Politika

Bečić jednoglasno predložen za predsjedničkog kandidata Demokrata

Aleksa Bečić jednoglasno je predložen za predsjedničkog kandidata Demokrata na sjednici Glavnog odbora te partije, posljednjoj koja je održana u susret Drugom redovnom kongresu koji će se održati 25. maja.

Bečić je informisao Glavni odbor da je prihvatio kandidaturu za predsjednika Demokrata, odnosno potpisao je izjavu o prihvatanju kandidature.

Kako je lider Demokrata kazao, najlakše se prihvata i potpisuje kandidatura kad vas prvi put kandiduju za neku funkciju.

“Ja sam to učinio, jer sam predložen jednoglasno od svih vas i to meni kao čovjeku mnogo znači. Najvažnij razlog i ono što me uvijek ključno motiviše, i što me u konkretnom slučaju motivisalo da prihvatim kandidaturu za naredne četiri godine, jeste što je ovo jedna porodica. Sve dolazi i prolazi. Procenti i mandati dolaze i prolaze. Ali, kad smo mi za četiri godine uspjeli da narastemo do ovih granica, da, narodski rečeno, krenemo sa ledine, a da pored snage i širenja kapaciteta ostanemo jedna velika porodica i, prije svega, prijatelji, pa onda partijske kolege, onda sam ja srećan i ispunjen čovjek i to me dominantno motiviše i ključno rukovodi da sa vama zajedno nastavim da nižemo ove uspjehe i da dođemo i do one pobjede koju svi čekamo, koju su mnogi čekali, a neki ne dočekali i time nama učinili dodatnu obavezu da nastavimo još jače, snažnije i odlučnije”, istakao je Bečić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

ne znam čemu onda izbori za predśednika partije, osim da onako razdragan, ka da je britvu naša istrći na binu i digne ruke nasmijan , a publika u delirijumu.

zrno krstov još
Gost
zrno krstov još

Ovo može samo u ovu zemlju!!!

Goran
Gost
Goran

Autokrata koji je podijelio i nije ni sebe pobijedio u mržnji prema onima koji ne misle kao on.

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Kako je ovo smijesan lik.. nikad lider nikad vidjen nikad neko s’petljom i sa ciljem i programom samo a dza bu i nikad nista.. neko ko nema sta da kaze u skupstini u interesu onih koji ga glasase da ih zastupa.. umjesto toga uzese mandate “nepriznatih ” izbora i naravno platu redovnu za te mandate a nikad za 3 godine… Više »

plavi
Gost
plavi

Bez protivkandidata jednoglasno, demokratski nema što! Da se kojim slučajem još neko prijavi za kandidata za predsjednika stranke mogao bi odmah pakovati kofere iz iste! Nažalost, to važi za svaku stranku u CG, đe su predsjednici političkih partija doživotni bez obzira na rezultate istih na izborima! Sujetni do zla Boga!

Misionar
Gost
Misionar

Malji opet bez protiv kandidata? Demokratija kod demokrata.

Jole
Gost
Jole

Pol Pot=Becic

Kruno
Gost
Kruno

Ne porodica Becicu. Prije sekta. Sekta crvenih kravata. A zasto bas boja krvi? Ima li to veze sa ideoloskim nasljedjem sedmog bataljona, Karadzica, Mladica koji su heroji za vecinu clanstvatvoje partije?

Provokator
Gost
Provokator

Covjek koji se predstavlja kao lider opozicije a nesmije da se javno izjasni sta je… Dps pasti samo sam od sebe, kad ova drzava bankrotira a nije daleko od toga … Dok su ovakvi opozicija Milo moze mirno da spava. Sve partije rade na istom princimu kao dps… Zato smo i ovdjen … 30 god vladaju… Jedino DK sa nekim… Više »

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Ne znam koji to klip moze da uzdrma nas da glasamo protiv njega tj da glasamo ove koji su mu konkurencija.. nema tog klipa!!! Milo dok sam ne ode!!!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Zar je moguće da ovakav demokratski kapacitet nema protivkandidata? Princ naše demokratije 😂 Blago Milu sa svima vama! Ne mrzite ga vi zbog toga što je diktator- već zato što vas ne može zapasti njegova uloga; i onda vam ostaje da trenirate diktaturu u svojim partijicama..

Ogledalo...
Gost
Ogledalo...

Kada su “Demokrati” 29.04.2019. u CDM-u najavili izbore za predsjednika partija, napisao sam slijedeći komentar: “Hahaha… sad ćemo vidjeti demokratiju Demokrata. Nemojte da bude na kraj da je “za predsjednika Demokrata jednoglasno izabran jedini kandidat, mr Aleksa Bečić”. Hahaha…” Sad je u pitanju da li sam ja vidovit? Ne, nisam, nego čitava Crna Gora unaprijed je znala da ovi iz… Više »

Enigma
Gost
Enigma

Ovo je jedino mjesto đe može biti pobjednik 😂 Svi su oni Diktator samo je razlika na kojem su nivou 🇲🇪

Dok se Vlasi...
Gost
Dok se Vlasi...

Esenpeovac koji se naziva demokratom. Ko ga ne zna, skupo bi ga plario.

Pitam se
Gost
Pitam se

Oce li dobiti ka’ i vazda?

Libero7
Gost
Libero7

On ispunjava sve da bude vodja srbin je nije glasao za samostalnu crnu goru i vjeruje u rista a takvi su svi ckanovi demokratske srpske stranke

Edo
Gost
Edo

Totalno je postalo nebitno ko ce postati novi-stari lider Demokrata!

Boba
Gost
Boba

Blagoš😂😂😂

Anica
Gost
Anica

Sve u skladu sa pravilima njihove partije i njihovom shvatanju demokratije. Na izbornoj skupštini će se birati predsjednik između Becica i Becica!

Sava
Gost
Sava

Demokrate su istrosile kredit kod svojih simpatizera, jer su imali potencijal kao ozbiljnija opoziciona partija..Posljednja dogadjanja su pokazala da su oni mislili samo na svoje fotelje..

Svaka cast
Gost
Svaka cast

Kim Dzong Un da mu pozavidi.

Ene
Gost
Ene

Lice se da znas.

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Rođeni vožd i magistar. Kad poraste gospodariće Crnom Gorom.

Ibro
Gost
Ibro

Dobra. Porasta dati je sto je moga. Bez ako ne ode u Rusiju na istezanje kostiju od noga ka’ neke sto oce da budu manekenke, a fali im 10 cenata.

Niksic
Gost
Niksic

Kakav je ovo manipulator i falsifikator

Roki
Gost
Roki

Demokrate su stabilna partija.

Fileopg
Gost
Fileopg

Niko ne zna đe se izgubi ono ,,vaš MAGISTAR Aleksa Bečić”.

Globovanje
Gost
Globovanje

Paradoksalno je da partije propagiraju demokratiju , a samo djelovanje unutar njih je autokratsko !

TihaNoc
Gost
TihaNoc

Makar je siguran da ce pobjedit! 😂😂😂

Mao Aleksa
Gost
Mao Aleksa

O kako me dirnula ova vijest. Jednoglasno pa to jos samo u Koreji napredak demokratski nema sto. Dovoljna je kravata. O sprdnje a kako se lazni mr primio? Sou.

Pitam se
Gost
Pitam se

A nikola kazic

Velimir
Gost
Velimir

Cilj i domet su mu da uvijek , u najboljem slučaju bude kandidat,više od toga PLAGIJATOR nikad ne može biti!

Laki
Gost
Laki

Đe ti.je Jokić?
Oli ga malo utješit poslije pada u Kotoru i ponudit mu sto gore da malo poraste.

Send this to a friend