmlađi poslanik iz saveza “Za budućnost Crne Gore“ Maksim Vučinić i aktuelni generalni sekretar parlamenta Aleksandar Jovićević.

<<<FOTO: Pogledajte ko je došao na sjednicu Skupštine<<<

Predsjednik Državne izborne komisije Aleksa Ivanović predstavio je izvještaj Državne izborne komisije o rezultatima parlamentarnih izbora nakon ćega su verifikovani mandati poslanika.

12.00

Državna izbora komisija Crne Gore (DIK) je objavila 14. septembra konačne rezultate parlamentarnih izbora, prema kojima su tri koalicije Za budućnost Crne Gore, Mir je naša nacija i Crno na bijelo je osvojila 41 poslaničko mjesto, Demokratska partija socijalista 30, SD tri, Bošnjačka stranka tri, SDP dva,  i dva saveza albanskih stranaka po jedan mandat.

Konstatovane su ostavke na mjesto poslanika Zorana Pažina iz DPS-a i Stevana Katića iz Demokrata.

Foto: CdM
Foto: CdM

Opoziciona koalicija “Za budućnost Crne Gore” osvojila je 27 zastupničkih mjesta, od čega 18 pripada Demokratskom frontu koji čine Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija, Pokret za promjene i Demokratska narodna partija.

Foto: CdM

Kao članice saveza “Za budućnost Crne Gore” Socijalistička narodna partija (SNP) imaće pet zastupnika, Ujedinjena Crna Gora jednog, a Radnička partija i Prava Crna Gora po jednog predstavnika. Nosilac liste Zdravko Krivokapić je taj opozicioni savez predvodio kao nestranačka ličnost.

Opoziciona koalicija “Mir je naša nacija” osvojila je 10 poslaničkih mjesta, od čega devet pripada Demokratskoj Crnoj Gori, a jedan Demosu. Opozicioni savez “Crno na bijelo” ima četiri poslanika koja pripadaju građanskom pokretu URA.

Foto: CdM

Bošnjačka stranka i Socijaldemokrate imat će po tri poslanika , a Socijaldemokratska partija dva. U crnogorskom parlamentu po jednog predstavnika imaće Albanska lista “Sada je vrijeme” i koalicija “Jednoglasno”.

Novog predsjednika Skupštine treba da tri koalicije koje imaju većinu u parlamentu.

Nakon konstitutivne sjednice parlamenta predsjednik Crne Gore Milo Đukanović obavezan je da zakaže konsultacije sa predsjednicima parlamentarnih stranaka, kako bi najkasnije za 30 dana predložio mandatara za novi sastav Vlade Crne Gore. Nakon što predsjednik predloži mandatara on predlaže sastav Vlade o kome se glasa u parlamentu.

CdM

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fkbalsic
Gost
Fkbalsic

Bravo zeco samo napred

Tina
Gost
Tina

I to kod nas moze: za predsjednika Skupstine izabran covjek koji cetiri gdine nije usao u skupstinu, bojkotovao je, a primao platu nizasta. I on to bez pardona prihvatio. Ima li obraza?

Vuk77
Gost
Vuk77

Kako on?Pa on ne zna ko su naši igrači,nego je makedonce postavio na sliku?!

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Misli Becic da mi imamo amneziju!
Isao je za BG kao mladi aktivista SNP da
” brani ” mostove od bombardovanja.
Kada kaze da je “Vjecna CG ” -misli srpska CG.Misli da mi ne znamo da se izjasnjava kao srbin, sada nesto glumi ,
balansira zarad vlasti.

Fkbalsic
Gost
Fkbalsic

A nisu bombardovali crnu goru ????

Željko
Gost
Željko

Čitam komentare i ne mogu da vjerujem, ljudi ne živi se od grbova, zastava i himni! Biće interesantno kada nova vlada vidi šta je zatekla na kontu, da li će biti penzija, da li će sirotinja koje ima u Crnoj Gori imati šta da jede, itd.!

samo jako
Gost
samo jako

srecno crna goro…

Mili Mili Mili
Gost
Mili Mili Mili

Zdravkoherbiko,Becic i Dritan= ekipa za na more
Ahahahahahahaha
🇲🇪🇲🇪🇲🇪

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Evo jedan rezime najbitniji tacaka danasnjeg dana pa da vas pozdravim drugovi i drugarice s portala koji cete se borit protiv fasizma, ludila, licemjerja i demagogije: 1. Bojkotovanje zvanicne himne od strane clanova vlade CG (dobar pocetak!) 2. Pipunov govor (500000 Vijestima i standardni primitivizam) 3. Milacicev govor mrznje, revansizma, prijetnji i fanaticne religioznosti, sa besprizornim svojatanjem nase drzave i… Više »

NkNk
Gost
NkNk

Odličan rezime. Saglasan sam sa vašim stavovima.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Hvala, drago mi je da dijelimo misljenje… bilo je jos no ne pustisr drugi komentar.

Maja
Gost
Maja

Sve ste u pravu.

General
Gost
General

Da Vam citiram šefa: “Moraćete se naviknuti na neku novu Crnu Goru!”.

Mitar
Gost
Mitar

Valjda Srbija! Ovaj vise ne zna ni sto prica!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Aljeksa, sad kad si predsjednik Skupštine nemo’ više da plagiraš, dome😂

Sejo
Gost
Sejo

Medojeviću, ti vjecito kasnis, sigurno cekas autobus 😂

rudi
Gost
rudi

A to je onaj brzi voz za bg

Petar_Pan
Gost
Petar_Pan

Parlament nikada nije ni bio proticni bojler kako ti to nazivas Becicu!

mrkela
Gost
mrkela

Ura se nikada ne bi mogla desiti kod srpskog naroda !

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Srbija do Tokija.

Kako je
Gost
Kako je

Preko Milvokija

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nema što, do sad sam bio za DPS i potajno se nadao da opozicija neće uspjeti da se dogovori, ali su mi iluzije sad razbijene. Sad moram ponovo Srbin biti. Adio Milo, ali sendvič je sendvič.

Marko996
Gost
Marko996

Kakvi su preletaci najgora vrsta ljudi pih

Sejo
Gost
Sejo

Zbog ovakvih preletaca nikad necemo u EU uci a sad cemo da vidimo kad budu penzije kasnile ko ce reci adio.

Rade Hn
Gost
Rade Hn

@Ana.

Super. Najbolji dan u istoriji parlamentarizma u CG!

Vito
Gost
Vito

Jel osvezilo?

Baraka
Gost
Baraka

Crna Gora je vjecna, veli Becic. Jeste, kod patriota ali u Becicevom slucaju to se odnosi na srpsku Crnu Goru. Vjecno je jedinstvo Crne Gore i Srbistana, misli Becic

Dočepovici
Gost
Dočepovici

A sad provjera imovine svih koji su vedril i oblacili 30 godina. Provjera kako se ko zaposlio, da li po partijskoj ili strucnoj liniji.
Uuuuuuuuuuuu
Bice zabavno. Svi su se profilisali u ovoh 30 godina.

🇲🇪♥️🇲🇪♥️
Gost
🇲🇪♥️🇲🇪♥️

Radis li ti dje?

Barba
Gost
Barba

Kako jedan srbijanac koze reci da je vjecna crna gora.neka sto si plagijator nego i folirant

Maki
Gost
Maki

On je cetinjanin kakav srbijanac ?????

Maki
Gost
Maki

Bravo Becicu,nek nam je sa srecom,da je vjecna CG !!!!!!

Dostojanstven
Gost
Dostojanstven

Čestitke momče !
Ništa više nije isto !

Gledam
Gost
Gledam

Bit će samo gore !

Fkbalsic
Gost
Fkbalsic

Bravo za novu crnu goru samo napred

Penzioner
Gost
Penzioner

Samo nek si zdravo..

Mr Pravnik
Gost
Mr Pravnik

Osim poslanika 3 koalicije za njega glasaše i poslanici BS i Nik Ďjeljosaj
Tako da je to vjerovatno nova parlamentarna većina

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Crna Gora ce bit vjecna, niko joj ime nece mijenjat al kako ce se ponasat i okle ce se sa njom upravljat i za cije interese ce radit i stavljat glavu na panj ka u proslost e to je glavno pitanje. Ocemo li mi vazda bit Mojkovac i ocemo li nase glave padat za tudje intetese. E to je veliki… Više »

Kico
Gost
Kico

Neka je vječna Crna Gora, zbogom Montenegro i Milogoro!!!

Xoxo
Gost
Xoxo

Pala je da osvježi konačno!

Marina
Gost
Marina

I nebo je plakalo danas !

Maki
Gost
Maki

od srece

Marina
Gost
Marina

Pa “ od srece” naravno.Zato se i bilo namracilo onako.
Kad si srecan,onda se namracis.
Tako je to vjerovatno kod vas naopakih.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

I lomi je plaka danas🤣🤣😋😋😋😋

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Srecna SLOBODA narode crnogorski.
Vaskrsla je Istorijska Njegoseva Crna Gora.
Sloga bice poraz vragu..

Ragnar
Gost
Ragnar

Te fore o slogi sto si pokupio iz himne Srbije, tvoje drzave, koristi u tvojoj drzavi, Srbiji!

Maki
Gost
Maki

ti znaci nisi za slogu u svojoj drzavi ?

Jacg
Gost
Jacg

Za ovu tvoju srbijansku ne nikad izdajnicku krajj

Marina
Gost
Marina

Bice mi interesantno da vidim ice li vas biti ugdje kroz nekoliko mjeseci?

Ridjo
Gost
Ridjo

Cestitke.

Žana
Gost
Žana

Zašto dps nije bip protiv???

Vase ime
Gost
Vase ime

Zato sto sve rade gospodski i vrlo dostojanstveno, a svi ste se nadali drugacije.
dokaz da je crnogorski ponoc, dostojanstvo, muskost 10 kopalja prije srpskog.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nema Mila, mora da je u šumi

Kokot
Gost
Kokot

Pada li ovo napolje kiša ili suze gubitnika

Marina
Gost
Marina

To Bog place kad vidi ko vodi Crnu Goru.

Kako je
Gost
Kako je

Da se vrcu svojoj kuci da ne krcme tudje

Kako je
Gost
Kako je

Cuse li iz DF dje ih zove Majka Crna Gora!

Kako je
Gost
Kako je

Sa srecom Ali imaju u DF opoziciju antidrzavnu
To ne valja.
Do sljedecih izbora.
Zivjela Crna Gora!

Marina
Gost
Marina

Sa ovima koji su sada na vlasti CG je na respiratorima.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kmeeee, kmeeeeeee….

Marina
Gost
Marina

Rugajte se rugajte Srbijancici!
Samo se rugajte.
Najsladje se smije ko se podlednji smije.

Bjelopavlic
Gost
Bjelopavlic

Ostavi se telefona idi skuvaj onom tvom muceniku nesto da izjede, kukala ti majka

Lavica
Gost
Lavica

A kuva li ko tebi ?

Pravnik
Gost
Pravnik

Sram i stid da je na poslanike DF-a, zbog neprisustvovanja u sali prilikom intoniranja himne Crne Gore! Pokazuju mržnju prema CG koju bi navodno željeli da popravljaju na bolje. Bliža im je Srbija od Crne Gore, što se onda oni tamo ne presele, a nas da ostave na miru ovdje da živimo? Bečić nije dorastao da vodi Skupštinu, jer često… Više »

Marina
Gost
Marina

Oni su sram i stid vec godinama za svakog normalnog covjeka.Zar ste to tek sad vidjeli?

❤️ Vječna!
Gost
❤️ Vječna!

Neće nestati! Uvije će imati neko da se bori za Crnu Goru i ona ce opstati💪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Striković
Gost
Striković

Nesretno bilo

Bnjj
Gost
Bnjj

Prvo reforma sistema i kraj delegatskom sistemu. Svih 71 su delegati a ne narodni predstavnici. Otvorene liste uvesti što prije

ŠimeKO
Gost
ŠimeKO

Srećno Aleksa i Zdravko!
Srećno Građanska Crna Goro!

Marina
Gost
Marina

Gradjanska napravljena u manastiru.

Jacg
Gost
Jacg

Haha koja nesrexna gradjanska prije PAGANSKA

Rukoljub četnik
Gost
Rukoljub četnik

Hoće li ovaj parazit vratiti građanima pare te je uzimao za četiri godine nerada??

Marko
Gost
Marko

Bravo, svaka cast. Becic je super kao i Krivokapic. A Dritan legenda koja ce da ocisti nasu Crnu Goru od kriminala.
Ponosan sam gradjanin Crne Gore i pravi Crnogorac nakon 30 godina. Do sada me stid bilo da kazem odakle sam, jer su me ljudi gledali kao nekoga ko dolazi iz zemlje dje vlada mafija, dje je kriminal i korupcija.

Ivan
Gost
Ivan

Ali te se stide doma… Znaš…a to je gore od svega

Hurem
Gost
Hurem

Bravi ti ga Masa sto si sad ponosan kad ti bradonje i cetnici vode drzavu.Greska je sto si se rodio u 20 v .za tebe je puno i 18v ti si za16v.pihhhhhh

Radosav
Gost
Radosav

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…
Nek se cuje do nebesa nema vise DPS-a

Ivan
Gost
Ivan

Krave ti muču pod prozor

Marina
Gost
Marina

Vama je trebalo da prave štale jer je to za vas vrh, a ne hotele visokog ranga.

Ena
Gost
Ena

Svaka čast, zasluženo

Ivan
Gost
Ivan

Šta si rekla?
Zaslužio? Hahahahah sumnjam…PA ČAK I DA JE KOD TEBE

GXF
Gost
GXF

Koliko moze da se dogura sa diplomom kopiranom u Crnu Goru 🤔😁

Nevena
Gost
Nevena

A koliko može da se dogura kad ne znaš padeže?

Marko
Gost
Marko

Slobodna Crna Gora, pravo Crna Gora. Čista Crna Gora

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Veseli se srpski rode, srpski rode zbog slobode!

Ragnar
Gost
Ragnar

Kamena vam je ta sloboda, necete primirisat kljucnim resorima!

Marina
Gost
Marina

Bar ce ovi strucnjaci ekonomiju sredit :))))

Marina
Gost
Marina

OJ SVIJETLA MAJSKA ZORO
MAJKO NASA CRNA GORO!
Evo veselim se .

Jana
Gost
Jana

Rijetko antipatican lik. @Crnogorcisusrbi

Narod
Gost
Narod

Bravo Dritane, Bravo Bečiću. Živelja Slobodna Crna Gora!!!!!!!!

Crnogorka sa Lovcena
Gost
Crnogorka sa Lovcena

E ljepota drugi covjek Crne Gore Becic, koji nije dolazio u skupstinu 4 godine i plagijator 😂 Mogli su onda i mene predloziti za predsjednika skupstine

Kate Kapuralica
Gost
Kate Kapuralica

Pazite Mila da mu se šta u šumi ne desi, da ga neki medo ne zaskoči.

Ana.
Gost
Ana.

Pih! Najgori dan u istoriji parlamentarizma!

🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️
Gost
🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️

NE placi draga ja cu ti doci ja cu ti doci do ponoci
🎶🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

Ana.
Gost
Ana.

Đe ti je supruga?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Obriši suze mala moja

Ada maxe
Gost
Ada maxe

A nije no vise no pixx!!Nebo place!

Vanila
Gost
Vanila

Evo gospodin PLAGISTAR

zoran
Gost
zoran

dosta si Dritane bio fosljedan

Mirko
Gost
Mirko

Predsjednik parlamenta a nije dolazio ma posao, e kukalaa

Striković
Gost
Striković

I ima lažnu diplomu 😂😂😂😂

Vanila
Gost
Vanila

I prepisani magistarski 🤣

Ridjo
Gost
Ridjo

A ti lazno ime

Fkbalsic
Gost
Fkbalsic

Bravo samo tako jako :))

Lena
Gost
Lena

Jako će vam ga biti na sudu, za tužbe koje su vam spremljene😉

tamanmi
Gost
tamanmi

jel alekse umio doc do skupstine?

Pravnik
Gost
Pravnik

Kako nije, makar zna dobro gdje se nalazi skupštinska blagajna…

Striković
Gost
Striković

Neće biti izabran… Ima Boga

Radosav72
Gost
Radosav72

Ahahahahhahahahahah najjaci vic danas.

Leo
Gost
Leo

Radosavee, ne klapi😎

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Ima Boga, ali ne voli vas bezboznike!

Ivan
Gost
Ivan

@CrnogorciSuSrbi – tebe kući ne vole

Una
Gost
Una

Kako si ti zaladio moj brate 😎 @crnogorcisusrbi

Berane
Gost
Berane

Kasnis, strikovici hahaha

Makica
Gost
Makica

E ne mogu nikako da podrzim vlast koja ne postuje himnu i drzavne simbole. Bruka!

Radosav72
Gost
Radosav72

A vi kako te?

Jana
Gost
Jana

Vidjeces tek kako ce tebi da bude da ovima. @Radosav72

Jana
Gost
Jana

*sa ovima

Radosav
Gost
Radosav

I nek se cuje do nebesa nema vise DPS-a

NKL
Gost
NKL

Ima Radosave DPS-a itekako. Da vas podsjeca da ste izdali svoju zemlju.

Komitebazde
Gost
Komitebazde

NKL
Krepaj

Lena
Gost
Lena

@Komitebazde – smiješi ti se tužba😉

Deni
Gost
Deni

Jos jace sam za DPS💪. Za njih sam bila.od osnivanja a sad kad vidim ovu vlast vidim da sam bila u pravu.Milo..Dusko…DPS..Crna Goro❤

Marina
Gost
Marina

Oni su okupirali tvoju zemlju.
Ova nikad nije ni bila njegova.
Niti ce ikada biti !

srbin
Gost
srbin

Podrska Radosavuu

Marina
Gost
Marina

Podrska Haradinaju !

Support
Gost
Support

Oće li novi Premijer da mu sašjem jednu masku? Evo ga ka Hanibal Lektor s ovom.

Marina
Gost
Marina

: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pamtim vas
Gost
Pamtim vas

A jel Milo na dogovor sa Vucicem
Kada ce kod Marovica
😁😁😁😁😁

Opel
Gost
Opel

Ne, prezire vas!

🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️
Gost
🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️

U SUMU je samnom
Igramo tan tan
🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

Marina
Gost
Marina

Mora da se vanserijski zabavlja kad gleda ove karikature.

Rukoljub četnik
Gost
Rukoljub četnik

Hoće li ovi paraziti bečič, dritan,… vrćat pate te su uzeli za NErad??

Support
Gost
Support

Oće, kad ovi što su prisustvovali Sjednicama vrate za rad koji su obavili. Petlju, Možuru, mini He itd.

Eva
Gost
Eva

Ali Dritan i Bečić su jako “pošteni”. Za ove znamo da su lopovi i slično. Pa neka pokažu to “poštenje”.

Volim Crnu Goru
Gost
Volim Crnu Goru

Neće! Sad će da im zine guzica još više!

Support
Gost
Support

Kakvo je ovo glasanje? Radulovič je pripit, zaokružiće pogrešno. Qqq

Milovan
Gost
Milovan

Patriote se umirili i valjda će konačno shvatiti da smo dobili vlast koja će nas uvesti u društvo demokratskih država i smjenjivosti iste na demokratskim i slobodnim izborima!

Lena
Gost
Lena

Tužićemo se pa ćemo da vidimo za vaše prijetnje
Lično ću vas sve razvlačiti po novina za izgovoreno, a na sudu ću vam sve pare uzeti!

Kokot
Gost
Kokot

Lena malo si nervozna

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

😆😆🤣🤣😂😂😂😄😄😃😃😀😀 a sta sanjas nocu strucnjace?

Marina
Gost
Marina

Vi cete uvesti drustvo u demokratiju!:)))
Koji tacno mudrac?Pipun ili Mandic?

Marina
Gost
Marina

Ne bih se ja na vasem mjestu mnogo radovala ako su se PATRIOTE umirile.

Silicone soul
Gost
Silicone soul

Vučić,Tači i Milo su napravili Beograd na vodi ..

Nesvakidasnje
Gost
Nesvakidasnje

Ovi su navikli da su opozicija, tesko ce se snaci u novoj ulozi. Zivi bili pa vidjeli. A vidim ja vec da ovo nikuda ne vodi.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Bravo Šehoviću za ovaj govor. Svaka cast.

Nesvakidasnje
Gost
Nesvakidasnje

Gospodin pravi. Za razliku od pipunica.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Šehović je imao ulogu ministra u zeznutom momentu, pa ga mnogi ne vole, posebno sad oko korone ovo. I ne vole ga jer je ostar a pristojan, sad je kao takav VRLO potreban u skupstini i imace mnogo vise podrske, ako ovako nastavi da se zalaze za stvari na koje zmuri bukvalno cijela gradjanska opozicija (sramno).

Nesvakidasnje
Gost
Nesvakidasnje

Slazem se. Covjek je dosljedan i zna sta hoce. Ne ide iz krajnosti u krajnost, kao pojedini. @Cgusrcu

Marina
Gost
Marina

Ali pipun mi je daleko najprimitivnija faca od svih.
Stalno se pitam kad ga vidim jel zalutao ovaj covjek u grad.Izgubio se bice iduci za ovcama.

Marina
Gost
Marina

Slazem se za Sehovica.

Radosav72
Gost
Radosav72

Sekovic opozicija za razliku od pipuna koji je vlast.

Beli
Gost
Beli

Prijatno sam iznenadjen I izuzetno mi je drago da ovdje vidim lijepog I obrazovanog gospodina, prije svega velikog covjeka Vladana Raicevica. Oplemenio je ovaj parlament I donio neku Nadu da nije sve u politici interes. u to sam siguran. Samo naprijed Vlado!

Nikad vise
Gost
Nikad vise

Pobjeda ne bi bila slatka bez šiza porazenih gubitnika. Zato plizzzzzz sto vise šizzzzz komentara. Treba da oslobodioci uzivaju u pobjedi znajuci za šizzz gubitnika.
Plizzzzzzu jos ovih šizzzzzzova

Greote.
Gost
Greote.

Od tebe. Samo toliko.

tamanmi
Gost
tamanmi

aj ti dva liza kod popa opali…pregazeni za 300 glasova svaka vi je istina u skladu sa vjerom.

Striković
Gost
Striković

Ližeš li niklovanu kašičicu? 😉

Marina
Gost
Marina

Razumijem ja tebe.Treba izbaciti 30-to godisnju frustraciju.Zato uzivaj jos malo misleci da si pogodila u metu.
Neki pametni ljudi su rekli:
“NISTA U ZIVOTU NE UVESELJAVA TOLIKO KAO KAD NAS GADJAJU I PROMASE”!

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Ne moze se imati razumijevanja prema nepostovanju ZVANICNE HIMNE CRNE GORE, jerr se nekome ne dopada. Ne pristati na intoniranje instrumentala jer je to korak ka povlacenju svega sto zele da povuku. Pjevacemo vam je ispred skupstine ako krenete tim putem.

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Tako je!!

Marko
Gost
Marko

Xaxaxaxax, pjevajte slobodno i mi cemo sa vama.
Sada spavajte malo jer ste previse nervozni. A vidim da su nervozni samo ovi koji su dobili nesto od dps-a

Marina
Gost
Marina

Evo vidis o cemu sam ti pricala CG u Srcu.
Em primitivni,em glupi em bijedni materijalisti.

Marina
Gost
Marina

CG u Srcu.Divim se tvom pokusaju da na civilizovan nacin objasnis bukovom drvetu nesto sto se ne objasnjava.Sto se osjeca kad volis svoju zemlju.
Osim toga sto ne razumiju sto pricas,oni i mrze ovu zemlju.
Beskorisno je,vjeruj mi.

marius
Gost
marius

Nije mi za sto pade DPS, nit mi je krivo sto vrlo brzo necemo imat sto jes, no mi se nesto skupilo, pa mi lijepo za moje CRNE GORE .

Markoza
Gost
Markoza

Zna li Aleksa doci do skupstine jer je zaboravio dje je. O jada nevidjenog. No tu je pipun da mu put pokaze . Ovo je tragi komika.

Nikad vise
Gost
Nikad vise

Srecna nam sloboda.
Svako zna kako se ko ponasao za vrijeme 30ogodisnje tame i mraka. Svako zna ko je bio saradnik sila tame i mraka, a ko je bio vitez i ostao covjek uprkos torturi.

Lana
Gost
Lana

Ti se svojoj kući živ čuti ne smiješ
Kad ti tamo svane, onda nam se javi…aj sad…ćao

Rukoljub četnik
Gost
Rukoljub četnik

Zna se – četnici.

Marina
Gost
Marina

Sebe vjerovatno ubrajas u ljude????!!!

Hi
Gost
Hi

bravo ivane!

Sara
Gost
Sara

Uzivo prenos srpskog parlamenta ,e ne bilo nas crnogorci dabogda ,kao što nas i nema.

Sloboda
Gost
Sloboda

Doslo vrijeme da je vazniji obraz od donjeg dijela ledja i sendvica dočepovica.
Da li ce sloboda umjeti da pjeva,
Ko sto su suznji pjevali o njoj.
Ovo je najvazniji datum u istoriji CG. Treba ga ustanoviti kao nacionalni.praznik i odma poceti radove na izgradnji Muzeja terora da buduci narastaji uce kako se osvojila sloboda.

Lana
Gost
Lana

@Sloboda – sloboda je kad mi prijete jer sam Crnogorka?! Sram te bilo!

Jana
Gost
Jana

Tako je! @Lana

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Lana kakvo je to crnogorsko ime? Cetna, Ljeposava, Rada, Mitrana, to su imena za Crnogorku

Lana
Gost
Lana

@CrnogorciSuSrbi – ti ga nemaš! Izbrisano ti je odavno, počev od sopstvene kuće…

Zeta
Gost
Zeta

Lazes
I vidim nije ti problem

Marko
Gost
Marko

Ko ti prijeti? Prijavi javno.
Svi smo mi Crnogorci a problem je jer si Milovka kako kazu i vjerovatno preko veze dobila posao. Jbg. Sada ces morati samo radom i trudom

Marina
Gost
Marina

Marko.Ne ruzi ime crnogorsko!
Ja ne pristajem da budem takva Crnogorka kao sto si ti.
A ja jesam Crnogorka jer volim ovu zemlju i ne dam je njenim mrziteljima.

Nesvakidasnje
Gost
Nesvakidasnje

Sacekaj malo mickoo, pa ces vidjeti je li to ta sloboda o kojoj pricas.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Bravo ŠEHOVIĆU!!!

Marina
Gost
Marina

Da.Zapamtice ga doooobro patriote.Dan kad su pobijedili izdajnici i tudja sluzincad.
Najgori covjekoliki soj.
Dobro cemo ga zapamtiti!!!

Marko
Gost
Marko

Sara kaze se ne bilo nas Milovaca. Jer Crnogoraca ce bit vazda

Marina
Gost
Marina

Bice nas,Bogu hvala!
Ali ti nisi taj.

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Zivjela Istorijska Njegoseva Crna Gora.
Sloboda i Pravda za sve gradjane.

Bedem
Gost
Bedem

Zivjela MILENIJUMSKA CRNA GORA, i da se OKRENE SEBI I SVOM DOMU!

NKL
Gost
NKL

Sto ste Njegosa prevodili na ekavicu.

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

NKL, hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiiiiii
Ekavski izgovor jedan je od tri izgovora srpskog jezika i jedan od dva koja su prihvaćena u standardnom jeziku. Uz ekavski, uporaba ijekavskog dopuštena je u standardnom jeziku, dok to nije slučaj s ikavskim.

Marina
Gost
Marina

Crna Gora.Jesi li ti oapagaj ili covjekoliko bice?Mada,po tome sto ti je u glavi,prije bih rekla da si papagaj.
Jesi li i ti imao pravo glasa,casti ti?

roki
Gost
roki

ko glasa za ovu novu vlast “dabogda mu zivo meso otpadalo”…

freeMNE
Gost
freeMNE

…tri puta i tri hiljade puta😁😁😁

Bedem
Gost
Bedem

Roki, imalo je među takvim glasacima neznavenih blavora kojima je uzaludno bilo govoriti da ce, glasajuci za cetalje, unistiti Crnu Goru. Ali, zalud ludome zboriti.SPC je odradila posao Srbije. Odradila bi to i da nije bilo Zakona, garantujem ti. A Zakon je za pravne drzave koje misle o sebi, i necemo dati da ga sruse, ni po cijenu nasih zivota!

Sasa
Gost
Sasa

Nemas ti sta da das,a zivot zadrzi.

Marina
Gost
Marina

Probaj ima li!

Marina
Gost
Marina

Bravo Bedem!

Za bolje niste
Gost
Za bolje niste

Živela hiljadugodišnja vladavina DPS-a i gospodara.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Nemoj sad da budes maliciozan. Pa na danasnju svecanu skupstinu ljudi nisu dosli da ispostuju himnu drzave. Mozda ne razumijes sto znaci svim srcem je voljet svoju zemlju i slavit 21.maj, ali vjeruj da nema crnogorca i crnogorke kojima to ne budi najdublja osjecanja i koji ce mirno gledat gasenje necega sto im je najmilije. Zato mislim da je vrijeme… Više »

Sasa
Gost
Sasa

Comedia bez arte…

delboj
Gost
delboj

Padale su cuske Pod Ostrog sinoc dje je sve i moralo biti dogovoreno, tj kako je Ajatolah naredio, a onda i predstava za javnost kako se Knezevic pobunio jer se Dragan Abazovic toboze distancirao od Srba tj Df. Neka nam je srecna Velika Srbija.

Jana
Gost
Jana

Ovo je pakao…

Bedem
Gost
Bedem

Delboj, strva im se ne znalo kad im ” demokratiju” vode strani popovi

Marina
Gost
Marina

Jezik pregrizao !

Lana
Gost
Lana

Kad ce mandic i knezevic u zatvor?

Zna mu se ime
Gost
Zna mu se ime

Štiti ih imunitet kao svojevremeno, predmeta interesovanja italijanskih sudova i najvećeg uvoznika cigareta u Evropi.

Radosav72
Gost
Radosav72

Poslije sumskoga i njegove brigade.

Marina
Gost
Marina

Pravo pitanje za “ postenu vlast” i “ slobodnu” drzavu.

Jovan NK
Gost
Jovan NK

Što puštismo, šta uradismo?

Ragnar
Gost
Ragnar

Sto pustismo, nece Becic i Dritan dat ovima nista kontra CG!

Marina
Gost
Marina

Nemoj da si naivan.Svi oni imaju REZERVNE DRZAVE.
Bas njih briga za CG

E kuku
Gost
E kuku

Ne vidim potpis Amfilohije…

🤪
Gost
🤪

Kako ce Becic ako ga izaberu, posto 4 godine nije dolazio u skupstinu a primao pare za to

Lana
Gost
Lana

Baš da vidimo oće li vratit pare

🤪
Gost
🤪

Hahah oce oce kako ne, ali isti on kritikuje trosenje para NARODA na autoputeve i sl, a zato on ne trosi nase pare 😅

Lana
Gost
Lana

Pa naravno
Vidio si sta vozi

Marina
Gost
Marina

Tek ces sad da vidis sto ce da vozi.

Marina
Gost
Marina

Dosla je postena vlast.Zar ne vidis!?

CTM
Gost
CTM

Inače, samo još jedna info
Po raznih gradova su počele prijetnje glasačima dps zaposlenim u javnim i državnim preduzećima!

Marina
Gost
Marina

Pocelo je pocelo .
Neka.Stigla vam je sloboda Crnogorci!
Pravo iz Crne Srbije.

Djuradj
Gost
Djuradj

Lično sam podnio krivičnu prijavu protiv Zdravka Krivokapića, a znam i da nisam jedini!
1. Uvid u biračke spiskove
2. Slanje prijetećih pisama dan pred izbore
Imaćeš priliku samoprozvani mandataru da objasniš sve na sudu

Danko
Gost
Danko

Tačno je! Nisi jedini!
Lično ću ga zbog ovoga o jadu zabaviti

Kokot
Gost
Kokot

Ih nagrdiće ga te dvije veličine

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Djuradj & Danko vasi komentari ne spadaju ni u kategoriju viceva bez veze.
Ahahahahahahahahaaaaa

Marina
Gost
Marina

Zasto ne objavite ta pisma.?

Spiro Sumar
Gost
Spiro Sumar

Budite ponosni Crnogorci, bez obzira na opredjeljenje. Kako lijepo govore… elokventno i srcano. Promjena je dobra, politicka katarza ce nastupiti za sve. Ako uspiju da odrze gradjansko drustvo, bez mijesanja crkve, svaka im cast. To ce biti tesko. A sad na sanaciju materijalne stete i posljedica … moraju se ocijeniti sve okolnosti koje su joj doprinijele.

Marina
Gost
Marina

Izvini ali moram da te pitam Spiro jesi li se mozda bunika najeo kad kazes da ce crkvena vlast da odrzi gradjansko drustvo.

Top
Gost
Top

Hahaahhaha bolje bih ja pjevao himnu od ovih ahahha

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

u ove klupe sadasnje pozicije ias pola onih koji su dobili zaslugu da sjede tu samo pljuvanjem protiv CG i Djukanovica.. dobricanin i politika, milacic u parlament itd.. o moj boze!!!

Lana
Gost
Lana

Dobričanina sram da bude!

Окле
Gost
Окле

Одлично, само напријед!

Jana
Gost
Jana

Mislis nazad.

Radosav72
Gost
Radosav72

Nazad drps jano

Striković
Gost
Striković

Radosave aj na liz kod popa pa se vrati😉

Marina
Gost
Marina

Ma sto raspravljas sa ogranicenim ljudima strikovic?

Za casnu CG
Gost
Za casnu CG

Kakva demokratija iz reda DPSa ,svaka cast !

Orange
Gost
Orange

Meni je u cijeloj prici najvaznije da marina medojevic ne pokisne

Marina
Gost
Marina

Orange.Jer greote mora u max maru da kupi neke prnje tu do 20-30000€.
A to su im jedina kola koja imaju.
Greotice.

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

kako radunovic i ekipa kunjaju, do 4 jutros su razglabali sa anfijem!!

Crnogorka sa Lovcena
Gost
Crnogorka sa Lovcena

Ko ce napisati kazne za nepostovanje mjera NKT-a Radulovicu i ekipi sto ne nose makse 🧐🤔 taman su se zalili kako se ne pisu kazne 😬

DOLINA BOGOVA
Gost
DOLINA BOGOVA

Danas i nebo placee, sto smo dozvolili mila braco, pravicemo Mila od blata(nikad ga gotivio nisam ali sad sam ga podrzao zadnje izbore) hvala vam “crnogorci” sto nam uzeste drzavu, mnogo je dobar osjecaj voljeti svoju zemlju svim srcem bez interesa, nazalost vi to nikad osjetiti necete. DA JE VJECNA!!!

Bravo
Gost
Bravo

Ode plata za naredni mjesec! Fino ste glasali i neka vam nema ni plata ni penzija!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Dps ce od sada biti stalno neutralan,samo posmatrac 😊

BabaIzSomine
Gost
BabaIzSomine

Kako bi rado poslanici DPS-a svi napustili skupštinu, a svi pričaju da su oni demokrate i da zbog toga ostaju, nego ako bi izašli, tada bi male stranke morale da biraju, da li ostaju ili izlaze, i tek bi se vidjelo da in nema 40 kako uporno ponavljaju

brko mali
Gost
brko mali

Crna li si moja crna goro… zalosno kad marko milacic ima pravo da progovori u skupstinu i bude poslanik, on i pipun. Pi, zastidje….

Marina
Gost
Marina

Kako si to lijepo rekao.Vidi se da je direktno iz srca.

Darija
Gost
Darija

Caoooo tuzni skupe, vidimo se za cetiri godine u nekoj novoj boljoj Crnoj Gori. PA PA

Gibanica
Gost
Gibanica

GLASNOĆA i RETORIKA je kod , sad vjerujem stare-nove vlasti , ostala ista i to će je vratiti nazad đe je bila 30 godina !!

George
Gost
George

Zašto DPS ne glasa protiv???? Zašto????
Treba ih o jadu zabavljati na sve načine!!!

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Bozena Jelusic, oces li se oglasiti slucajno ovih dana? Velika Crnogorko, ili tek kada budes morala kroz Ministarstvo prosvjete da utices na promjenu naziva predmeta Crnogorskog jezika, u predmet Srpski jezik?

Bedem
Gost
Bedem

Hahaha, mozda ce i svetog Petra Cetinjskog da demantuje, koji jasno napisa da je ” Sima Milutinovic napisao Diku crnogorsku SKORO NA CRNOGORSKOM JEZIKU” , pa se brinuo kako ce je razumjeti u njegovoj Srbiji.
Pa eto, srpski pisar i pjesnik pokusao da nauci CRNOGORSKI na radnom.mjestu.

Milutin iz Surd
Gost
Milutin iz Surd

Prvi put u istoriji CG četnik premijer,blago nama š njima

trt
Gost
trt

Dritanov potpis najveci 😀😀😀 Pise DRT cini mi se

Gibanica
Gost
Gibanica

Poslje govora mladog Vučinića , jasno NAM je svima u kojem pravcu će ići rad vlade , a DEMOKRATSKA PARTIJA SOCIJALISTA , svakim ovakvim “govorom” dobija glas više ili bolje reći budi iz hipnoze , one HIPNOTISANE proteklih godinu dana !

Pitam se
Gost
Pitam se

Pa zar Stevan Katić nije podnio ostavku i zamijenio ga Šaranović. Da li je njegov potpis na gornjoj listi validan?

Linkoln
Gost
Linkoln

E bude li se nadvio crni oblak ko sto ce, reakcija ce biti nemilosrdna🖐 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Podgoričanka
Gost
Podgoričanka

PLAGIJATOR za predsjednika Skupstine….jaooo

Srbo
Gost
Srbo

Nakon ovog do večeri će skupština većina brojati minimum 46 mandata a možda i više .
Iako je bilo muke ide to nekako ,još će resori biti guravi al ide to .

Ivana
Gost
Ivana

Išćerali te iz kuće?

Mirko
Gost
Mirko

E kukala nam majka!!!!! Crna Goro, sta doceka..

Laki
Gost
Laki

Nikad gori parlament i atmosfera

Radosav
Gost
Radosav

Neka nam je srecno….
Da vide malo kako je kad se Dritan pita😂😂😂😂

Nikac
Gost
Nikac

Izdajnik

Morty
Gost
Morty

zasto izdajnik, pa nije dps crna gora ili si ti za ovu drugu drzavu…

Ivana
Gost
Ivana

A kako je to kad se ti ne pitaš u svoju kuću pa liječiš frustracije na portalima?

Radosav72
Gost
Radosav72

Isto ka ti u svoju kraj muza decka oca bilo koje muske glave

Aritmetika
Gost
Aritmetika

Himna na referendum !

Janko Tipsarevi
Gost
Janko Tipsarevi

Prvi veli Demokratski premijer 😂😂😂 ovi do sad nisu bili jer je demokratija samo kad vi imenujete premijera, cu mene vi- Risto

Šta nije jasno
Gost
Šta nije jasno

Pa promenili ste vlast prvi put od 1945. To je i za Lukašenka misaona imenica.

KOMIT
Gost
KOMIT

Nismo “promenili” nego promijenili.Što se ti miješaš?U svoje dvorište gledaj.

Marina
Gost
Marina

JESMO LI PROM(ij)ENILI?
A odakle si ti?

KOMIT
Gost
KOMIT

Pametnice, ja iz CG.Tebi malo obnavljanja pravopisa ne bi škodilo.
PROMIJENITI ako je glagol(nadam se da znaš šta znači i prepoznati u rečenici )
PROMJENA ako je imenica(nadam se da znaš šta znači i prepoznati u rečenici)

Velek
Gost
Velek

Velika ekonomska recesija je pred vratima, a ovi od uzbudjenja i onog sto ih je snašlo će fokus staviti na druge stvari. Taj fokus će se odnositi na zakonodavne akte i sve ono DOBRO što je prošla Vlada ostavila za sobom. To će pokušati da opstruiraju ili unište i slično. Kad dodje period saniranja ekonomske krize, davanje subvencija malim i… Više »

Младен
Gost
Младен

Са срећом новој Влади. Ми грађани ћемо пратити рад нове већине, нарочито борбу против криминала и корупције коју исти најављују. Видјећемо! Владавина права је приоритет.

Snjeg
Gost
Snjeg

Tacno prvo neka podju od sebe i procesuiraju kriminalce iz svijih redova i onih bliskih crkvi.

Ivana
Gost
Ivana

Koji je ovo jezik brate?
Ovo niko ne razumije da pročita

Хомер
Gost
Хомер

Његош би разумео. И краљ Никола. А ко си ти?

Cedomir
Gost
Cedomir

E budalo,ti ces pratiti.

Marina
Gost
Marina

Jeste.Kriminal i Koripciju ce najautoritativnije rijesiti Mandic i Knezevic, ako se budu mogli kretati sa nanogicama.

Thor
Gost
Thor

Neka nam je sa srecom, svima nama Crnogorcima, Srbima, Albancima, Bosnjacima, Hrvatima i svim ostalim narodima. Nadam se iskreno boljem zivotu, da se ne sukobljavamo kad ima mjesta za sve nas. Nadam se cestitosti, postenju i dostojanstvenom vodjenju nase drzave Crne Gore. Svima nama je ovo jedina otadzbina, mi drugu nemamo. Valjda ce i pozicija i opozicija naci modalitete saradnje… Više »

Ivana
Gost
Ivana

Žalosti od tebe

Putnik
Gost
Putnik

A sto je pogresno rekao mudrice nasa???Ti izgleda ujutro mrzis samo sebe a popodne cijeli svijet.

Bedem
Gost
Bedem

Tor, je li to tboja ironija, dosad si cetalje podrzavao…a sad foliraš. Jednom cetalj, vazda cetalj…

Marina
Gost
Marina

Lijepo govoris ali moram da te pitam da nijesi mozda prespavao poslednjih godinu dana kad od otvorenih mrzitelja svega crnogorskog,koji otvoreno rade na ponistenju drzave, ocekujes da ce je sacuvati i da ce donijeti mir,ljubav….

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Kakvi su ovo Crnogorci demokrate i ura, kada im je potpuno u redu da neko ovako javno bojkotuje himnu!!! Tragedija!!! Pocinje demokratski rat!!!

Mili Mili Mili
Gost
Mili Mili Mili

Mandatara bira preśednik države!
Opet ništa
🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Cuca
Gost
Cuca

dokada im traje ova pauza

Ragnar
Gost
Ragnar

Kao neko ko nije bio za vas, a iz razloga sto je Crna Gora na prvom mjestu, kazem NEKA JE SA SRECOM! Nadam se da ce Dritan drzati sluzbe bezbjednosti i MUP jer je to kljucno za opstanak nase zemlje!

George
Gost
George

Neka je sa srećom????
Jadan si ti kad ti je OVO sreća…

Ragnar
Gost
Ragnar

Vidjecemo, ne trcimo pred rudu, ako zagusti branicemo je

Marina
Gost
Marina

Let let bubamara…

Penzioner
Gost
Penzioner

Dritane zapamtili smo ti ovo..

Miko
Gost
Miko

Cekaj penziju i pusti pricu

Gregor
Gost
Gregor

Konstituirana skupština Primorske Srbije.

Bedem
Gost
Bedem

Gregor, zelja ti se ispuniti nece, u to budi siguran! Nemoj provocirati, biceš kaznjen ako ima pravnika u ovoj drzavi

Bandolero
Gost
Bandolero

🇲🇪 i 🇷🇸 to je 1 familija.. bice bolje ali samo nama 😜

Velja gora
Gost
Velja gora

Gos. Armani i Dojc komite, sad bi bilo sportski da jedno.mjesec dana odmorimo od vas

Imamo nekih vaznih obaveza

Ćao
Gost
Ćao

Nek kući tvoji odmore od tebe

KOMIT
Gost
KOMIT

Želja će vas biti!Mada, ne moramo da se trudimo, korona radi umjesto nas😁

Marina
Gost
Marina

Jeste. Uredicete vi sve sto dohvatite!
Sto bi rekao nas narod “ k’a Djuke drob”

RealniCrnogorac
Gost
RealniCrnogorac

A nece se niko najest od zastava i himne, imamo li vecih problema u zivotu ili samo oko toga vjecito prepucavanje…

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Ovi sto nijesu dosli na himnu vjerovatno bi mogli rodjenu majku u facu pljunut. Ako nam je samo do dzepa i leba, onda ste se svi mogli prodat DPS-u za ove 30 godina je li tako???

Marina
Gost
Marina

Tako je.

RealniCrnogorac
Gost
RealniCrnogorac

Ocigledno da neki jedu zastave odje i da od toga prezivljavaju….

Marina
Gost
Marina

Tako je.

Marko
Gost
Marko

A to je njima glavni argument pošto su pokrali sve uništavali šume, rijeke, izbetonirali sve na najgori način, ukrali budućnost ovoj omladini. Ne maju se zašto hvatati bez za zastavu i homnu poštovanje su svesni ostalo satrli.

Lena
Gost
Lena

@Marko – žena sam evo, oćeš da ti kažem na šta sam spremna ako mi samo neko bude dao otkaz na posao zato što sam CRNOGORKA! ako moja djeca budu zbog toga maltretirana i ponižavana, ako ne budem primala platu ili moralamda se krijem i stidim!!!! Znaš li?

George
Gost
George

@Marko – sram te bilo!
Da se u sopstvenoj državi strahujem za život zato što sam CRNOGORAC???! sa tm si našao da se sprdaš?

KOMIT
Gost
KOMIT

@Marko
Pa da si rođeni Crnogorac i da su ti precima tu kosti,drugačije bi razmišljao.Ali pošto si pridošlica ni ne očekujemo da ti to shvatiš.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Niko ne vjeruje da si ti Crnogorac.

RealniCrnogorac
Gost
RealniCrnogorac

@Crnogorka A ne no ce tebi vjerovat cim ti vide nick, dosta vise

Lena
Gost
Lena

@RealniCrnogorac – samo neka vam padne na pamet!

Lord
Gost
Lord

Ma nemoj?! Ti nam kaži!
Od ovoga se počinje! Pa do pripajanja Srbiji!
A ti dako ne krepaš! Eto za internet imaš vidim!

Nerealni
Gost
Nerealni

Imamo, ali zar poslanik ne treba da poštuje simbole svoje države?

Marina
Gost
Marina

Znala sam da su gladni.

Gibanica
Gost
Gibanica

Narod i političari , koji su 2006-te učestvovali i dali doprinos na referendumu za opciju -” DA” , su od tada do danas dokazali da je to bilo DA za sve pozitivno i negativno što smo ZAJEDNO kao nacija ostvarili , i u tom periodu nije pravljena razlika koje je ko narodnosti ili vjere ! Pokazali smo i ogroman stepen… Više »

Aoo
Gost
Aoo

Kako da ne

Nikolass
Gost
Nikolass

Da je srece. Poslije himne ga ne bi krocili unutra. No nogom napolje na kisu. Pu

Deni
Gost
Deni

A nemojte..okle Marini pare za taksi do tuzilastva? Jedno auto imaju ..sto ces…A Medojevicu moraces kad tad prisustvovati intoniranju himne..ti si sad vlast..na zalost.

Dula
Gost
Dula

Sve sto su rekli i reci ce nista ne vjerujte. Sve ce pogaziti.

Marvo
Gost
Marvo

Iskreno saucesce svim casnim Crnogorcima.Upokojili su nam drzavu ovi gmazovi.

Hydra
Gost
Hydra

Nisu ako ti i ostali Crnogorci postojite,ako se nećeš boriti za svoju državu uopšte onda ju nisi ni zaslužio.

Marina
Gost
Marina

Tako je.To sam i ja rekla u prethodnom komentaru.

MMM
Gost
MMM

Na koga mislis? Ako mislis na DF nije tacno. Državu su upokojili oni koji su glasali za URU, jer je URA “obecala” prije izbora da ponistiti državu sa DF-om.

Ako
Gost
Ako

Ahahahahaha..Jos se gicas

Volim Crnu Goru
Gost
Volim Crnu Goru

Neće dugo!

Marina
Gost
Marina

To je cinjenica.
Ali sad je na nas red da je dignemo iz pepela

Dula
Gost
Dula

Ovi sto nijesu prisustvovali intoniranju himne ne postuju svoje kod kuce, a kamo li himnu. Sta izigravaju. Mangupe. Za to je kriv Milo sto ih u startu nije sankcionisao. Daleko mi kuca od njih. DA JE VJECNA CRNA GORA. 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

haha
Gost
haha

hahahaahha zadruga 5 na prvu 😂

Kokot
Gost
Kokot

Kada je primo-predaja ključeva od majbaha

Smjesno
Gost
Smjesno

Posto su protiv korupcije, da li ce knezevic odgovarati zbog davanja mita 500 hiljada???

vjecna da je
Gost
vjecna da je

kakva budala lagano rece cifru koju im je srbija dala za kampanju samo vijestima a dje je sve drugo oni su placali ovaj put 3 put jace nego vlast …al srbiji se ispaltilo more plus elektroprivreda plus luka i zeljeznica ….nadam se da je pipun barem vratio kredit i dobio stan u beograd da se ozeni i predje tamo da… Više »

MMM
Gost
MMM

Milan Knežević je časniji od mnogih tamo. On ne mijenja stavove. Sramnu ulogu igraju od referenduma Medojevic, Milačić, Vijesti, Monitor, Ura…

😃
Gost
😃

Posle himne mi ga nebi ni ulazili, isko kao u skolu posle zvona!

istina
Gost
istina

tacno ,ko ne postuje himnu i zastavu svoje zemje odmah mu oduzeti sva CG dokumenta i neka ide gdje mu je bolje

Gibanica
Gost
Gibanica

Odma da se sprovede istraga oko slučaja : Knežević (DF) – Vijesti ….

sasa
Gost
sasa

Samo mi nije jasno sto ce Miko sa ovakvom skupinom : iza ledja oni koji su ga izdali i prodali a ispred oni koji ce sad da sacuvaju svetinje a predaju ( prodaju ) drzavu.
Srecno Crna Goro

TonyZ
Gost
TonyZ

Možemo li mi za ministarstva da dovedemo Amere, Svajcarce, NJemce, da im damo državljanstva i da oni upravljaju. ono kao u kosarci, kad nemas svojihm da uvezes sa strane. Ipak smo mi mali da imamo toliko eksperata.

freeMNE
Gost
freeMNE

Bojim se da ih imamo previše

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

kako cete da glasate kad vam nema Medojevica!! Vjerovatno su ovu pauzu zbog toga i razvukli ovoliko!! sad ga zovu telefonima ubjedjuju nude bogatstvo da dodje a pak sa druge strane vjerovatno ima papir da napise sam koliko …

Jelena
Gost
Jelena

Cirkus

Petar
Gost
Petar

Sramota Crne Gore….

Lea
Gost
Lea

Nadam se da će ove komentare čitati i poneko od predstavnika naroda u Parlamentu. Da mi je neko blizak tamo samo bih pitala: S kojim pravom bojkotuješ Državu i njena obilježja, a predstavljaš narod i dobijaš novčanu nadoknadu za to? Onda se odrekni novca/poslaničke plate koji je daleko od bezazlene sume na godišnjem nivou! Ustupi mjesto onima koji znaju da… Više »

Marina
Gost
Marina

Svako nirmalan tako razmislja

Jovana
Gost
Jovana

Poceli da primenjuju Sporazum pa bojkotuju himnu. Ima li iko u drzavi lise supljoglavaca da im bilo sto moze povjerovati?

DuleMNE
Gost
DuleMNE

Sta bi sa dogovorom koji su potpisali, himna…..ovakav je svaki dogovor sa njima, drago mi je da odmah pokazase lice, da vide ovi sto su se kleli u dogovor/sporazum…

-“spuštavah se ja na vaše uže, umalo se uže ne pretrže, otada smo viši prijatelji, u glavu mi pamet ućeraste.” – pa ko njima da vjeruje

Rozaj
Gost
Rozaj

Prvi u istoriji pravi cetnik, sa cetnickihsijela, eto ga za premijera

Kaktus
Gost
Kaktus

Priznade li ovo pipun na sred skupstine da je pola miliona dao vijestima ?

KOCOBO
Gost
KOCOBO

E pa pogledajte vi ovu bruku od pipuna kako rece da je 500 hiljada dao zeljku ivanovicu ,okle pipune ? Okle ti pola miliona ?

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

izlece mu… mislio je rubalja, pardon dinara!!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Hoce da vodi drzavu a u osnovi je odmah ne postuje..sta je ovo je li ovoo banglades??

Cetinje
Gost
Cetinje

u ovom trenutku Banglades je miljama ispred nas, nazalost

Leart
Gost
Leart

To je to,mozemo sad mi iz manjina sa se selimo nedje,odje nam nema vise drzave

Piksi
Gost
Piksi

Blago nama sa novom vlascu, sto oni rade tu kad ne priznajuCrnu Goru, dabogda kakva kataklizma da ne gledamo i trpimo ove spodobe!

Gibanica
Gost
Gibanica

Kataklizma je već , samo ulazi na mala vrata . Virus je prema jednom od najvećih živih , a jedan od najvećih ikada – “Noama Chomskog ” , stavljen tek na treće u prvom dijelu godine a sad na četvrtom mjestu , po opasnosti za čovječanstvo . Po njemu su sada na prva tri mjesta : Klimatske Promjene , Mogućnost… Više »

KREATININ
Gost
KREATININ

Stagnacije i nazadovanja. Hahaha. Nema nazad, moze samo naprijed, jer su nas slicni itekako unazadili. Ovi mogu samo bolje, gore nikako. To sto smo duzni ko Grcka, a mozemo biti Svajcarska, nikog ne zanima. Ovakva misljenja se dobijaju kad se grupacija poistovjeti sa drzavom. Ako ne budu valjali, smijeniti ih i dovesti neke nove ljude.

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Pa e sad cemo ka u srbiju svako 2 mjeseca na ulice.. zabolje me za njih, ka iza one prije njih, ka i za one posle njih… ne zavisim ni od jednih!!! ali stvarno po ulica necu izlazit niti sam ikad.. a posebno se necu folirat da branim svetinje (otete) a ovamo skidat nekakvu vlast…

Komita
Gost
Komita

Ovo je prvi put u istoriji da 25 poslanika vladajuce vecine nece da ispostuje himnu drzave u kojoj su vlast

Mandić Knežević
Gost
Mandić Knežević

Nije 25 nego 13 poslanika iz Nove i Kneževićeve stranke.

Marina
Gost
Marina

Bice toga jos puno prvi put.

Liberal
Gost
Liberal

Bravo liberali,neka ste sjedjeli kuci,zato nam je sad premijer cetnik !

Djomaa
Gost
Djomaa

Nijesu ti krivi liberali ništa.Krivi ste vi što ste se ozobali.

MMM
Gost
MMM

Ne samo da su sjedjeli kuci, bilo je i takvih, bilo ih je koji su glasali za URU.

Matematicar
Gost
Matematicar

Ode drzava. Ode nacija.

Zoran Lubarda
Gost
Zoran Lubarda

Mir je nasa nacija.mp3

Marko
Gost
Marko

Ne budite pesimisticni.Vrijeme je majstorsko rešeto.Zar mislite da pored nas živih na drugoj pravoj strani istorije, može nestati država.

Marko
Gost
Marko

dritane dzaba ste potpisivali sporazum o postovanju himne i zastave ustvari o postovanju drzave Crne Gore. Sto ce tek da rade kad se docepaju pozicija? Zamisli tu fastisticko cetnicku hajduciju primitivnu

hans
Gost
hans

Sramno da gore ne može.Pop strane crkve ne samo da sastavlja vladu nego mu na noge idu da im on podijeli funkcije.Kao da ruski pop u Ukrajini sastavlja vladu Ukrajine.Bolje da je sto atomskih palo.

Užice
Gost
Užice

Pa što se 90 posto vas krstilo u stranoj crkvi?

Marina
Gost
Marina

A u kojoj su se mogli krstiti genije,kad ste nam oteli nasu.

Košarkaš
Gost
Košarkaš

Sramno je ovo ponasanje poslanika Df-a da ulaze nakon himne .

Šrćeko
Gost
Šrćeko

Mora da im smeta himnta mozda bi oni voljeli odje boze pravde da im ide

Viktor
Gost
Viktor

a sta ocekivati od njih ,samo se foliraju sad dok oforme vladu da vole CG vidjet cemo sta ce biti uskoro

Janko7
Gost
Janko7

a Dje je Medojevic sto ga nema zna li ko ?

Ana
Gost
Ana

Morao je zenu prebacit nedje 😂😂😂😂

Djetic
Gost
Djetic

Komedija , da nije smijesno bilo bi žalosno , kuku nama sa njima

Mima
Gost
Mima

Toliko o poštovanju države!!!

oooo
Gost
oooo

Ne mogu da shvatim da “ljudi” koji ne postuju himnu, grb, zastavu, ili bolje rec drzavu u kojoj zive i rade vode tu istu drzavu!!!!!!!! Svi mi znamo kuda je oni vode samo sto ni oni sami ne vjeruju da mogu to radit. Ovo je ogroman zalogaj za njih samo mozda jos uvijek nijesu svjesni toga.

Perica
Gost
Perica

Vidi se kako neko ko nije nikad presjedavao nema veze sa vezom pa dozvoljava cirkus .Sramota

Princeza07
Gost
Princeza07

Ovo je klasicno nepostovanje drzave, ovi mogu samo drzavu u propast da vuku..

Crna_Dama
Gost
Crna_Dama

Ovo je sramota, ovi ce kao da mi se bore za Crnu Goru, za njenu buducnost? Knezevic koji mi dolazi sa trobojkom maskom? O cemu mi pricamo…

Zoja
Gost
Zoja

Kako dobro pjevam steta sto ostadoh bez funkcije

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Zoja je jedna hrabra i odvazna Crnogorka, veliki profesionalac i VRLO ZASLUZENO NA FUNKCIJI KOJU IMA! I ostale zene koje su s njom pjevale.
Svaka vam cast sto ste pristale na ovo u ovako VAZNOM momentu za nasu drzavu, medju hijenama koje oce da je uniste! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

No ste tacno trebale bojkotovat pocetak pjevanja do SVI ne udju u skupstinu, da ih vidimo kako śede.

Херцег Нови
Gost
Херцег Нови

Што, ови нијесу хтијели да чују химну? Брука!

Arlekin
Gost
Arlekin

Malo optimizma ne bi škodilo. A šta ako…bude bolje 😉

Ultra Crna Gora
Gost
Ultra Crna Gora

Prije će zima,nego sto je osvježilo

Jelena
Gost
Jelena

Bravo stidni dio crne gore koga ste glasali oni sto ne ppstoji himnu a kamo li ljude oni ce vam vladaju drzavom stidite li se

Dado
Gost
Dado

Vidje li ko medojevica?

Cuca
Gost
Cuca

Medojeviću oburdaj ovu Skupštinu kojoj neće da prisustvuju sjednici radi himme.
To ti je dužnost prema Crnoj Gpri i Hiljadugodišnjoj njezinoj istoriji.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Kasni vozio je zenu u tuzilastvo jer su je kaznili sto ne postuje mjere NeKaTe

Liberal08
Gost
Liberal08

Sad može najzad da počne čišćenje državnih institucija od uhljeba i korumpiranih političara, koje DPS nije smio da dira. Najviše mi je milo što one parazite i štetočine iz SD-a više nećemo gledat kako se grabe oko fotelja! Živjela CG!!!!

Kokot
Gost
Kokot

I tako vam usahnu i poslednja nada da će se nešto desiti i doći do preokreta 😀😀😀😀

Komita
Gost
Komita

Došlo je druže sve što je zapad tražio, a DF PRIHVATIO.

analiticar54
Gost
analiticar54

Cestike novoj vlasti, opozicijo budi ostra jer samo tako cete nas jos vise motivisati. Tokom napada na crkvu, motivisali ste nas kao nikada, tokom kampanje jos vise. Zato smo vas pobjedili i zato sada brljajte jos jace da narod konacno vidi kakvi ste. Samo tako i zahvaljujuci vama ova nova vlast ostace jos jaca! Bez ikakve ste sanse da je… Više »

Marina
Gost
Marina

Opozicija vas ne konstatuje.Jer ste dva svijeta.Nedodirljiva.Gospoda i sluzincad.Patriote i izdajnici.
A vi nastavite da se “ grudvate” sami sa sobom i da sjedite dok svira himna.Pokaziujte sto vise svima koliko volite ovu drzavu u kojoj ste,koje li ironije,vlast.Neka narod to gleda.

Marina
Gost
Marina

Dobra stvar je sto cete ali sad iz pozicije vlasti,da se borite sami medju sobom,da vidite sa kakvim se bitangama morala prethodna vlast boriti 30 godina.
“ kad ratujem sa djubretom,posle toga uvijek moram da se perem pa bio pobjednik ili porazeni”kaze veliki Seneka

Marina
Gost
Marina

Sto se mene tice od juce ova se zemlja ne zove Crna Gora nego crna rupa.

Gledam
Gost
Gledam

Predsjedavajući je trebao : 1. tražiti da skine srpsku zastavu s lica. 2. Kad bi ušli oni koji nisu bili na sviranju himne_ zabrana ulaska. Nije parlament krčma u koju svako ulazi kako hoće. To je to !

Marko
Gost
Marko

Treba pod hitno zabranit rad partijama koje ne postuju himnu nema vece izdaje i sramote…

Hleb
Gost
Hleb

Nije strasno to sto je vlast formirana uz pomoć desnicarskih stranaka…toga ima i u mnogim zemljama eu…italija,grcka,spanija,austrija… Oni će dobiti neke nebitne resore i neće uticati mnogo na državnu politiku… Zaista je neprihvatljivo da neko ko je prihvatio da udje u izvršnu vlast jedne države ne poštuje himnu te iste… Ja sam glasao za smjenu vlasti ali to ostro osuđujem..

Bedem
Gost
Bedem

To sto si glasao dobio si. Znao si, i svako normalan je znao da se preko blacanja DPS a urusava Crna Gora. Dps je vama bio samo izgovor da dobijete ovo sto jutros imate. Eto vam pa uzivajte a mi cemo svoj posao – Crna Gora nam je MAJKA! Branicemo MAJKU NASU JEDINU KAKO ZNAMO I UMIJEMO, a vi se… Više »

Hleb
Gost
Hleb

Znaci po tebi Crna Gora je DPS…tvoja majka je DPS? Izvini ali ja to ne prihvatam. A nece bit potrebe da je branite vjeruj mi… No se čudim sto je niste branili kad su ovi iz dps prodavali sve što vrijedi u njoj…

Marina
Gost
Marina

Vi ste je cijelu poklonili drugoj drzavi!

nnnnnnnnnnnn
Gost
nnnnnnnnnnnn

dobili smo i super nam je, ajde sad sa mirasem pod tendu pa igrajte karte ili na sta se vec miras kocka

Krsto Zrnov
Gost
Krsto Zrnov

Sram bilo sve one koji kazu da su Crnogorci,a koji glasase ove koji bi jednom sibicom je zapalili.
Ocete li ikad biti svjesni svoga grijeha…

Marina
Gost
Marina

Bice,bice!
Kad im budu djeca i unucad bili etnicka grupa,bez drzave,u sopstvenoj drzavi.

TonyZ
Gost
TonyZ

Vidite kako se Milaciceva upornost za poslanicku platu isplatila. Od Crnogorca do Srbina, paljenja zastava, velicanju Rusije, dodje do mjesta poslanika, sa svim ovim osim sa znanjem i strucnoscu. Dakle narod zeli bukadzije a ne pamet.

Marina
Gost
Marina

Pa upravo to pokazuje koliko smo devalvirali kao narod.
Sto vise Srba bude bilo u CG sve ce devalvacija biti veca.

Lomovi
Gost
Lomovi

Eto hvala Cetinjskim liberilam, imamo četnika za premijera.

montenegrino
Gost
montenegrino

a nemoj brate , nijesam sa \Cetinja ali liberale optuzivat za takvo nesto smijesno je ….

Snjeg
Gost
Snjeg

Bojkotovali su izbore ili glas dali uri.zato snose dio odgovornosti.

Markos
Gost
Markos

Cetinjski liberali?…u cetinju je dominantna crnogorska ideja i opredeljenje, pogledaj malo druge gradove…Cetinje Cetinjanima prepusti

Mitar
Gost
Mitar

Obicno ih branim ali ovaj put su precerali!!! Nemoj zaboravit ni manjine sram ih i stid bilo!!!!

Crnojevic
Gost
Crnojevic

Crnu Goru, predvodjenu novom vlascu, ocekuje period stagnacije i nazadovanja

nnnnnnnnnnnn
Gost
nnnnnnnnnnnn

to opet dps glavni?

Lovcenac
Gost
Lovcenac

Siguran sam da ova nova vlast ne moze dugo trajati, pucaju oni vrlo brzo

Kotor66
Gost
Kotor66

Da se kladimo???

Mitar
Gost
Mitar

Bog te cuo ali ljudska pohlepa je veoma izdržljiva!!!

Križev do
Gost
Križev do

Ljudii ina li ovo nidje na svijett, ne postuju himnu ni nista crnogorsko. Ja ovo ne vjerujem da im ovako prolazi

Crnogorac
Gost
Crnogorac

samo su dvije države u svijetu gdje su članovi parlamenta protiv svoje države, to su:
Crna Gora i Bosna i Hercegovia. A to je zahvaljujući Srbiji.

Marina
Gost
Marina

Pa eto.Sve si rekao u dvije recenice.
Dje god su oni,tu je svadja,zavada,rat…
Nikad nista dobro nikome nijesu donijeli.

EDI
Gost
EDI

A primaju platu od iste te države, sram da ih bude!

Marina
Gost
Marina

Evo godinu dana po Crnoj Gori se od srpskih zastava zivjet ne moze.
Ovo je samo nastavak predstave.Sto si ocekivao od ovih?

Lenka
Gost
Lenka

Nepismeni Bečić da bude predsjednik Skupštine…. katastrofa na što je spalo najviše zakonodavno tijelo nase drzave

Kokot
Gost
Kokot

A Migo je bio literata

Physio
Gost
Physio

Brzo ce tebe Dritane ovi srbi pocerati iz CG, mrsko su im crnogorci a svi znamo koliko su im mrski albanci. Nego eto, tvoja zelja da srusis Mila imace vece posledice po tvoj narod nego po Mila. Uzivaj

Marko BDdelmore
Gost
Marko BDdelmore

Patoloska mrznja je gora od opsesije,zbog nje covjek svasta ucini,dritanu ne smeta sto njegovi koalicioni nece na himnu.Jadno,bijedno dno,dna

Physio
Gost
Physio

E kako nece organizovati opet izbore. Rezultat bi bio susta suprotnost ovih. Ja sam mislio da su dritana glasali albanci i crnogorci. Izigrao ih je svjetski stupivsi u koaliciju sa cetnicima koji negiraju sve crnogorsko.

nnnnnnnnnnnn
Gost
nnnnnnnnnnnn

@physio istina ziva bili bi rezultati drugaciji, milo bi imao jos manje mandata

Bobo
Gost
Bobo

Samo je odrzao rijec od prije izbora. Nije nikoga izigrao. Ja sam ga glasao znajuci da ce ici u postizborni savez sa druge dvije opozicione koalicije, sto je vise puta i potvrdio. Okanite se vise Dritana, to je zavrsena prica.

Marina
Gost
Marina

Dobro je neko rekao:
LJUDI!KOLIKO SE MOZE ICI ISPOD DNA?

Anita
Gost
Anita

Front pretenduje da vodi izvrsnu vlast a nece da prisustvuju intoniranju drzavne himne. Dje ovo ima ljudi moji

Teona
Gost
Teona

Crna Goro, tesko ti se pise sa ov9m nov9m parlamentarnom većinom

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Crna Goro sta si docekala!!!

vojo
Gost
vojo

sta bogo ti znas li

21.maj
Gost
21.maj

Vojo Vojo da četnici vode državu,i da su četnici na velika vrata ušli u slobodarsku Antifašističku Crnu Goru.
I da nam se preci oslobodioci prevrću u grobu.

Dajana
Gost
Dajana

Sramno. Jako tuzno vidjeti cetnike i fasiste na ovoj drugoj strani…

Klara
Gost
Klara

Kakav je ovaj Knezevic ovo je sramota… Ovo je strasno da ovakvi sjede uopste u skupstini a ne na vlasti

Tgd
Gost
Tgd

Osuđeni kriminalac u skupštinsku klupu???

Marko
Gost
Marko

On je Milov covjek

Gledam
Gost
Gledam

Tko, poimence, nije htio doći kod sviranja himne ? Može li netko napisati, ovdje. Ignoriranje himne u drž.paralamentu je omalovažavanje drž.simbola države koju predstavlajš: N.ed.o.p.u.s.t.i.v.o, mislim i kažnjivo

Da je vječna
Gost
Da je vječna

Pipun, Bulatović, Radunović, ona žena u crvenom sakou, cijeli zadnji red.

Gledam
Gost
Gledam

hvala ! zgrožen sam! Ali, baš žestoko zgrožen. Ako ovo prođe bez reakcija, sljedeće će biti puuuno gore.

Tgd
Gost
Tgd

To je njihova sramota,ne vole svoju državu

Marko BDdelmore
Gost
Marko BDdelmore

Za sve ovo je kriv Milo,igrao se sa njima,dok ga nisu preigrali.A CG ce stradat,

Velimir
Gost
Velimir

Zabraniti ulazak u Skupstinu Crne Gore sa straim obiljezjima!

nebuloza
Gost
nebuloza

crvena plava bijela je državna zastava kraljevine crne gore, kralja nikole, to nisu strana obilježlja… da je vječna

BabaIzSomine
Gost
BabaIzSomine

Vidim mnogi ne vole kralja nikolu, isto tako vidim da može da se nosi zelena maska, to nikome ne bode oči?

Snjeg
Gost
Snjeg

Nepostovanje himne bilo cije zemlje je odraz nekulture i primitivizam.Zar takvi treba da sjede u parlamentu.

Bobo
Gost
Bobo

A odsustvo Predsjednika Crne Gore? Isto odraz nekulture i primitivizma?

Srbo
Gost
Srbo

Kao glasač prosrpskih stranaka stvarno neodobravam ali prije svega ne shvatam bojkot himne.
Čemu to vodi i služi ? Crna Gora je država svih nas i niste se trebali ni kandidovati ako vam smeta .

Boki
Gost
Boki

Milačić u Skupštini?????????
Alo??? milačić??? 😂😂😂😂😂😂😂

Sreten
Gost
Sreten

Tek sad to shvatas?

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

On je bar ustao na himnu, tu je dje je, zalaze se za sta se zalaze, al bar postuje protokol.

Rozin vrh
Gost
Rozin vrh

Jeli ovo moguce na evropskom tlu da se desava.

Matematicar
Gost
Matematicar

Evropa je ovako odlucila prije par godina.

Špiro
Gost
Špiro

Robija za ove koji nisu ispoštovali himnu!!!! Dosta je više bilo ugnjetavanja Crnogoraca u sopstvenoj državi na sve moguće načine!!!

nebuloza
Gost
nebuloza

nije ni šef države bio prisutan, je li to znači da nije ispoštovao himnu?

Rade007
Gost
Rade007

Hahahaahah gle skuoštinu svega mi hahaahah,od muke se smijem. Cirkus je za ovo ozbiojan triler.

Xaxaxa
Gost
Xaxaxa

Što bi rekao Duško Marković:”Tražili ste,gledajte.”

Novljanin CG
Gost
Novljanin CG

Bolje i ovako bez njih za vrijeme himne,no da su zapjevali Boze pravde sto pomislih.

Suzana
Gost
Suzana

E, kad se vi sastavite, i dva ce dobra, a to je NIKAD! Koje ste vi budaletine

volim te zeleno
Gost
volim te zeleno

Evo smo stavili hranu pice,kokice,pocinje cirkus.
Svi ispred tv-a.e Boze,ko odredjuje buducnost mojim sinovima,koje fizionomije,uzas.

nebuloza
Gost
nebuloza

pa ti idi u srbiju

Da je vječna
Gost
Da je vječna

Sram ih bilo za sva vremena. Krivokapić i kompanija iz DF svi isti,svaka izgovorena riječ im je laž, kako oni da predstavljaju sve građane Crne Gore kad ne poštuju himnu a ovaj Lekić umije li što reći a da ne trokira i ne mlati ovim šporkim jezikom.

Doxford
Gost
Doxford

Sramota.Ove cetnike,fasiste,..da priznam …NIKADA

nebuloza
Gost
nebuloza

Da nećeš da bojkotuješ parlament, ili možda sledeće izbore

🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

Definitivno ovih 5-6 iz DF sto dizu galamu su DPS igraci

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Sve su rekli cinom nepostovanja himne. Ako je neko povjetovao u taj smijesni “sporazum” – sada je sve izaslo na cistac.

Lovcen.
Gost
Lovcen.

Mandica za premijera.da docekuje strane goste pa na himnu da bude samo gost hahahaha. Nijesu oni krivi no oni koji su ih glasali.trazili ste e pa trpite sad

mrkela
Gost
mrkela

Vlast okrenula g….u himni ! Da se svirala ona srbije svi bi bili ! Crnogorci srećno vam ropstvo !

Ana Obradovic
Gost
Ana Obradovic

ja vjerujem da niko Iz opozicije ne zna himnu da pjeva😂

nebuloza
Gost
nebuloza

koje opozicije 🙂

Rade
Gost
Rade

Kazne za sve koji nisu bilo na intoniranje himne!!!!!!
Primate platu od te države!!!!

Gledam
Gost
Gledam

da, ovo je neviđeno u bilo kojoj državi koje poznajemo ! Strašno ! Puzajuće otimanje države-.

Bobo
Gost
Bobo

Slazem se 100%. Ali je isto i Predsjednik drzave trebao da bude tamo. Ni to nije korektan potez.

Marko
Gost
Marko

Je li moguće da ovaj pipun nosi trobojku na masku u Crnogorskom parlamentu?
Daj hapsite to odmah!!!
Postoji li kakvi zakon za ovo?
Ne smeta mi ni jedna zastava ali je ovo baš prećerano!

Ana Obradovic
Gost
Ana Obradovic

😂😂show time

Djole
Gost
Djole

A mucu jado..Tebi ne smeta nijedna osim trobojka, izrode..

Milo
Gost
Milo

?????? Mora nesto metnut na usta ovo je korona brate

Gedza
Gost
Gedza

Kako nisi primetio onu pritku Popovica sa zelenom maskom🙄 sta je to????

Logen
Gost
Logen

Druze, trobojka je nacionalna zastava cg po ustavu ove drzave

Snjeg
Gost
Snjeg

Jest po Ristu a zna se koja je zastava Crne Gore.

nebuloza
Gost
nebuloza

Očigledno ti smeta zastava kralja nikole

Marina
Gost
Marina

On je sad vlast.Sila.Sto mu mozes!
Prkosi pipuncic i provocira.Mnogo provocira.Presao je sve geanice.

21.maj
Gost
21.maj

I oni treba da vode drzavu,a ne poštuju himnu iste.Stvarno dno dna,kakvi moroni.
Budi se CRNA GORO vrijeme je,ne dajmo našu jedinu svetinju državu nam CRNU GORU.

Defacto
Gost
Defacto

Na celu drzave nam je bio Filip Vujanovic koji ima potpuno isto misljenje kao oni o nasoj himni.

21.maj
Gost
21.maj

Filipu je smetala zadnja strofa ili zadnje dvije,ali nikada nije napustao ili sjedao dok se pjevala himna,za razliku od ovih izroda koji ne postuju simbole drzave,a od koje primaju ne tako male plate.

Ljubo
Gost
Ljubo

Pipunu cuvaj masku

Milutin iz surd
Gost
Milutin iz surd

Što će reći Abazović za ove što nisu bili na intoniranje himne ?Hoće li biti sankcionisani Dritane Abazoviću?

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Nista nece rec. Zar vise ocekujes posle svega da nesto kaze?

Olivera
Gost
Olivera

A sta je sa himnom? Dok prodje himna pa da udju u Skupstinu? Oce li stalno tako? Ovo je cirkus, ali neka ovo narod koji je gasao gleda pa drugi put da ne promasi.Ovo je sramota Crne Gore!!!

Raikkonen
Gost
Raikkonen

I onda ce da kazu kako oni postuju Crnu Goru. Do sad su to pokazali na stotine puta, a sad su samo potvrdili. Toliko im rijec valja, a obraz – djon. Samo neka su zdravo.

Bernini
Gost
Bernini

Hoće državu da vode,a simbole ne poštuju. Ovo ste Vi glasači URAe dozvolili! Postaste Srbi na mala vrata.

nebuloza
Gost
nebuloza

Simboli se se očigledno mijenjaju, zar nekome nije bila dovoljno dobra zastava kralja Nikole

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Tako kako ste ispostovali himnu tako cemo vas ispratit iz skupstine LAGANO. Pozdrav.

DIIV
Gost
DIIV

Abazovicu je li ti sad jasno kako postuju ustav. Ni himnu nece da cuju a o ostalom da ne govorimo. E nece se ni boze pravde pjevat pa kad nas ne bi osta djavolji crnogorac u crnu nam goru

Glorija
Gost
Glorija

Zivio 100god. tako se voli svoja drzava,a ne ko ovi nesoji ,izdajnici sram ih bilo nepostuju nista sto je crnogorsko treba ih procerati kod Vucica nego ih Vucko nece vidi da su izdajnici oni bi ga o jadu zabavili.

Marko
Gost
Marko

Kaznite ove izdajnike što ne ustaju na himnu i ignorišu je!Zabranite im rad u parlamentu!
Nećemo takve ljude da nas predstavljaju!!!!!

Bata Cuce
Gost
Bata Cuce

Dako ih Alelacioni pošalje da se jedno vrijeme malo odmore.

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

i oni oce da budu vlast, jel!!! ljigavci ljigavi!!

Smog
Gost
Smog

Sta se drugo ocekivalo od “pomiritelja” i sljednenika Vucicevih miliona

Cotek
Gost
Cotek

Dakle, DFvci po ustaljenom pravilu prave pajaca od samih sebe. Destabilizacija kao (latentna) podrska DPS. Vazda bili prirepak i bice.

Akica
Gost
Akica

Lijepo ste ispostovali himnu pojedini, obraza bez!

Baba Vanga
Gost
Baba Vanga

30 toro brace se ne mogu dogovoriti a ne 30 partija svi oce da vladaju da budu predsjednici premijeri ministri plus dje su rodjaci kumovi prijatelji komisije. U prevodu N….i smo dok se svi napune para sledecih 4 godine smo pokojni ako oni budu sastavili vlast a nadam se da neće. Ako se vrati dps a nadam se da oce… Više »

Marko
Gost
Marko

Svi koji nisu bili kad je himna bila treba im zabranit da se bave politikom u CG!!!

Bata Cuce
Gost
Bata Cuce

Trebalo je odavno no nijesu imali damu.

Aleksandra
Gost
Aleksandra

Hvala na tonu 👍🏼

Miloš
Gost
Miloš

Uaaaa df-snp-demokrate-ura!!!! Ua za vazda!!!!

Viktor
Gost
Viktor

Svima oduzeti plate,koje primaju iz budzeta Crne Gore,svima koji nijesu ustali na himnu.
IZDAJNICI!!

Milo
Gost
Milo

Ko da im oduzme HAHAHAHAHAH

Komita
Gost
Komita

Evo nece bit ni plata ni penzija za Novembar rece buduci mandatar hahahaha!

nnnn
Gost
nnnn

Kako da vjerujem nekome ko izbjegava da bude u istoj prostoriji dje se pjeva CRNOGORSKA himna, KAKOOOOOO

MILO NATO CPC
Gost
MILO NATO CPC

vijesti preuzese komplet skupstinu i oni odredjuju stvari unutar poslanika, njihov predsjedava, i jos evo preuzese i snjimanje skupstine!! drzava u drzavi!!

Viktor
Gost
Viktor

Rtcg1

Sreten
Gost
Sreten

Pa sad su oni rezimski.

Da je vječna
Gost
Da je vječna

A ovaj Lekić ne umije progovorit. Trokira stalno.

Ana Obradovic
Gost
Ana Obradovic

😂😂😂

Milo
Gost
Milo

Jel ti krivo

Snjeg
Gost
Snjeg

Nije nikom krivo ali je mucno za slusati.

Djetic
Gost
Djetic

On jednom nogom u grob oce da vodi državu 🤢

Marina
Gost
Marina

I on ove nesto da srtpne da se okoristi.Drtina

MILO NATO CPC
Gost
MILO NATO CPC

kako ovi koji su bili unutra ustaju sad na himnu valjaju im svi stihovi, a ovi nesoji udjose kad je prestala himna!

Sanja
Gost
Sanja

Namjerno su to uradili, jer je pitanje da li bi ustali da su unutra? To narod mora da vidi

Radosav
Gost
Radosav

Ako prokockaju vecinsku volju naroda onda treba svi da se povuku iz politike jerbu suprotnom nece smjeti na ulicu izaci…

Deda
Gost
Deda

U boga se nadamo da ne izaberu preśednika!
Ako ima pravde i boga samo da četnici ne vladaju!

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Bice veca gledanost no rijalitija u Srbiju

Ana Obradovic
Gost
Ana Obradovic

😂😂😂😂

viktorija
Gost
viktorija

pravimo kokice i pocinjeee cirkus colorado…

Sanja
Gost
Sanja

A dje je Amfilohije i Joanikije?

mrkela
Gost
mrkela

Nagradno pitanje da li i jedan Crnogorac zna nabrojati 30 partija koje postaju vlast !

Balic
Gost
Balic

Risto treba da je na celu njihne vlade bez rista nista

nebuloza
Gost
nebuloza

Anonimusi razbili vlast

mrkela
Gost
mrkela

Novu vlast čini 30 partija , koje tu treba udomiti , tazbine , rođake , kumove , školske drugove , komšije . Srećni poslovi namještenja , ambasadorska i konzularna mjesta , policija odmah 2000 , direktori i zamjenici škola i vrtića sve po dubini i širini ! Vi što ostanete na birou ste ničiji za sada !

Milo
Gost
Milo

Znaci isti k ka do sad jel?

nebuloza
Gost
nebuloza

Je li imaš iskustvo da se to do sad dešavalo pa se bojiš?

Marina
Gost
Marina

Bravo!Odlicno receno!

Lemi
Gost
Lemi

Kakvi budete danas bicete dovijeka.

Pravoslavka
Gost
Pravoslavka

Jel’si to pricao i 30-tog?!

MAKANJA
Gost
MAKANJA

Dante ovaj ton

Markoza
Gost
Markoza

Mogu se okupiti u skupstini a da ce sto dogovoriti ni slucajno. Ma oni su ljudi pomahnitali. Ovo neka gledaju oni sto su ih glasali da vide kakva je sliga medju njima i sto ih ceka.

Srbo
Gost
Srbo

U vladi da bude mjesta i za Vladimira Pavićevića ,dokazanog crnogorca i još većeg srbina .

Mitar
Gost
Mitar

Taj ne zna ni sam šta je. Samo zna da “rastura” DPS

Rozaj
Gost
Rozaj

E jadna Crna Goro, zamisli lekic nesto da presjedava, lik koji je sve u zivotu promasio

POJK
Gost
POJK

On nije lik on je čovjek. Zamisli kakvo je bilo okruženje kad je pametan gospodin ljudskih shvatanja sve promašio. I najbolje sjeme u lošu zemlju ne proklija.

POJK
Gost
POJK

A kad je još zemlja puna korova.

Mitar
Gost
Mitar

Šta jedan pametan čovjek, profesor u Rimu, traži u jednoj nazadnoj Crnoj Gori? Da je pametan, ostao bi u Rimu i usavršavao sebe, umjesto što se bakće s nekom zemljom na Balkanu, pa bilo kojom.

Mili
Gost
Mili

Mitre, ajde vodiga sasobom za Srbiju, izrode

Deda
Gost
Deda

@POJK hahahhahaha – ma šta nam napriča?

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

onaj sto je trazio kao ambasador jugoslavije u italiji da 1999 bombarduju vise CG…

POJK
Gost
POJK

Krivokapica za predsjednika parlamenta, Lekića za potpredsjednika. Za premijera predložiti prof.dr. Sašu Popovića sa Ekonomskog fakulteta kao ekspertsku ličnost. Ko ga poznaje zna o kakvom se čovjeku radi. Medo ti ga poznaješ pa budi jednom gospodin i pokaži svoju veličinu. Od takvih ljudi možete očekivati samo dobro. Mnogi ga znaju iz skupštine, ali mnogi ne priznaju jer ga nisu mogli… Više »

POJK
Gost
POJK

Krivokapicu vjerujem da se istinski stidiš objavljenog snimka. Ako je tako ljudima se oprašta. Imaš priliku da pokažeš da čovjek može i da pogriješi pa da mu se oprosti.

Bernini
Gost
Bernini

Pojk,kako ga ti talasaš,kao i svaki posrbljenjak.

Deda
Gost
Deda

@POJK na čemu si danas? 😂😂😂

Njegoš
Gost
Njegoš

Jednom u životu i Lekić da bude predsjedavajući nečega 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Dejl
Gost
Dejl

Makar nesto jer nije mogao biti ni premijer ni gradonacelnik pa ni predsjednik😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Deda
Gost
Deda

Njega ni u zgradu neće za predsjednika ulaza😂

Ana Obradovic
Gost
Ana Obradovic

🙂🤣🤣🤣🤣🤣

Vjera
Gost
Vjera

Casni liberali se ne prodaju kao vi pojedinci sto izdaste drzavu pa udjoste u vrzino kolo!!!

Send this to a friend