Politika Predsjednik Skupštine čestitao Dan Opštine

Bečić: Na svima je zadatak da očuvamo vjerski i nacionalni sklad u Pljevljima

Aleksa Bečić

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je 20. novembar Dan opštine Pljevlja predsjedniku Opštine Pljevlja, Igoru Goluboviću i predsjedniku Skupštine opštine Pljevlja, Dragiši Sokiću.

“Nadahnuti slavnim antifašističkim tekovinama, skladnim multietničkim suživotom i viševjekovnoj bogatoj kulturi, koristim priliku da Vam uputim srdačne čestitke povodom 20.novembra – Dana opštine Pljevlja. Na svima nama je zadatak da očuvamo vjerski i nacionalni sklad u Pljevljima, da adekvatno sprovedemo započete i planirane infrastrukturne i privredne projekte, unaprijedimo postojeće administrativne i ljudske resurse, te da se dodatno obavežemo na poštovanje neophodnih standarda zaštite životne sredine, kako bi ovaj grad istinski postao zamajac razvoja Crne Gore u cjelosti”, kazao je Bečić.

Kako je dodao, punom valorizacijom industrijskih, energetskih, poljoprivrednih i turističkih potencijala Pljevalja, stvorićemo nove vrijednosti za mlade ljude kao i bolji poslovni ambijent za sve relevantne subjekte zainteresovane za ulaganja u navedene oblasti koje su od vitalnog značaja za razvoj sjevernog regiona države.

“Što će direktno generisati značajan broj novih radnih mjesta i doprinijeti unapređenju kvaliteta života u gradu pod Ljubišnjom”, naveo je Bečić u čestitki.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zizkov
Gost
Zizkov

Becki tralalalala….llalala llalalal ….la.lalala

Anderba
Gost
Anderba

Pozdravi i čestitke.A šta je rekao niko ne može da protumači. Živ je Sveto !

Dalmacija
Gost
Dalmacija

Ovaj mladić vam je običan provokator. Ima li naivnoga svijeta, što mu vjeruje nakon skandaloznog govora na corona partyiju?
Crnogorci, ne zaboravljajte. Dokumentujte, sve zapisujte i otvoreno o svemu glasno govorite.

Hello
Gost
Hello

Ne mozes ga ti cuvati kad si protiv Crne Gore. Stavio si u kabinet zastavu koja ti bode oci.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ko te šiša licemjeru?
Novi sveto marović politikant!

Send this to a friend