Politika

Bečić: Prezadovoljan sam, ovi rezultati će ujediniti Crnu Goru

Prezadovoljan sam rezultatima izborima jer sa partnerima sa državnog nivoa, nastavljamo pobjednički niz, a DPS strmoglavi pad. Mojkovac je junački, pobjeda je velika, kazao je lider Demokrata Aleksa Bečić.

On je iz Mojkovca saopštio da njegova stranka zajedno sa strankama sa kojima tvori vlast na državnom nivou nastavlja da niže pobjede, dok DPS nastavlja pad.

“Ja sam ranije rekao da želim objedinjavanje izbora ne iz straha od poraza već zbog građana, evo noćas se i vidi to. Dobili su šta su tražili. Ponosan sam na snagu naše partije i infrastrukturu. Vidjeli ste danas prilikom objavljivanja podatakakakva je organizacija”, istakao je Bečić.

Prema njegovim riječima, mi smo jedina partija koja je nastupila samostalno u sve tri opštine.

“Jedina smo partija parlamentarne većine koja ima odbornike u sve tri opštine. Mi smo ostvarili rast od 30 odsto u Mojkovcu, una Cetinju rast od 50 odsto, u Petnjici smo porasli nekoliko puta u odnosu na parlamentarne izbore i 150 odsto u odnosu na prethodne izbore”, rekao je Bečić.

On ističe da je u Mojkovcu ubjedljiva većina što se tiče konstituisanje nove vlasti.

“Nova vlast ima ubjedljivu većinu. Na Cetinju, četiri odbornička kluba koja su zastupala opoziciju osvojili su čak 18 mandata. Ako se svi budu držali onoga što su rekli i na Cetinju će DPS biti opozicija i prošlost. U Petnjici takođe imaju veliki pad, DPS je imao blizu 60 odsto podrške, sada imaju oko 40 odsto”, zaključio je Bečić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stefan Rondovic
Gost
Stefan Rondovic

Opasan manipulator i lazov,ne mogu da vjerujem da mu neko pada na njegovu pricu,ali ima raznih maloumnika !!

Gero
Gost
Gero

Je li moguće Bečiću da si toliko šupalj.

dajevječna
Gost
dajevječna

Ako je 700 i kusur glasova u Mojkovcu povod za ovoliko radovanje šta bi trebao DPS da radi sa ubjedljivo najviše glasova i to u svim opštinama.

oooo
Gost
oooo

Pa ovaj nije normalan ili mozda i jeste jer mi polako ali sigurno gubimo Crnu Goru dok se oni udruzuju sa crnim djavolom samo da bi sacuvali par fotelja.

Ultraviolet
Gost
Ultraviolet

Trebali ste Moet staviti. Da gladni narod što vas je glasao, gleda!

Duki
Gost
Duki

Ponosan si na svoju partiju koja je osvojila 4 mandata ?. Jesi li ti normalan, trbelo bi da te je sramota da od tolikog broja gradjana dobiješ toliko odborničkih mjesta. kako možeš da obmanjuješ i sebe i gradjane o nekakvom pomirenju a pjevate pjesme mladiću, TI EVVROPEJČE. treba da se stidiš takvog rezultata

Zoran
Gost
Zoran

I to si sve otimao postenoj SNP dje si sam bio pa si ih izdao. Toliko. Da se zna istina.

ciko
Gost
ciko

i da se zna ako postoje snimci poslati na sve adrese da se vide “evropejci” kako velicaju upisanog i usranog “heroja” koji trune po zatvora

Bozena
Gost
Bozena

Kaže Alek, DPS strmoglavo pada, na Cetinje Demokrate pobjednici sa 5 odbornika došle na 3, a DPS strmoglavo pada sa 16 odbornika došao na 14, ovi sto strmoglavo padaju u svaku Opstinu su imali preko 40% glasova.

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Koliko se beči ovaj mali, što bi se činilo od njega da stvarno neđe pobijede.

Dule
Gost
Dule

Becicu ako imaš 1e i zaradiš 150% imaćeš 2,5 e e tako si i ti porasta 150% sa brojem glasova je li tako ili se varam?

Ma, neka?!
Gost
Ma, neka?!

S kim će se ,,objediniti”, Bečiću? Zar misliš da će ti to lako proći?

ciko
Gost
ciko

mozda misli da ce sa DPS u koaliciju da sacuva fotelje?

Mitar
Gost
Mitar

E dj…e ce….ko! Sve iste fore koristiš! A tvoji biraci jos gori!!! Misle da cemo zaboravit tvoje zlocine!!!

Darija
Gost
Darija

Hahahaha, i ja sam prezadovoljna kako ste prošli – nedefinisana skupino

Marina
Gost
Marina

Kakva ti je racunica,sve partije na Cetinju su suverenisticke,sem izdajnicka Ura i vi vajni demokrate.Kako mozes ocekivati da neko sa vama ide u koaliciju.Premnogo se nadas.Kad tvoja partija bude imala rezultat kao Dps,onda mozes.slaviti.To se naravno nikada nece dogoditi.Vi ste samo prisipetlje jedni drugima u mrznji prema Dps.su i Crnoj.Gori.

Cczz
Gost
Cczz

Koliko izračunaj Demokrate su na tri mjesta dobile 9 mandata.Šta to slave onda?

Dule
Gost
Dule

Kakva je ovo dilea! Protivnik pojedinačno najacoj partiji i skače od radosti kao izgubili su a ovamo priča kako će se najzad ujediniti cg. Možda zamišlja da se ujedini sa srbijom ??? Pogubio si se malo u lažima !!!

Mitar
Gost
Mitar

Ovim pjesmama o Kosovu?Klicanjem Mladicu?
A da, vi nemate stav o tome…

NKL
Gost
NKL

Ti i tvoji Cr(k)kveni kmeri ste izgubili izbore na Cetinju i Pernjici. Ako ste dobili onda formirajte vlast. U Mojkovcu ćete formirati vlast, ali ne možeš reći da je DPS katastrofalno izgubio, a ima nekoliko puta više mandata od Demokrata.

Realan
Gost
Realan

Naravno. Mora u Mojkovcu sa URA koji su valjds za CG

Bole pg
Gost
Bole pg

Pa zar nijesu pokazali da ta koalicija nidje ne funkcionise. Pogledajte Budvu Berane Herceg Novi i na drzavnom nivou. Raspad. Ali krug na izborima je zakon. Narod je trazio promjene i dobio ih🤣

Lazar
Gost
Lazar

Ima ali je pad, gubi podrsku i vlast, jos malo u svakoj opstini. Narod napusta dps. Priznao to sebi ili ne.
Nakon 16 godina izgubili su vlast u Mojkovcu, Na cetinju zavise od drugih partija. Pad u Petnjici gdje su nekada imali 90% podrske jer su tamo manjine.

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Okvarenjaci u srcu su uvijek gubitnici

Nego
Gost
Nego

Kako ce ovi rezultati ujediniti Crnu Goru? Oce li cetnici da nas ujedinjuju?

Lazar
Gost
Lazar

Narod Crne Gore, rodjeni Crnogorci i narod koji se pita. Opozicija ste i jbg. Vise se ne pitate. Ne padamo na price o cetnicima, iskreno nasi djedovi su bili cetnici i ne stidimo se toga. Ali vise nema cetnika i partizana, 21 je vijek.

KOMIT
Gost
KOMIT

Lazare,
Čuješ li “slavljanički repertoar” po Mojkovcu ?
Vidiš li sa čijim zastavama slave?
Sa ovakvima je 21 vijek daleko, a Evropa i civilizovan svijet jos dalje.

Sigma
Gost
Sigma

BRAVO SVAKA CAST

Reggie
Gost
Reggie

Svaka cast? Na cemu? Demokrate su u nokdaunu.

Sara
Gost
Sara

Ne lupetaj ,aman vise..Mojkovac bio junacki ,i bez vas .

crnogorac
Gost
crnogorac

Bečiću ne šalji se i sprdaj sa biračima znaš dobro da dolaze brzo izbori uCrnoj Gori najvažniji Parlamentarni pa se prebrojte đe ćete kupiti 30 posto glasača mislite da će Crnogorci , Hrvati , Crnogorski Albanci , Crnogorski Bošnjaci ćutati i gledati vas kako četnikujete po Crnoj Gori zemlji slavnih predaka i najslavnijih junaka i najumnijih glava ….

Send this to a friend