Politika

Bečić: Još brutalnije nastavljen državni udar i desant na Budvu

U Budvi je danas u još brutalnijem obliku nego prethodnih dana nastavljen državni udar i desant na Budvu u organizaciji Demokratske partije socijalista i vrha kriminalnog režima, saopštio je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

Kako je istakao, suspendovani su Ustav i zakoni, parapolicijska hunta je sprovela sramnu represiju prema nedužnom narodu koji već nedjeljama, mirno, uporno i dostojanstveno izražava nezadovoljstvo zbog krađe, otimačine i gaženja Ustava.

“Ovo je prvi put u novijoj istoriji da premijer jedne zemlje izda naredbu za napad na djecu, mlade sportiste, majke, starce, javne funkcionere i sve druge nedužne ljude.  Zamislite dno koje je dotakao Duško Marković kada je prihvatio da bude mikrofon Zorana Lazovića i Milana Roćena“, poručio je Bečić.

Kako je dodao, suzavac koji su ispalili prema građanima, nasilje koje su upotrijebili prema svima, među kojima je bila i njegova majka od 70 godina, mnoge majke, djeca i nedužni građani, nikad im nećemo zaboraviti.

“Sve dolazi na naplatu sigurni budite, pravda je spora ali dostižna. Možete nas sve pohapsiti, ali ponovo će glas naroda pobijediti. Stati nećemo, odustati nećemo, Ustav ćemo braniti, izbornu volju građana ćemo braniti, Budvu i Crnu Goru ćemo braniti i odbraniti od najvećeg šljama i taloga kojeg pamti crnogorska istorija. U Budvi se brani Crna Gora, njena mladost i njena budućnost”, zaključio je Bečić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mongro
Gost
Mongro

E Bogomi si dobar i pametan sin kad si majku izveo na demonstracije?! Idi pohvali se ambasadorima kako ti je kuća junačka…. oduševit će se.

Seka
Gost
Seka

Od kad si se zaposlio u Cirkus 🎪 nijedan glas nećeš imati

Animus
Gost
Animus

Jak si mi ti opozicionar, kad surujes sa Medom, Mandicem, Radulovicem…bolje da nestanemo, nego da oni dodju na celo drzave!

JankoCt
Gost
JankoCt

Ovaj je se probudio? Ima neko misljenje o necemu? Lazni magistar.

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Bečiću,teške riječi izgovaraš.Nepristojno,neljudski,nekulturno,primitivno,…. Izgubio si većinu Bečiću.Ne možeš upravljati Budbom sa manjinom.Đe to ima u svijetu Bečiću.Ne koprcaj se,već prihvati realnost. Ti se ne sjetiš da ste igrali prljavu igru,sa jednim ćelavim i drugim kosmatim,izbjegavajući da date prijedlog o razrješenju na glasanje,pa”kom opanci,kom obojci”.Počeli ste opstrukcijama u radu Skupštine opštine izigravajući demokratiju.Bečiću,shvati da vas posmatramo i analiziramo.Nikada u Crnoj Gori… Više »

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Dokle je ovaj covjek spreman da ide….vjerujte mi kako bude stario gori ce da vude no Mandic

Rada
Gost
Rada

Isti si kao i Front, vi ste dvije partije ali jedna ideologija i cilj

Kengur
Gost
Kengur

Stigim se sebe jer sam ti na proslim izborima dao glas. Nikad vise necu ni ktvorit vrata onim tvojim aktivistima kad dodju

Ilija
Gost
Ilija

Bruka i sramota, stidi se svih ovih tvojih postupaka i ponasanja

Marta
Gost
Marta

Potpuno si me razocarao jer je bezprizorno sve ono sto ste radili do sad

Bjelopoljac
Gost
Bjelopoljac

Ovo sto ste radili je za svaku osudu i prezir, sto je mnkgo mnogo je

Bogdan
Gost
Bogdan

Pokazao si svoje lice, ti si jedan ucenik Milosevica jer SNP nije izasao iz tebe niti ce

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Izaslo je iz tebe Becicu ono sto si skrivao u sebe a to je divljastvo i primitivizam

Antoan
Gost
Antoan

A sto cemo sa tvojim upadima kroz prozore i vrata tvojih saradnika i nenadlezno boravljenje u zgradu opstine

Pollo
Gost
Pollo

O cemu prica ovaj covjek? Pa on je taj koji je izvrsio drzavni udar jer je uskocio u opstinu neovlasceno

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Za ono juce sto si podrivao tenzi u budvu danas bi trebao da si u spuz….a ti bjese ono onaj sto ima fal diplomu a nista onda

Haris
Gost
Haris

Sve dolazi na naplatu, branit ćemo Crnu Goru od najvećeg četničkog šljama i taloga kojeg pamte Crnogorci potonjih 100 godina! Nikad više 1918.!!!

Anonimous
Gost
Anonimous

Jedino što je brutalno je vaša glupost, jer ste postali isto što i DF. Izgubili ste normalne glasače a oni nasilni su oduvijek i bili i ostaće DF-ovce…

Gutijer
Gost
Gutijer

Istorija pamti one koji su bili protiv svog naroda, za svoj račun, a u ime tuđina:

Benedikt Arnold
Vang Džingvei
Vidkun Kvisling
Ante Pavelić
Milan Nedić
Dragoljub Draža Mihajlović

Zapamtiće i Aleksu Bečića. Ipak, možda samo kao kratku fusnotu, ako i toliko. Po zasluzi.

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Samo jednu stvar da te pitam…je li te sramota…

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

Isto se i ja pitam.

Enigma
Gost
Enigma

Kako se ovaj mali zagna da uzme glasove DF 😂oči povadili samo što dalje od nas 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Xplosn
Gost
Xplosn

Zar ne branite Srbiju, Gucu i tako to?

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

A vase majke,braća i rođaci su jako primjereni građani,isto kao i vi..u pravu si Bečiću,niko vam neće zaboravić vaše nasilje sto sprovodite na svi građanima Crne Gore,a pogotovo U Budvi..pale su vam maske,jasna je vaša namjera Bečiću,moj Bečiću..mnogo si se osilio i mnogo sebi za pravo dao! Zato ćes Bečiću proći na izborima kao sad Šeselj u Srbiji!

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Becicu ovo ponasanje onih Yetija u Budvi bolje su Oni objasnili onim njihovim rikanjem nego ti mora da si opet prepisao od nekog ovo saopstesenje doduse jako nevjesto i obrati se ocnome Jeremijal ti vidis nesto suprotno sto vidi Crnogorska javnost necu ti reci Da l…s po obicaju nego ne govoris istinu.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Tvoja politička karijera je zapečaćena,prijavi se u cirkus,možda će te primit,smiješan si?

Zoran
Gost
Zoran

Ne no ces ti da upadas junacino

Djole
Gost
Djole

Ko moze da slusa ovog malog Dacica svaka mu cast .

Zzz
Gost
Zzz

Ti ćeš nasss spasit…..

Ex lscg
Gost
Ex lscg

E pa Becicu upravo si izgubio moj glas i moje porodice..svim srcem sam glasao za vas na proslim izborima ali ako ti ne vidis medju ovim tvojim mirnim kako kazes protestantima huligane i nepristojnu i psovacku pljuvacku rulju zbog koje sam ja licno sokiran jer sam stvarno mislio da u Budvi zive gospoda onda sactobom nesto nije u redu…znaci moj… Više »

460
Gost
460

Muči pogani

Send this to a friend