Politika

Bečić sa predstavnicama Udruženja Roditelji: Parlament će unapređivati saradnju sa civilnim sektorom

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se sa izvršnom direktoricom Udruženja „Roditelji“, Kristinom Mihailović i koordinatorkom programa Lepom Žunjić. Sagovornici su se saglasili da je podrška Skupštine od ključnog značaja kako bi brojna pitanja i inicijative od strane civilnog sektora bila adekvatno prepoznata.

 Novi model obrazovanja koji je uslijedio kao posljedica situacije sa virusom Covid-19, bio je neposredan povod susreta predsjednika sa predstavnicama Udruženja.

Bečić je iskazao zadovoljstvo brojnim aktivnostima Udruženja, koje imaju značajan uticaj na unapređenje položaja roditelja i djece u društvenoj zajednici.

Predstavnice Udruženja upoznale su predsjednika Bečića sa aktivnostima organizacije i izrazile otvorenost da kroz buduće inicijative sarađuju sa Parlamentom.

Bečić se osvrnuo se na predstojeći rad Skupštine Crne Gore, sa akcentom na planirane aktivnosti 27. saziva uz očekivanje da će nadležna skupštinska radna tijela, uz aktivno učešće predstavnika civilnog sektora, doprinositi razmatranju i rješavanju pitanja od društvenog značaja.

 

Send this to a friend