Politika

Bečić: Šavničani su uvijek bili na strani pravde, istine i časti

Foto: Demokrate

Predsjednički kandidat Aleksa Bečić danas je nastavio svoju kampanju “PUT ČASTI” čiji cilj je približiti pobjedničku ideju svakom građaninu Crne Gore od Ulcinja do Pljevalja.

Kako je saopšteno iz Demokratske Crne Gore, građani Šavnika su srdačno dočekali Aleksu Bečića i poručili mu da je ideja pobjede tradicionalnih vrijednosti i više nego dobrodošla u njihovoj opštini.

“Danas sam krenuo u posjetu svakom pedlju naše domovine i među prvim opštinama imao sam osjećaj odgovornosti da posjetim upravo Šavnik. Ovi izbori imaju veći značaj za dalji put i razvoj Crne Gore, mnogo više od svih prethodnih”, istakao je Bečić u neposrednom razgovoru sa građanima Šavnika.

On je kazao kako je uvjeren da su, pogrešne vrijednosti koje su nametnute i tridesetogodišnje vođenje sopstvenim interesima i jeftini nacionalizam ekonomski i moralno opustošili Šavnik i Crnu Goru.

“Dok su trajale vrijednosti časti i poštenja, šavnička sela su bila puna, čim su na čelo države došli oni koji su te vrijednosti gazili, naši mladi su krenuli trbuhom za kruhom svugdje po svijetu, daleko od svog Šavnika i svoje Crne Gore”, naveo je Bečić.

Zato se kao društvo, kako je ocijenio, “moramo vraćati vrijednostima koje su nas stvarale i kojima smo se borili protiv mnogih izazova koje je naša istorija iznosila pred nas”.

“Sreća je što se za bolje puteve konačno odlučujemo olovkama, na miran i dostojanstven način kako priliči Šavniku i Crnoj Gori. Moja obaveza je da vaše povjerenje opravdam na način što ću čast vratiti u svaku instituciju, u politiku i državu u cjelini koju ću voditi na način što mi se neće služiti, već ću kao predsjednik biti sluga građana koji su me izabrali i sluga države koja mi je jedini gazda”, dodao je Bečić.

Kandidat Demokrata ističe da su Šavničani, uvijek bili na strani pravde, istine i časti!

“Zato sam danas ovdje da pobjeda ne bude moja, već da pobijedimo svi zajedno! Neka novi put građanske i evropske Crne Gore učvrsti našu slogu, da u slozi budemo snažniji od planine Vojnik, a proces modernizacije, na temeljima tradicionalnih vrijednosti, brži od voda Bukovice i Bijele”, istakao je Bečić!

Nakon posjete Šavniku, predsjednički kandidat Aleksa Bečić nastavlja ”PUT ČASTI” u misiji da neposredno prenese ideju trijumfa vrijednosti na kojima smo stvoreni, opstajali i na kojima ćemo graditi ljepšu zajedničku budućnost. A ako reakcije budu kao ove današnje u Šavniku i Danilovgradu, jasno je da građani ovih dana u svojim gradovima dočekuju svog budućeg predsjednika, navodi se u saopštenju Izbornog štaba Alekse Bečića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sofija
Gost
Sofija

Ostvario mu se san da posjeti Savnik

Bole
Gost
Bole

Aleksa ostani u Savnik za gradonacelnika…casti mi dobar bi bio tamo

BBBB
Gost
BBBB

Časti ti

nole
Gost
nole

Becicu pa dje bi tvoja pravda kada se treba da izglasa rezolucija o genocidu premaskirani cetniku

Zoran
Gost
Zoran

Ajde crnogorski barjaktare. Dje ti je zastava Crne Gore. Izbori su, znas li.

Sanja
Gost
Sanja

Da , al ne na tvoju bandu.

Dacmen
Gost
Dacmen

Našao si opštinu za podršku. Ti samo u Zeti možeš da pobijediš.

Zoki
Gost
Zoki

Hahahahahhahahhahahha
Aoooooooooooooiooooo

Send this to a friend