Politika

Bečić: Mir je svetinja, Đukanović zna samo da se snalazi u haosu i nemiru

Ako sačuvamo mir, možemo imati sve, ako izgubimo mir, onda nam ne treba ništa. Mi nećemo da dolazimo na vlast kako su oni dolazili i opstajali na vlasti – preko krvavih glava, preko zaraćene braće i preko zveckanja oružja. Mi imamo najjače oružje – naše čiste ruke, naše iskrene namjere i ona olovka. To 5 minuta, koje treba da odvojimo 30. avgusta kako bismo poslali diktatora tamo gdje mu je mjesto, kazao je lider koalicije “Mir je naša nacija”, Aleksa Bečić, koji je sa funkcionerima Miodragom Lekićem i Nevenkom Ćirović obišao Nikšić.

“Vi imate privilegiju da vas predstavljaju slobodni funkcioneri, čistih ruku i iskrenih namjera, a mi imamo ogromnu privilegiju da imamo vaše povjerenje, vašu pruženu ruku i vašu podršku. Pokazali ste da nema prepreke koju ne možete da preskočite, ali ako smo do današnjeg dana dali 150% svojih mogućnosti, ja vas molim da u narednih par dana damo 200% svojih mogućnosti jer nećemo da to bude pobjeda 5:4, hoćemo da, u stilu nikšićkog sina, Novaka Đokovića, pobjeda bude tako ubjedljiva da im više ne padne na pamet da se vrate na vlast i da razaraju ovu zemlju i njenu budućnost“, poručio je Bečić.

On je apelovao da svi razmisle sa kim nisu razgovarali do današnjeg dana, te da nakon ekonomskog i moralnog dna koje smo, kako tvrdi, kao društvo dotakli, kao i nakon velikog truda koji je uložen u prethodnim mjesecima, nikad nije postojala povoljnija pozicija opozicije u susret nekim izborima.

“Mislim da niko u Crnoj Gori, ko želi dobro Crnoj Gori, ko želi dobro našoj djeci, ko želi dobro svemu onome što je nasleđe naših đedova, ne može naći izgovor da ne izađe 30. avgusta i glasa za broj 11. Poruke koje ovih dana šalju partijski vojnici obučeni u službene uniforme, dokaz su da su oni u strahu te da pokušavaju da unesu strah i paniku među građanima i tako stvore osnov za produkovanje nemira sa njihove strane”, kazao je Bečić.

DPS, dodaje on, vidi da je poražen.

“Vide da veliki broj dojučerašnjih glasača DPS-a prilazi koaliciji „Mir je naša nacija“. I toj našoj braći pružamo ruku i želimo dobrodošlicu. Naši đedovi su zajedno stvarali ovu zemlju i sada je došao momenat da otkažu povjerenje diktatoru i da zajedno pobijedimo 30. avgusta. Mi pobjeđujemo da bi i onima sa druge strane sjutra bilo bolje. Da bi bilo bolje njihovoj djeci, a ne da bismo bilo koga mi pobijedili i da bismo stvarali neke nove podjele u Crnoj Gori“, kazao je Bečić.

On je istakao da su njihove poruke, poruke pobjeda, poruke sloge, poruke mira, poruke zajedništva, istakavši da je mir je nešto što je svetinja i da Đukanović zna samo da se snalazi u haosu i nemiru, koje preko svojih partijskih poslušnika priziva ovih dana.

“Ako sačuvamo mir, možemo imati sve, ako izgubimo mir, onda nam ne treba ništa. Mi nećemo da dolazimo na vlast kako su oni dolazili i opstajali na vlasti – preko krvavih glava, preko zaraćene braće i preko zveckanja oružja. Mi imamo najjače oružje – naše čiste ruke, naše iskrene namjere i ona olovka. To 5 minuta, koje treba da odvojimo 30. avgusta kako bismo poslali diktatora tamo gdje mu je mjesto. Nijesmo mi bilo kakvi protivnici ni države Crne Gore ni njene budućnosti. Mi smo najveći prijatelji Crne Gore, jer mi smo Crna Gora. Stoga pozivam da se saberemo oko onoga što nas okuplja, a to su prazni frižideri, rate za kredite, mladost koja odlazi iz Crne Gore, rasprodaja naše đedovine i zaduživanje naše praunučadi“, istakao je Bečić.

Navodi i da je mnogo više onoga što spaja građane, od onoga čime oni, aludirajući na DPS, žele da ih razdvajaju.

“Različitosti su naše bogatstvo i hajde da ih saberemo u jedan tim, jedan pobjednički tim, tim ujedinjene i složne Crne Gore koja baštini sve ono što su istinske moralne vrijednosti. Stoga vas pozivam da budemo mudri, da glave budu hladne, da budemo oprezni i odgovorni. Neka 30. avgusta pobijedi mir, jer mir jeste najveće bogatstvo, mir je kad olovkom u ruci pobijedite sve ono što su podjele, mir je zbir svih nacija i mir jeste naša nacija. Ali i pobjeda je naša nacija i zato idemo idemo zajedno u veliku istorijsku pobjedu ne bilo kog pojedinca već pobjedu Crne Gore, pobjedu njene mladosti i njene budućnosti! Živio Nikšić, živio slobodarski grad, živjela Crna Gora!“, poručio je Bečić.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hogar
Gost
Hogar

Stvarno glupa kampanja.Mir jeste preduslov za normalan život ali nije u svakom momentu svetinja.Zamislimo da su četnici brojniji,jači,zamislimo da imaju mogućnost da nas nadglasaju..što će kome takav mir?U prividnom miru izgubili bi sve.Demokratija je puna nedostataka,pruža šansu upravo onima koji je osporavaju i zalažu se npr za fašistički diktatorski režim.Ili klero-fašistički u našem slučaju.Pa i Hitler je u Rajhstag ušao… Više »

Bijela
Gost
Bijela

Aleksa Bečić lider u pokušaju.

Ribarevine
Gost
Ribarevine

Hahahahaah e presveti i sveznajuci plagijatore, nema dje te nema

Radenko
Gost
Radenko

Hahahahah, ajmo plagijator! 😄

Maki
Gost
Maki

Ova Nevenka je totalno neinformisana. Izjavila je da Amfilohije nije nikad nazvao crnogorce kopiladima i nakotima. Pun Youtube snimaka, to se pojavljuje u njegovoj knjizi a ona javno izjavljuje da to nije receno. Totalno joj je ispran mozak.

Deni
Gost
Deni

Ko im posavetova da uzmu Nevenku u stranku?? Sinoc je izjavila da sef policije treba, ako ima dojave o neredima, da organizuje konferenciju za novinare i da objavi ime osobe. Trositi vrijeme na konferenciju za novinare plus objavljivati imena ljudi koje je mozda policija ubacila da proveri da li opozicija planira nerede posle izbora. Mislila sam da je pametnija, da… Više »

montserrat
Gost
montserrat

Budi zeru pametniji. Napravi veći vremenski razmak u objavljivanju komentara i kreativniji u izboru pseudonima.

Cvjetic
Gost
Cvjetic

Mir ce biti kada ti odsetas sa politicke scene

Mijaujork
Gost
Mijaujork

Mir mir mir ,uzasna kampanja puna prazne price

Egzodus
Gost
Egzodus

Pa sto se ne pomiris sa snpom ako si takav mirovnjak

Rajka46
Gost
Rajka46

Mir ce biti kada ti odes u politicku proslost posle 30-og!

kontraš
Gost
kontraš

Sta ti o svetinjama znas sem da ih zloupotrebljavas u politicke svrhe

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Zalosno je gledati kako ovaj becic prica o miru nakon onog upadanja u opstinu budva i tuce sa obezbedjenjem

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Kako tebi opada podrska da si samo svjestan,proguta te df

Kaktus
Gost
Kaktus

Mladi cetnici i stari autobusi… Bljak

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Hahahahahah ovo je najtuzniji izgovor za kampanju koji sam ikad vidio

Leart
Gost
Leart

Dje vam je onaj mirovnjak iz bara do zuba naoruzan? Kako prodje u mup?

crnomace
Gost
crnomace

nama takav i treba koji se snalazi u nemiru i haosu.a ti kao kakva baba bolje odustani.ovo je balkanska vjetrometina.ođe treba snalažljiv.

Grančica
Gost
Grančica

Vecih foliranata od Becica i ostalih clanova ove koalicije moje oci nijesu gledale

Darko
Gost
Darko

Kao zalazu se za mir i jednakost, a prvi prave podjele

Neven
Gost
Neven

Dosta nam je vise nesposobnih politicara. Sta ste vi gospodo napravili u Kotoru, Budvi? Bruke jedne

Spartanac
Gost
Spartanac

Ne znam kako ove demokrate nije sramota, sjede kuci godinama, primaju plati i oce jos da ih glasamo. Bjezi bre

Elina
Gost
Elina

Da je gospodin Becic znao da se snalazi u haosu, vjerovatno bi sam pisao svoj master sad, ne bi bio plagijat! 😂

Deni
Gost
Deni

Milo se makar u haosu snalazi, Becic nigdje.

Ivanaivana
Gost
Ivanaivana

Ko mir propagira? Ti? E kuku.

Krsna
Gost
Krsna

Moj vam je savjet, ljudski da sklonite tu kolicinu ega, da ga skratite jer ste nadmeni za medalju, a ne znam koji je izvor svega toga. Kompleksi?

Vodolija
Gost
Vodolija

Odmah bih na vase mjesto potpisala politicku kapitulaciju jer vam se sprema istorijski poraz.

Dolačanka
Gost
Dolačanka

Ne znam postoji li jedna partija u CG da je licemjernija od vase?

Kafidžonka
Gost
Kafidžonka

Becicu ovo je samo pocetak tvog politickog kraha,

Sorela
Gost
Sorela

Sulude su vase price kaoje ponavljate iz godine u godinu kao papagaji.

Maldita
Gost
Maldita

Nema izbora da ih mimoidju ovakve price, meni je ovo postalo smijesno.

Marpl
Gost
Marpl

Vala ste vise pretjerali sa vasim lazima I izmisljotinama. Svaki dan ista prica.

Eto tako
Gost
Eto tako

Tako je samo Mir, ljubav, sloga i zajednistvo

Sorela
Gost
Sorela

Okrenuli ste ledja drzavi , samostalnoj I suverenoj Crnoj Gori I mislite da sad vrsite vlast?

Bigovo
Gost
Bigovo

Becicu ti ces biti proslost za njega! Sve sto znas jeste da lajes! Budi musko bori se!? A ne na sve nacine kukavicki svasta radis po CG niske udarce zadajes ti i tvoji kampanjoni.. vi ste placenici Srbije

PrevareniKonj
Gost
PrevareniKonj

“U stilu nikšićkog sina, Novaka Đokovića”… bro 🙂 hahaha. Od ove bizarne stranke i od ovih kameleona me više ama baš ništa ne čudi. Pohvališe li oni išta crnogorsko ili to samo zavisi od političke kombinatorike? Svaki Crnogorac koji glasa ljude koji misle da je crvena boja, boja bratoubilaštva i smrti, i da su litije skupovi ljubavi a crnogorski skupovi,… Više »

Sara47
Gost
Sara47

Propagirate kao mir a jedino vi se oglušavate od tog mira. Za Crnu Goru 🇲🇪🇲🇪

Gledna
Gost
Gledna

Pa da, zna da se snalazi u haosu koji vi proizvodite 😂

Mila B
Gost
Mila B

Ti mali začepi ti si sa svojom strankom najgori samo plujete po Crnoj Gori i svuda je haos đe ste vi pih plagijatoru

Kutak
Gost
Kutak

Kad ste culi da je vlast izazvala haos i nemire? Vi ste zaduzeni za to. Izazivate svadje medju narodom u Cg. Znajte da poslije 30. avgusta sve to prestaje

Zoran
Gost
Zoran

Ti pricas o miru a ko divlja po Crnoj gori.ko prijeti ko cijepa i baca zastave.ko privaljuje u opstine

Jare
Gost
Jare

Vi iz opozicije samo pravite haos i izazivate nemire. Vlast pokusava da ugasi sve pozare koje vi izazivate

Badem
Gost
Badem

Za stvaranje demokracije najvažnije je ostaviti na miru pepeo prošlosti i okrenuti se temeljima zidanja budućnosti.

Onaj tko citira Bibliju, nije automatski svetac. I Vrag nerijetko koristi citate iz nje.

Nema puta ka miru. Mir je put.”

Zaton
Gost
Zaton

Odmori plagijatore, pregrijao ti se mozak

Antonije
Gost
Antonije

Srbija je za vas i svetinja i vasa domovina ne znam ko moze pa pada na ovu vasu demagogiju

Edi
Gost
Edi

Ko je ono napao hodzinog sina u Beranama? VI I VAS ODBORNIK!

Pavle
Gost
Pavle

Milo je stvorio državu.Crna Gora je trenutno vodeća država zapadnog Balkana.Ako mi sa strane realni ljudi to vidimo i divimo se Crnoj Gori,pa zar to ne vidite vi građani Crne Gore.Proveo sam osamdeseti dosta vremena dole i mogu praviti poređenj tad i sad.Čuvajte to što imate,a imate puno i mante se vaskrsnule Miloševićeve politike.

Novljanka
Gost
Novljanka

Sram te bilo Becicu

Baraka
Gost
Baraka

Nema veceg haosa od onoga sto ste vi uradili u Kotoru, Budvi i Herceg Novom…. Nestrucnost, nekompetentnost, pokvarenjastvo, podmetanje…. Pi

Gorica_C
Gost
Gorica_C

daleko bi mi sa vama dogurali, bili bi neka nebitna pokrajna Srbije.

Aquarius
Gost
Aquarius

Daleko si ti od kandidata koji bi mogao da bude neko I nesto u ovoj drzavi.

Lav
Gost
Lav

kakva bi nam se sudbina iskrojila da nam ovi odlucuju o bilo cemu.

Brato
Gost
Brato

LIcemjeru, odustani od politike, nije za tebe

Vasilije9
Gost
Vasilije9

Becicu veliki si manipulator, a da si plagijator smo odavno znali.

mrkela
Gost
mrkela

Nudi vječni mir trerba ga postaviti za upravnika groblja !

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Udji mrcenice u parlament, daj neku onkretnu ideju, budi sposoban, odgovoran, mozda te neko I podrzi.

Steki
Gost
Steki

Kada budes postovao drzavu, himnu I simbole I budes usao u Parlament onda te mozda shvatimo ozbiljno,

Košarkaš
Gost
Košarkaš

tu pricu pricaj onom mini skupu ljudi koji te je docekao u Botunu.

Dragutin51
Gost
Dragutin51

Iznikli iz Miloševićeve partije sa zeljom da se ovdje uspostavi Velika Srbija

Mareza
Gost
Mareza

daleko si ti od lidera, i nekog kome vjerujemo.

Ostatija
Gost
Ostatija

Nisi ti nimalo naivan, a uradio bi svasta kada bi ti bilo omoguceno.

Anita
Gost
Anita

Kada ce se Becic izjasniti po nekom pitanju ioi ce sve to izbjegavati tokom citave svoje karijere

Slavkoo
Gost
Slavkoo

Snaazi se u haosu i nemiru koji vi stvarate po receptu Srbije i SPC

Šrćeko
Gost
Šrćeko

Smijesno je da ti pokusavas ovom mizernom propagandom da nekoga ubijedis da ne misli svojom glavom.

Stanko
Gost
Stanko

Vama je jedino Srbija svetinja vidim vas setate ulicama, litijasite bez ijedne crnogorske zastave ti se smejskas kiselo kao peskriic..

Pufnica
Gost
Pufnica

Kakvu maldost pominjes, kakvo postenje I kakve gluposti? Mladost je vasa trula kada tako razmisljate

Maldita
Gost
Maldita

Postujes li Ustav, zaradjujes li novac od gradjana I dolazis li na posao?

Stefan
Gost
Stefan

Snalazi se vec 30 godina, dok vi nijeste u stanju vas 10 partija da odrzi vlast u Budvi, sjedi dje si ni za dje si nijesi!

Uskok
Gost
Uskok

Mislis li Aleksa da koristeci mir koji sporovodis u Budvi napravis stabilnu I pomirenu Crnu Goru?

Viktor
Gost
Viktor

Odlucno cemo da zaokruzimo opciju koja nam garantuje mir i stabilnost.A to je DPS!

Jovan
Gost
Jovan

Dok je Djukanovic vodio borbu za nezavisnu Crnu Goru ti si Becicu bio na suprotnoj strani u onom bloku koji je bio protiv nezavisne Crne Gore!

Korset
Gost
Korset

Je li aleksa religiozan covjek ? Govori li crnogorski ? Je li mahao trobojkom dok je bio u SNPu ? Ima li iko odgovor na ta pitanja

Poaro
Gost
Poaro

Nijesmo mi krivi Demokrate, što nemate s čime pred građane osim skupocjeno štampanih panfleta i bilborda, ali ne zaboravite, građani Crne Gore, ne vjeruju u Deda Mraza, nego u odgovorne i radne ljude.

Marko
Gost
Marko

O kakvom miru vi pricate, bijete neduzni narod u Beranama samo zbog toga sto je neko druge vjere ili nacije.

Agata
Gost
Agata

Neces ti cenzus prelazit posle ovih blamaza.

Janko7
Gost
Janko7

Nemoj da nam prodajes jeftine floskule, jer smo svjesni ko je tebi bio mentor i ciji si ti ucenik. A, oni svakako nisu bili za mir koji ti danas pokusavas da nam podmetnes.

Maja23
Gost
Maja23

Sram te bilo Becicu!

Njegoš
Gost
Njegoš

Puškomitraljez, plagistri, otimači patika, lopovi paraziti, bejzbolke,… su vaša svetinja plagistre bečiću 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Traktorijada 2020.

Perica
Gost
Perica

Mir je Becicu kad ne moramo da strahujemo da ce nas napadnuti neko zato sto drugacije mislimo, da ce nas nazvati milogircem, ustasom samo zato sto volimo drzavu.

Hurem
Gost
Hurem

Naravno da se snalazi,mora tako sa vama koji hocete da srusite i unistite sve sto je crnogorsko.ZIVIO MILO

Pedja*
Gost
Pedja*

Vi gospodo nikad na vlast dolaziti necete.
Mozete da se becite koliko hocete , CG crnogorcima.

Jovanka
Gost
Jovanka

Demokrate nikad manju podrsku nisu imale. Mislim da postaju dio politicke proslosti.

Učiteljica
Gost
Učiteljica

Becicu ti o miru a na listu ti je onaj Mrvaljevic-nasilnik. O cemu ti?

Princeza07
Gost
Princeza07

Ne sjekiraj se ti za Djukanovica, ionako mu nisi ni do koljena.. Razmisli malo o svom losem vodjenu politike, o svojim gadostima, o svojim izdajnicima..

cikoticka-drack
Gost
cikoticka-drack

ti i mir ste cisti opozit, kao dan i noc, kao Milo i Lekic, kao Dusko i Velizar, Milo za Crnu Goru, Lekic za Sloba i Srbiju, Dusko za rad i napredak Velizar za rat i 7 bataljon, ti mali ali veliki srbin sa 17 god trazio oruzje da ti se da, sjeti se, ispred kasarne da nas bijes jer… Više »

Markoza
Gost
Markoza

On se nekako snalazi a ti nikako.

Fiona
Gost
Fiona

Ovaj Becic se uz Amfilohija bas produhovio… Samo o miru prica, a veec…. On prvi dijeli narod

Rajak
Gost
Rajak

Opozicija je unistila sve sto se moglo unistiti

Aga
Gost
Aga

Zato si ti iskusni plagijator, a batali priču sramoto…

Ibar
Gost
Ibar

Zato ti Bečiću znaš samo da se snalaziš u srbovanju i lažima.

Durban
Gost
Durban

Mir je sve sem tvoja nacija

Jarbol
Gost
Jarbol

Becic je presmjesan lik

Patrick
Gost
Patrick

Sram te bilo. Dno si!

Susnjar
Gost
Susnjar

Bečiću svi su te provalili odavno, ne zamaraj više ovaj narod…

Zorica
Gost
Zorica

Slusa li te iko?

Sarica
Gost
Sarica

DPS do pobjede

Simo_Milošević
Gost
Simo_Milošević

Đukanović jedini faktor stabilnosti, zajedno sa Demokratskom partijom socijaliata !
🇲🇪

Ivi99
Gost
Ivi99

Vasa partija je partija nasilnika!

Albe
Gost
Albe

I ti znaš samo da lažeš Bečiću, aj polako…

Škver
Gost
Škver

Kako vas nije sramota goapodine Bečiću ?
Samo vi izazivate nemire i ponižavate sopstveni narod.
Užasni ste !
🇲🇪🙏

Vilusi
Gost
Vilusi

Becic najveci nasilnik

Kuside
Gost
Kuside

Becicu najgori si

Branko
Gost
Branko

Nema potrebe da ti ikoga savjetuješ Bečiću.

Vesna
Gost
Vesna

Što mlatiš više kada znaš da te niko ne sluša?

Vanzemaljac
Gost
Vanzemaljac

Svaka tvoja priča je nebitna jadan.

Sejo
Gost
Sejo

Bečiću,tvoja priča iz dana u dan je samo prosipanje iz supljeg u prazno.

Petar_Pan
Gost
Petar_Pan

Kako možeš ovako nešto da pričaš sram te bilo.

krsto
Gost
krsto

O kojem miru ti pricas Becicu? Vidjeces o kakvom miru pricas u nedjelju. O bandi razuzdanih sektasa koji oce da okupacijonom zastavom ruse nasu Crnu Goru. Dok se tome ne stane na put nikad necete promijeniti vlast, jer ovaj napaceni narod nece dozvolit da opet izgubi nasu jedinu kucu, kolko god vlast bila losa! Pricaj o miru kad ti budes… Više »

komitovic
Gost
komitovic

mir i četnici ne idu zajedno pod ruku

Send this to a friend