Politika

Bečić sa Brejem: Optimisti smo za ono što nas čeka

Bečić sa Brejem/ Foto: Vlada CG

Dijelimo iste vrijednosti i posvećenost radu za bolje sjutra, vjerujući u pobjedu nad izazovima koji stoje pred nama, poručio je potpredsjednik Vlade Crne Gore Aleksa Bečić nakon današnjeg susreta sa zamjenikom generalnog sekretara NATO-a Skotom Brej.

“Zadovoljstvo je bilo ugostiti Skota Breja, zamjenika generalnog sekretara NATO-a gospodina Stoltenberga. Ponosan sam na naše partnerstvo koje odražava naše duboko razumijevanje važnosti jedinstva u ovim ključnim vremenima za našu geopolitičku budućnost.  Dijelimo iste vrijednosti i posvećenost radu za bolje sjutra, vjerujući u pobjedu nad izazovima koji stoje pred nama”, napisao je Bečić u objavi na mreži X.

Optimisti smo, kaže, za ono što nas čeka.

“Takođe sam istakao da u ovom ključnom trenutku, novim generacijama pripada posebna uloga. One nose baklju nade, grade mostove gdje su prethodno postojale barijere, promovišu pomirenje u zajednicama koje su nekada bile podijeljene, bore se protiv kriminala, te jačaju ekonomski položaj naše zemlje kroz inovacije i vrijedan rad”, stoji u objavi Bečića.

Send this to a friend