Politika

Bečić: O tužilačkim zakonima i budžetu 11. maja, ne zna se hoće li o Leposaviću

Aleksa Bečić

Sjednica Skupštine, na čijem dnevnom redu će biti izmjene Zakona o Državnom tužilaštvu, Prijedlog budžeta za ovu godinu, kao i imenovanja i razrješenja, trebalo bi da bude održana 11. maja, saopštio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić nakon sastanka sa potpredsjednicima parlamenta i šefovima klubova poslanika parlamentarne većine.

“Na sastanku je dogovoreno da, ukoliko uđe u proceduru Predlogzakona o izmjenama i dopunama Zakona o Državnom tužilaštvu, a imajući u vidu nastupajući premijerski sat, prazn ike, dinamičan rad u odborima, da se stvaraju pretpostavke da se 11. maja održi sjednica Skupštine”, naveo je Bečić na Twitter-u.

On je kazao da će na dnevnom redu sjednice biti i izbor novog Savjeta RTCG-a, brojni drugi predloži zakona, odluka i izvještaja, kao i pitanja iz oblasti izbora, imenovanja i razrješenja.

Predsjednik parlamenta nije predzirao da li će se 11. maja raspravljati o razrješenju ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimiru Leposaviću, a ranije je najavljeno da će to pitanje doći na dnevni red kada se za to steknu politički uslovi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bivsi demokrata
Gost
Bivsi demokrata

Aleksa mi je bio jako simpatican i imao je moju podrsku sve do sad. Prvi put da pomislim evo neko normalan kome su gradjani ispred fotelja i ko ima jasne stavove o proslosti i buduscnosti Crne Gore kad ono jedno veliko nista. Manipulant klasicni. Nikad vise nece dobiti moj glas!

Boki
Gost
Boki

Budzet nije vazan no vasa politicka trgovina. Nikad vise moj glas. Nemir je vasa nacija.

Jonica
Gost
Jonica

Znas sta koliko me zabolje to o tužilačkim zakonima vi ste čuvari Dps jer je to radio Snp a vis te izasli iz Snp i na kraju kad vam narede morace te zajedno sa tim istim Snp-om na izbore .

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Leposavicu odlazi, vlada pada!!! #nijemojavlada

Marko miljanov
Gost
Marko miljanov

Kakav budzet jeli vlada pala jeli trebalo da se preda za buzrt do 31 jeli trebalo po ustavu u skupstinu naj kasnije za 15 dana da se usvoji postuje li iko ustav od ovih apostola

Loki
Gost
Loki

Ma da, čekaj da prođu izbori u Novi, budžet i turizam mogu čekati

Send this to a friend