Politika Predsjednik Skupštine Crne Gore čestitao Dan opštine

Bečić: Pred Barom jasna vizija dinamičnog progresa i modernizacije lokalne uprave

Aleksa Bečić

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, 24. novembar, Dan opštine Bar, čestitao je predsjedniku Opštine Dušanu Raičeviću i predsjedniku Skupštine opštine Miću Orlandiću.

“Povodom 24. novembra – Dana oslobođenja Bara, koristim priliku da Vam u ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime, čestitam ovaj važan datum koji s ponosom obilježavamo diveći se svima onima koji su žrtvovali svoje živote za ideale slobode, dok su svojom borbom za antifašističke vrijednosti zaslužili duboki pijetet budućih generacija”, kazao je Bečić.

Kako je dodao, ovaj povod nas obavezuje na poštovanje odbranjenog građanskog i multietničkog karaktera Crne Gore, po kojem je Bar nadaleko čuven, te podstiče na nastavak osiguranja opšteg prosperiteta grada na dobrobit svih stanovnika Bara i države Crne Gore u cijelosti.

“Uz iskreno uvjerenje da pred Barom stoji jasna vizija dinamičnog progresa i modernizacije lokalne uprave u pravcu podizanja njene efikasnosti, što direktno podstiče ravnomjeran i održiv razvoj opštine, još jednom koristim priliku da Vama i svim građanima čestitam Dan oslobođenja Bara“, zaključio je Bečić.

Send this to a friend