Politika

Bečić: Pregovarački timovi brži od svih koje je do sada imala Crna Gora

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, sastao se, danas u Podgorici Kristin Tudik, ambasadorkom Francuske i tom prilikom istakao da će Demokrate, a vjeruje i ostali potpisnici “Sporazuma za budućnost “biti garanti njegove implementacije.

Naveo je da pregovarački timovi pobjedničkih koalicija razgovaraju o načinima funkcionisanja, modalitetima, ali i prioritetima buduće vlasti, kao i da se pregovori odvijaju planiranom dinamikom.

Istakao je da su aktuelni pregovarački timovi brži od svih koje je do sada imala Crna Gora prilikom konstituisanja vlasti nakon jednog izbornog procesa.

Bečić je naglasio da u budućoj vlasti neće biti revanšizma i da je Demokratska Crna Gora spremna da zajedno radi sa svim časnim, poštenim i stručnim ljudima koje zatekne u administraciji, jer bez institucionalne memorije nema napretka i ostvarenja Programa buduće Vlade.

“Čeka nas ozbiljan posao i spremni smo da se uhvatimo u koštac sa svim problemima”, naveo je Bečić.

On je dodao da će se nova vlast obračunati sa organizovanim kriminalom i korupcijom onako kako je i pobijedila na izborima.

“Nema hapšenja zbog mržnje, netrpeljivosti ili političke podobnosti. Radiće se u skladu sa Ustavom i zakonima Crne Gore”, zaključio je Bečić.

Tudik je čestitala je Bečiću na izbornom rezultatu i saopštila da joj je drago što je koalicija “Mir je naša nacija” bila dostojanstvena u pobjedi, te slala pomiriteljske poruke i u predizibornom i u postizbornom periodu.

“Čeka vas ozbiljan posao, a Republika Francuska je saveznik svima onima koji žele dobro Crnoj Gori i njenim građanima”, istakla je Tudik.

Ambasadorka Francuske u Crnoj Gori poručila je da je raduje opredijeljenost tri izborne liste da Crna Gora stremi ka Evropskoj uniji i ostane u NATO-u, što potvrđuje i Sporazum tri lidera.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
baraka
Gost
baraka

Plagijator zna kako se vara. Svakome ce reci sto taj zeli da cuje, a radice ono sto je zamislio. a njegova zamisao je Savez srpskih drzava

Rukoljub četnik
Gost
Rukoljub četnik

Kakav ozborni rezultat?? 9 mandata 😂😂😂😂😂😂😂😂

mrkela
Gost
mrkela

Halapljivi , ne mogu dočekati da sjednu u fotelje i stave ruke u kasu !

Dado Nk
Gost
Dado Nk

Bas ste strucnjaci kada vam risto diriguje ko ce sta da radi, nema od vaseg sporazuma nista, unaprijed ste skrenuli sa putanje

Zoran
Gost
Zoran

Red Amfilohija, Joanikija i ovog srpskog obavjestajca Milanovica, pa red ambasadorki zapada, pa tako iz dana u dan, lijepu su nam klero-fasisticku tortu umijesili.

Marko
Gost
Marko

Raduje ambasadorku opredijeljenost vukova da postanu biljojedi, samo da ih puste da udju u tor pun jagnjadi. Kako ovi zapadni ambasadori nista ne naucise iz pokusaja da oni uspostave demokratiju podrskom radikalnim elementima u Libiji, Siriji, Iraku, Afganistanu. Nego se nameracili jos i na Crnu Goru, xxxx im bilo….

Polako
Gost
Polako

Stani, polako, nijeste vlast. Pitanje je hoćete li i biti.

Deda
Gost
Deda

Hahahahhahahahha Blečiću????? Sprdaš li se to bez svakog sam sa sobom? 😂😂😂😂😂😂

Prč
Gost
Prč

Francuska nam nikad nije bila saveznik.uz veliku britaniju i rusiju najpogubnija politika za crnu goru

Miloš Obilić
Gost
Miloš Obilić

Bravo Bečiću srbine!

Send this to a friend