Politika

Bečić o kađenju opštine Budva: Ja to ne bih uradio, zalažem se za građansku državu

Komentarišući to što su sveštenici SPC juče osveštali budvansku opštinu nakon što je Marko Carević izabran za predsjednika, šef parlamenta Aleksa Bečić kazao je da on to nikada ne bi uradio, jer se zalaže za građansku državu.

<<<Sveštenici SPC osveštali zgradu Opštine Budva i čestitali Careviću<<<

“Nikada to ne bih uradio, jer ja se zalažem za poštovanje principa sekularne države, poštovanje Ustava Crne Gore, da je država odvojena od crkava, za uvažavanje građanske Crne Gore koja kaže da smo svi jednaki da smo zaista braća, da je neko pošten zato što je pošten, da je neko stručan zato što je stručan, da je neko kriminalac zato što je kriminalac, a ne zato što je ove vjere ili one nacije. Ja se borim protiv tih vrsta generalizacija ili diskriminacija po bilo kom osnovu, tako da ja nikada ne bih postupao na takav način”, naveo je Bečić za TVCG.

U intervjuu za Televiziju Crne Gore Bečić je kazao i da on nije prisustvovao sastanku lidera tri koalicije, koji je održan u manastriru Ostrog, te da je riječ o neformalnom susretu.

“Nijesam bio na tom sastanku, a koliko sam čuo od učesnika sastanka riječ je o neformalnom sastanku. Da se radilo o formalnom sastanku i da se tamo razgovaralo o sastavljanju vlade, zaista bih to smatrao nedopustivim, ali po onim informacijama koje ja imam tema je bila poboljšanje nekih međuljudskih, ličnih relacija, među pojedincima, tako da je iz tog ugla i posmatram”, naveo je Bečić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Nije istina Becicu licemjerni , eno ti na fotografiji iz Budve u prvom redu iza popova Gojko Linesevic – ” Demokrata”

Marjan
Gost
Marjan

Becic bi najradje da niti smrdi niti mirise.

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Njegos je reko ,ako neznas sto si se rodio nijesi se trebao radjati

Дритан.ЦГ.
Gost
Дритан.ЦГ.

Boricu se za pravednu i slobodnu Crnu Goru.
Zemlju svih naroda i gradjana,Tako mi BOG pomoga.

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Zivjela Istorijska Njegoseva Crna Gora Srpska Sparta.
Tako Ti BOG pomogao.

Mestar
Gost
Mestar

Njegos je bio vladika autokefalne crnogorske pravoslavne crkve i SPC kao ni MCP u Crnoj Gori tada nije ni postojala. Pored toga
se 90% stanovnistva izjasnjavalo kao Crnogorci tako da ne znam koliko bi voljeli da se vratite u Njegosevu Crnu Goru.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Evo izgleda da oni bi. Sve bi pristali samo da se svi izjasnimo kao Srbi a da je sve ostalo crnogorsko. Zamis’ to ludilo u glavu.

Marjan
Gost
Marjan

Njegos je znao da je Crnogorac najlijepsa Srpska osobina.
Ovo danas sto pokusavate na silu da ovajate taj identitet nikome ne ide u prilog. To se nije desavalo pre referenduma… nema ni potrebe.

Pljevljak
Gost
Pljevljak

Neformalni sastanak o poboljšanju nekih međuljudskih, ličnih relacija, među pojedincima velis. Je li ti mislis da smo mi koji ove tvoje nebuloze citamo polupismeni ili nesto drugo.

Jugo
Gost
Jugo

Kakva je ovo koalicija na grm ostala

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Ponavlja par fraza ima 5 godina.
Uradi nešto konkretno.
Ne plagiraj samoga sebe.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Muka mi je od ovoga bečića,sve će on da miri ,on je mesija,a viđećete kad izgubi fotelju koji je to patološki tip.

Rudi
Gost
Rudi

Pa zar se ne vidi i sad.
Reko bi čovjek nema većeg humaniste i demokrate,širine ljudske i vaspitanja od njega.
A on u biti jedna obična faflata.

Mitar
Gost
Mitar

Pa e,e .

Dmajka 143
Gost
Dmajka 143

Prefigan je bečic ima 33 godin a presjednik skupštine malo ide glasom uvjerenim da dobijete glasove mislima da neće dugo. Mlad je neiskusan malecak nema osobine vođe.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Оће ли ЦГ бит мање грађанска јер је неко звао попа да му прекади радне просторије? Не правите од муве међеда!

Armadiljos
Gost
Armadiljos

Oce i jeste! Ovim cinom je pljunuo na sve gradjane Budve koji nisu pripadnici SPC! Da je kojim slucajem neko drugi na njegovo mjesto i da je doveo Hodzu ili da je doso katolicki pop da osvjestava ti bi prvi negodovao! Ali s obzirom da si vjerovatno I sam pripadnik SPC to ti onda ne smeta! Da je srece zbog… Više »

sara
Gost
sara

u pravu ste.
Meni koja sam pripadnica SPC, koja se izjašnjavam kao srpkinja, ovo se ni malo ne dopada.

Pop Rade
Gost
Pop Rade

Ćutite nevjernici koji u Boga nevjerujete kao vaš vodja Milo vidite koje vas tragedije dešavaju poplave,oluje, Crnu Goru čekaju veće nevrijeme najavljuju meteorolozi ovo je tek početak

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Армадиљосе прво ти морам рећи да сам вјерник, а не припадник СПЦ. Као друго иако ја нисам рад да се освештавају државне институције не видим ни страшан проблем у томе. Колико ће неки запослени да се боље осјећа и ради нека му очитају и поп и хоџа. Само мало мање мржње и биће ти боље, вјеруј ми. Поззз

Dosta popova
Gost
Dosta popova

Da znas sta je gradjansko drustvo ne bi postavljao glupa pitanja.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Је ли УСА грађанско друштво? Мало размисли што те ово питах и посавјетуј се са пријатељима па ћеш ваљда сконтати.

Kuštrim
Gost
Kuštrim

Pametnice, znas kad ti muva uporno slijece na nos, sto onda uradiš? Pljastiš je da više nikad nikome to ne uradi. Toliko o muvama. A o međedima neki drugi put jer ih je mnogo.

Radosav72
Gost
Radosav72

Nema vise u BD onoga” Ostroga mi”, sad se kunu ” opstine mi”

Ultra Crna Gora
Gost
Ultra Crna Gora

Vidis ovoga za pola godine zajedno sa Milom

Armadiljos
Gost
Armadiljos

Ukratko: bljuc.

KPJ
Gost
KPJ

A kobi normalan

Makarena
Gost
Makarena

Brajant?

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Izgleda je onaj carevic mnogo gresan pa misli da ce ga tamjan ocistiti !

007,1
Gost
007,1

Znaci Dritan je bio na ubedjivanje kod Rista !!!

Ideja
Gost
Ideja

Mislim da bi se dobra poruka poslala da gradjanski orijentisani gradjani izadju ispred opstina i zapale svijece u znak protesta prema ovome svemu sto se desava.

Iluzija
Gost
Iluzija

Pocetnik

Radosav
Gost
Radosav

Moralo se okaditi…
Ipak je tu DPS bio dva mjeseca pa se nakupilo negativne energije…
Neka vam je srecno i bericetno….

Cedomir
Gost
Cedomir

A nema vecih nevjernika od vas samih,izrodi.

Snjeg
Gost
Snjeg

Zove te Ljeposava .Ostavi se piskaranja po portalu.

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Ako je a jeste po ustavu gradanska drzava to ne znaci da ako je sekularna da nije ateisticka i da vera i vernici ne postoje i da ako u nekoj opstini apsolutnu vlast osvoje muslimani ili katolici ne smeju da to na primer da blagoslove ili tako nesto slicno nicija vera ne sme biti izrugivana i nipodastavana pa ni obicaji.

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Ako je a jeste po ustavu gradanska drzava to ne znaci da ako je sekularna da nije religiozna i da vera i vernici ne postoje i da ako u nekoj opstini apsolutnu vlast osvoje muslimani ili katolici ne smeju da to na primer da blagoslove ili tako nesto slicno nicija vera ne sme biti izrugivana i nipodastavana pa ni obicaji.

Cedomir
Gost
Cedomir

Śedi budalo,mesija 🐷

Armadiljos
Gost
Armadiljos

Nema veze ko je koje vjere! U drzavne institucije ne smiji da se divide popovi, hodze i sl. da kade, blagosiljaju i sl.! Ako neko ima zelju da na taj nacin proslavi pobjedu, moze to da radi u svoje slobodni vrijeme kuci ili da ide u crkvu, manastir, dzamiju i sl.! Raditi ovo u zgradu opstine je ustavno pogresno, a… Više »

Cuca
Gost
Cuca

Armediljos, Hvala na Poruci koja Divno neupucenima OBJASNJAVA pravno Postojanje Gradjanske drzave i sta se SMIJE raditi u Drzavnimustanovams.Ne cudi me od ovoggradonacrlnika Ali Me Cudi da ostatak Ove koalicije ne reaguje : U Svakoj Gradjanskoj drzava ovome bi se STALNO na kraj..ne samo da se ovim pokazuje Nepostovanje Drugih Religija, vec I Neznanje OSNOVNE duznosti ovih , koje vode… Više »

Vrijeme cuda
Gost
Vrijeme cuda

Džez old doctor of history. Ajde, gubi se u Kursumliju!

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Ovi sto pominju molitvu u americkom senatu kao dobar primjer i argument za ovo nase ludilo – i oni priprijete kroz molitvu kad im se ne svidja politika, tako da je vrlo jasno cemu sluzi ta veza boga i drzave. Da smo bili pametniji i zajedno s obnavljanjem nezavisnosti obnovili i crkvu, pa u cast TOGA istorijskog momenta uveli u… Više »

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Sv.Vasilije,Sv.P.Cetinjski,Njegos,Kralj Nikola,Marko Miljanov su bili SRBI.Crnogorci.

MNE
Gost
MNE

Mozes ponavljat i 100000 puta sve koje si nabrojao poznati su bili i ostali kao crnogorci!

Petar
Gost
Petar

Bravo pametna glavo! Bili su velicine i nijesu imali probleme koji su za tebe infuzija i koji Ti cine smisao zivota!

Krcko
Gost
Krcko

Najgore je kad covjeku prodje zivot a nije znao ko je

Armadiljos
Gost
Armadiljos

@krcko najgore je kad nekome prodje zivot lomecu glavu ko je i sto je, a ne kakav je covjek i koliko cijeni ostale oko sebe, ma ko god da su! Treba biti covjek, a to ko je sto najmaje je bitno! Nego, kao i uvijek, kad narod nema leba da jede i kad je nezadovoljan, najlakse ga je “nahraniti” mrznjom… Više »

Ribnica
Gost
Ribnica

Petrovici su bili Crnogorci dok Sima Sarajlija nije uzeo pod svoje Njegosa a u to vrijeme 90’/. Su bili nepismeni narod tako da je lako manipulisat a Marko je porijeklom Malisor to i vi znate ali to zaobilazite.Realno. Nijesmo svi SRBI Prihvatite to jednom u te vase jednoumne glave

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Rodonačelnik dinastije Petrovića, vladika Danilo,, se potpisivao kao “vojevodič zemlji srpskoj”, a to je bilo nekih 120 godina prije Sarajlije, tako da ti ta teza ne pije vodu. A i napisao je kratku istoriju Crne Gore, pa pročitaj

crna gora
Gost
crna gora

bice i autor knjige srbin aj miciiteee se nesrece izdajnicke

Ribnica
Gost
Ribnica

Moga je nepismenom narodu napisat i da je Grk Hrvat itd to je prolazilo tada a vi se osvijestite malo pa nijesu svi pravoslaci Srbi na ovim prostorima. Vjera i nacija su razliciti pojmovi.

Harmljng
Gost
Harmljng

Balšići, Crnojevići, vladika Danilo, Sava i Petar, knjaz Danilo nikada ni jednom nijesu rekli i ostavili bilo kakav trag da su srbi (osim što je knjazu Danilu falsifikovan dio u zakoniku i mnogo kasnije ispravili u NS riječ crnogorski u onu lažnu)…
Tačka

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Pročitaj malo pa pričaj

Snjeg
Gost
Snjeg

Srbi imaju krizu identiteta cim pokasavaju toliko da sve oko sebe posrbe i sve velkane drugih naroda prisvoje .Tesla njihov a on rodjen u Hrvatskoj -Hrvat pravoslavac itd.

Dijamant
Gost
Dijamant

Snjeg, I ti si Srbin, samošto te je neko naučio po stare dane da pričas gluposti..

Horor
Gost
Horor

Jel??? A Vučić i Dačić mađari?! 🤣🤣🤣🤣

Hogar
Gost
Hogar

Ti si limitiran čovek(u glavu) i otprilike sve u što vjeruješ je obična laž. Radi se o mnogo kasnijoj (srpskoj)interpretaciji naše prošlosti,stvaranoj ne sa željom da se kaže neka istina nego da se opravda neka ideologija,projekat,cilj.U tu svrhu mnoge stvari su oduzete,dodate,istrgnute iz istorijskog konteksta ili su go falsifikat. Laž je zavodljiva a istina komplikovana i često boli,zato se istine… Više »

Vrijeme cuda
Gost
Vrijeme cuda

Tako ti Bog pomogao!

Blok 5
Gost
Blok 5

A tvoje demokrate u bd? Oni kazu odoh do opstine slava joj i milost.
A stu ste uru iz vlasti makli?
Mislim da ste se preigrali

Mrkelja
Gost
Mrkelja

Evo rekose da je nakon kadjenja opstine Budva u vecernjim satima doletjela neka ogromna kolicina novca.Ne zna se ni kako,ni od kuda.Izgleda je vračanje uspjelo.A bjezite ludaci ludi,pustite ovaj narod da zivi normalan zivot

Perovic
Gost
Perovic

Bečki,moraćeš malo konkretnije i oštrije na ova ludila po Budvi,kao iz opozicije kad si dijelio kritike.Ovaj kurs koji trenutno držiš neodoljivo podsjeća na Sveta Marovica a to ne želiš vjerovatno!

Posrbica3'13
Gost
Posrbica3'13

Ajmo jednu litiju za gradjansku drzavu.

Zika
Gost
Zika

Hajjjajajajajaj gospodine Becicu, vi nista ne biste…gospodine Becicu oglasite se valjano…kazite da nije u redu to sto je uradjeno, kazite da nije u redu to sto se ne postuju drzavni simboli…a ne tako meko, ja to ne bih…Ocekujem od vas mnogo, je l imate snage da radite posao za koji ste izabrani? Ovo mi lici ma ono u osnovno, uciteljoce,… Više »

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Srecna SLOBODA Crna Goro.!!!
Vaskrsla je Istorijska Njegoseva Crna Gora.

Bobija
Gost
Bobija

A kakav ce karneval da bude nijesmo svjesni

SasaNK_ME
Gost
SasaNK_ME

Dokazi..bleferu.

Betoven
Gost
Betoven

Cista dvolicnost. Predstavnici njegove stranke su ucestvovali u obredu.

hans
Gost
hans

Ako hitno ne dođu u tu zgradu predstavnici svih drugih vjeroispovijesti ,da i oni obave svoj obred,shvatićemo to kao najgori oblik fašizma na djelu.Potpuno očekivano od te družine,iste kao u raznim fašističkim sao tvorevinama u Hrvatskoj i BiH.

Radosav
Gost
Radosav

Ne dipr hans…
Isplaci se bice ti lakse…

Snjeg
Gost
Snjeg

Zove te Ljeposava da uceras ovce .

Laki
Gost
Laki

Neka neko tuži Carevića jer je prekršio Ustav.

Śan
Gost
Śan

@laki u pravu si treba neka baba da ga tuzi kako valja za njegovom izdajnickom posrbljenom srbocetnickom a bogami i dobro je zaimo napljako se i sve to treba da istuzi ako bog da za ……

Armadiljos
Gost
Armadiljos

Da je srece, kao sto nije, trazila bi cijelokupna pozicija i opozicija da se povuce i podnese ostavku! Ovim cinom je jasno pokazao da nije tu za gadjane Budve, vec samo za jedan dio, dio koji pripada SPC i to je to! Gnusan cin i sramota, ali nazalost price kao da nista nije bilo. A sto je najgore ljudi ga… Više »

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Srecna SLOBODA Narode Crne Gore.
Zivjela Istorijska Njegoseva Crna Gora.

Ksenija Nikšić
Gost
Ksenija Nikšić

Ti mora da si neki pop iz ove Ristove bande,kao pokvarena gramofonska ploča bleblećeš. Eno ti Njegos sa Lovćena maše,aj ako smiješ popni se do njega da ga pozdraviš…

SasaNK_ME
Gost
SasaNK_ME

E zato ti jjjj…sve odavde do bg pasaluka

Sami pusite
Gost
Sami pusite

Njegoseva Crna Gora je ipak Crna Gora. Da nas nije mozda nazvao Srbijom? Da li mu u pasos koji stoji na Cetinju pise Crnogorac ili Srbin. Njegos je samo pod uticajem Srpskog spijuna i poltrona Sima Militinovic kao djecak pokusan i donekle uspjesno zadojen da smo mi Srbi. Ali nismo. Njegos je to drugacije shvatio da smo braca Ali ipak… Više »

Ribnica
Gost
Ribnica

Sami pustite: Sima Milutinovic Sarajlija naucio ga je da smo svi Srbi ali je to Njegos kasno shvatio cijeli program se svodio na izreku ,manji potok u veci uvire’ poslije toga nestaje. Ali ovaj Crnogorski nikad nece Nestati.

Resava
Gost
Resava

Becoli, Abaze, svi sa Dps-om da srusimo cetnike

PraviCG
Gost
PraviCG

Nikad vise.

Krcko
Gost
Krcko

Bravo konacno nesto normalno

Animus
Gost
Animus

Svi posteni, svi demokrate, svi bi po zakonu…a jel zakon jasno definise da crkva ne moze da se mijesa u vodjenje drzave? Pop SPC kadi prostorije Opstine…u CG ima katolika i muslimana, mozda rade u toj istoj zgradi, s kojim pravom pravoslavni pop izvodi cirkus???

Preciznije
Gost
Preciznije

Ima i ateista. Ako si vjernik idi u crkvu.

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

U američkom Senatu i Kongresu je redovna pojava hrišćanskog sveštenika da zajedno sa senatorima i kongresmenima čita molitvu, ali šta bi ti znao o tome kad ti je DPS jedini izvor informacija.

Marko
Gost
Marko

Kralju nismo mi u americi

Tgd
Gost
Tgd

A pare drže jevreji,baš si ti pametan

Snjeg
Gost
Snjeg

Nije ovo Amerika nego Crna Gora gradjanska multietnicka drzava.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

A Amerika je nacionalna država ?
Nisam znao

Realnost
Gost
Realnost

I po sto puta ce svaki normalan gradjanin Amerike rec da je to SULUDO i da Amerika drzi Boga u rezervi kad dodje stani pani da mogu da manipulisu u politicke svrhe. Da ne pricam o najcudnijim vjerskim fanaticima u Americi i njihovim hriscanskim sektama. Mozda su u pravu da treba narodu ponesto i nametnut, evo mi ne nametnusmo nista,… Više »

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Dio senatora i kongresmena ne zastupa politiku da se USA pripoji Meksiku.
Ali što bi ti znao o tome kad su ti jedini izvor informacija srpski tabloidi.

Leka
Gost
Leka

S kojim pravom pop kadi opstinu?
S pravom cirkusanta pogubljenog u trenutku vremena i prostora.

Hurem
Gost
Hurem

Mozda nijesi znao da ce biti zurka pa zato nijesi bio tamo ,da si znao da ce se pjevat vas hit trcke bi otisao DEMOKRATO

Crni
Gost
Crni

Jel Carević platio pdv od gozbe?

Budvanin
Gost
Budvanin

Odoh do Opštine, slava joj i milost!

Crnogorka nk
Gost
Crnogorka nk

Izlazi li se sad unazad,samo pitam😅

Cetinje
Gost
Cetinje

Vidis li Becicu sto radi Carevic,ponasa se kao da je Budva njegov grad,jos sad i pobijedio da namjesta sebi poslove po budvi,i je li Becicu da se neka pobjeda u Crnoj Gori proslavlja sa pjesmom tamo daleko,stideli se toga.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Koliko su para uzeli popovi,da to provjeriš bečiću i jeli to iz opetinskog budžeta???

Dragan
Gost
Dragan

Neformali sastanak kako ne mislim da ces brze otici nego sto si dosao

Tek tako
Gost
Tek tako

Ajde pokaži snagu u stvari ne anagu nego volju da se svi ponašate građanski. Mada sumnjam samo izgovori.

Libero7
Gost
Libero7

Sto ne iskljucis ove tvoje cetnike iz partije sto su to podrzali lazni demokrata tvoja demokratija je plagijat

Morty
Gost
Morty

Nisi ti tu da te neko pita sto bi ti uradio a sto ne. Nego si tu da radis, pa onda radi svoj posa za koji te narod placa. Tuzi kudi hapsi i sve sto treba za narod i za sigurnost u svojoj drzavi.

Ass
Gost
Ass

E moj Becicu, Bato je covjek koji slavi Pg 1918 a vi ste sa njim…

Slatkorječiv
Gost
Slatkorječiv

Ti ne bi ali si s njima znači bi i oćeš

Prč
Gost
Prč

Dobro ti pčivas u svemu ovome.sve kao gradjanski a ovamo neobavijesten o svemu kao jos neki.ne vjerujem u tvoje gradjansko ni trunke.tvoje gradjansko je prvo srbi pa sve ostalo.

Istina
Gost
Istina

Dobar pocetak, vidjecemo sta ce uraditi sa Carevicem po pitanju MANS-ove krivicne prijave koja ce se brzo aktivirati, to je bar zicer za tuzilastvo i pravosudje, covjek je sam priznao da je ukrao 500.000 m2 drzavnog zemljista , da je radio kao i ostali uzurpatori, koje kritikuje i sada trazi da se legalizuju objekti na ukradenom zemljistu.

zoran
Gost
zoran

Ti nebi.Dritan nebi ali oni i dalje rade i radicee pored vas dvojice i gore stvari

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

U prevodu djedo je uticao da se pomirite kako bi formirali vladu, sto znaci da je direktno uticao na formiranje. Nemojmo o formalnom i neformalnom ovih dana, jer je okadjena skupstina upravo jer je Dritan svojim degenericnim postupkom dao zeleno svijetlo za takvo ponasanje. Ne budite licemjerni, podrzite ih i javno kao sto ih podrzavate neformalno. Sad misle da svudje… Više »

Una
Gost
Una

Tako je! Ovo foliranje im nista ne treba.

Njanjanja
Gost
Njanjanja

U dilemi sam da li sad mogu poc do opstine da zapalim svijecu ako mi crkva nije u blizini?

Ana Obradovic
Gost
Ana Obradovic

😂😂😂😂

Trojke
Gost
Trojke

Ovome Lekic govori kako da se obuce

vjecna da je
Gost
vjecna da je

tako ti bog pomogao rece li ti ono gradjanine

Haoss
Gost
Haoss

A šta treba da kaže? Tako mi gradjani pomogli? E bolje u Boga da se uzda kakvi smo mu mi…

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

kako ko junace ..

Gorica
Gost
Gorica

kakav ti je komentar ….nista s nicim…a takve plitke komentare dajete najvise vi branioci dps pod plastvom drzave

Tile
Gost
Tile

Išao si da se guraš sa njima!
Podržavaš i te kako!

Vuko
Gost
Vuko

Dobra ti je žvaka ali providna.
A što si onda s njima Tako ti Boga?

Gorica
Gost
Gorica

e Vuko ….lijepo ti je ime no zalud izgleda

Dexon
Gost
Dexon

Nikome li vi ne vjerujete osim vrhovnom ajatolahu! Ovaj je mali pošteniji cio, nego oni pod nokat!

Tutankhamon
Gost
Tutankhamon

Ja cu u javnosti izaci sa izjavom da sam protiv toga a vi znate da sami te kako za kadjenje. Ugasili smo drzavu.

Send this to a friend