Politika

Bečić jednoglasno predložen za predsjedničkog kandidata Demokrata

Aleksa Bečić jednoglasno je predložen za predsjedničkog kandidata Demokrata na sjednici Glavnog odbora te partije, posljednjoj koja je održana u susret Drugom redovnom kongresu koji će se održati 25. maja.

Bečić je informisao Glavni odbor da je prihvatio kandidaturu za predsjednika Demokrata, odnosno potpisao je izjavu o prihvatanju kandidature.

Kako je lider Demokrata kazao, najlakše se prihvata i potpisuje kandidatura kad vas prvi put kandiduju za neku funkciju.

“Ja sam to učinio, jer sam predložen jednoglasno od svih vas i to meni kao čovjeku mnogo znači. Najvažnij razlog i ono što me uvijek ključno motiviše, i što me u konkretnom slučaju motivisalo da prihvatim kandidaturu za naredne četiri godine, jeste što je ovo jedna porodica. Sve dolazi i prolazi. Procenti i mandati dolaze i prolaze. Ali, kad smo mi za četiri godine uspjeli da narastemo do ovih granica, da, narodski rečeno, krenemo sa ledine, a da pored snage i širenja kapaciteta ostanemo jedna velika porodica i, prije svega, prijatelji, pa onda partijske kolege, onda sam ja srećan i ispunjen čovjek i to me dominantno motiviše i ključno rukovodi da sa vama zajedno nastavim da nižemo ove uspjehe i da dođemo i do one pobjede koju svi čekamo, koju su mnogi čekali, a neki ne dočekali i time nama učinili dodatnu obavezu da nastavimo još jače, snažnije i odlučnije”, istakao je Bečić.

33

avatar
1000
29
4
0
 
25
Fileopgzrno krstov jošGoranKnjaz Daniloplavi
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

ne znam čemu onda izbori za predśednika partije, osim da onako razdragan, ka da je britvu naša istrći na binu i digne ruke nasmijan , a publika u delirijumu.

zrno krstov još
Gost
zrno krstov još

Ovo može samo u ovu zemlju!!!

Goran
Gost
Goran

Autokrata koji je podijelio i nije ni sebe pobijedio u mržnji prema onima koji ne misle kao on.

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Kako je ovo smijesan lik.. nikad lider nikad vidjen nikad neko s’petljom i sa ciljem i programom samo a dza bu i nikad nista.. neko ko nema sta da kaze u skupstini u interesu onih koji ga glasase da ih zastupa.. umjesto toga uzese mandate “nepriznatih ” izbora i naravno platu redovnu za te mandate a nikad za 3 godine… Više »

plavi
Gost
plavi

Bez protivkandidata jednoglasno, demokratski nema što! Da se kojim slučajem još neko prijavi za kandidata za predsjednika stranke mogao bi odmah pakovati kofere iz iste! Nažalost, to važi za svaku stranku u CG, đe su predsjednici političkih partija doživotni bez obzira na rezultate istih na izborima! Sujetni do zla Boga!

Misionar
Gost
Misionar

Malji opet bez protiv kandidata? Demokratija kod demokrata.

Jole
Gost
Jole

Pol Pot=Becic

Kruno
Gost
Kruno

Ne porodica Becicu. Prije sekta. Sekta crvenih kravata. A zasto bas boja krvi? Ima li to veze sa ideoloskim nasljedjem sedmog bataljona, Karadzica, Mladica koji su heroji za vecinu clanstvatvoje partije?

Provokator
Gost
Provokator

Covjek koji se predstavlja kao lider opozicije a nesmije da se javno izjasni sta je… Dps pasti samo sam od sebe, kad ova drzava bankrotira a nije daleko od toga … Dok su ovakvi opozicija Milo moze mirno da spava. Sve partije rade na istom princimu kao dps… Zato smo i ovdjen … 30 god vladaju… Jedino DK sa nekim… Više »

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Ne znam koji to klip moze da uzdrma nas da glasamo protiv njega tj da glasamo ove koji su mu konkurencija.. nema tog klipa!!! Milo dok sam ne ode!!!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Zar je moguće da ovakav demokratski kapacitet nema protivkandidata? Princ naše demokratije 😂 Blago Milu sa svima vama! Ne mrzite ga vi zbog toga što je diktator- već zato što vas ne može zapasti njegova uloga; i onda vam ostaje da trenirate diktaturu u svojim partijicama..

Ogledalo...
Gost
Ogledalo...

Kada su “Demokrati” 29.04.2019. u CDM-u najavili izbore za predsjednika partija, napisao sam slijedeći komentar: “Hahaha… sad ćemo vidjeti demokratiju Demokrata. Nemojte da bude na kraj da je “za predsjednika Demokrata jednoglasno izabran jedini kandidat, mr Aleksa Bečić”. Hahaha…” Sad je u pitanju da li sam ja vidovit? Ne, nisam, nego čitava Crna Gora unaprijed je znala da ovi iz… Više »

Enigma
Gost
Enigma

Ovo je jedino mjesto đe može biti pobjednik 😂 Svi su oni Diktator samo je razlika na kojem su nivou 🇲🇪

Dok se Vlasi...
Gost
Dok se Vlasi...

Esenpeovac koji se naziva demokratom. Ko ga ne zna, skupo bi ga plario.

Pitam se
Gost
Pitam se

Oce li dobiti ka’ i vazda?

Libero7
Gost
Libero7

On ispunjava sve da bude vodja srbin je nije glasao za samostalnu crnu goru i vjeruje u rista a takvi su svi ckanovi demokratske srpske stranke

Send this to a friend