Politika

Bečić: Nikšić bi mogao da vrati imidž industrijskog giganta

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić danas je čestitao svim Nikšićankama i Nikšićanima 18. septembar-Dan te opštine.

“Nekadašnji industrijski gigant, veliki univerzitetski centar, grad radnika, studenata, umjetnika, sportista, naučnika, i u savremenom trenutku bi mogao imati isti takav imidž, ako bi se njime upravljalo na način koji ne bi uključivao pustošenje njegovih resursa u cilju punjenja privatnih džepova”, ocijenio je Bečić.

Nažalost, kaže, Nikšić je grad koji danas, u nemogućnosti da u njemu vide bilo kakvu perspektivu, omladina napušta.

“Ni broj mladih ljudi koji u Nikšić dolaze da bi u njemu studirali nije koliki je bio nekad, a o radnicima da i ne govorimo. Želim da Nikšićanke i Nikšićani u praznik svoga grada ipak uđu sa izvjesnim optimizmom, kako to i priliči takvim datumima, i izražavam uvjerenje da će stanovništvo grada pod Trebjesom svojim idejama i svojim radom učiniti da se Nikšić vrati na put razvoja sa kojeg ga skrenula aktuelna crnogorska vlast na čelu sa, nažalost, upravo jednim Nikšićaninom”, poručio je lider Demokratske Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir
Gost
Velimir

I NIKSIC IMA JACE TURISTICKE KAPACITETE OD BUDVE,ISTO KAO ZABLJAK,JELI TAKO PLAGIJATU ALEKSA,
BLAGO TI U PAMET,ENO TI DRITON NA TAJVAN PLJUJE PO CRNOJ GORI?!

Ford
Gost
Ford

Priča o industriji u cg nema nikakvog smisla, ne spada čak ni u bajke, ko u to stvarno vjeruje ozbiljno je zaladio. Istu težinu ima i priča o cg kao o ekonomskom lideru u regionu. Svi crnogorci koji ne žele da.budu sobarice, konobari i slično morat će potražiti svoju egzistenciju van crne gore, kao što to već i rade. Nije… Više »

NBA
Gost
NBA

OOOOOOOOO,KUKU MAJKO!NEMOJ NAS TI BRANITI KUMIM TE BOGOM E CE NAS JADI NEKI STREFITI! NEPOZELJAN SI U NIKSICU!

bodulski borej
Gost
bodulski borej

ne budite u ljudima laznu nadu, sve su to puste politikantske tlapnje i snovi. prvo, da bi imali veliku proizvodnju necega/icega morate tek pronaci (novo) veliko trziste, a onda na njemu morate biti i konkurentniji od drugih. drugo, tijekom zadnjega proputovanja kroz crnu goru u razgovoru s ljudima uglavnom sam slusao njihova zaljenja na sve moguce. ukratko, sve propada, sve… Više »

Nedim
Gost
Nedim

Istina,samo ne razumemo sta znaci “tijekom”?

bodulski borej
Gost
bodulski borej

@nedim, hr. ‘tijekom’ = cg. ‘tokom’ = ‘za vrijeme’.

Send this to a friend