Politika

Bečić: Turistički potencijal Žabljaka ništa manji od budvanskog

Lider Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, danas je građankama i građanima čestitao 17. septembar-Dan opštine Žabljak, poručujući da, bez ikakve sumnje, ništa manji turistički potencijal od onog koji Budva, kao kraljica Mediterana, i druge primorske opštine posjeduju u ljetnjem periodu, Žabljak ima, naročito tokom zimskih mjeseci.

“Blizina Nacionalnog parka Durmitor, mnogobrojna jezera, sniježne padavine u izobilju, omogućile bi Žabljaku i njegovom stanovništvu ničim ometan razvoj ako bi se njime odgovorno i domaćinski upravljalo. Sa željom da svi njegovi stanovnici, a ne samo rijetki pojedinci, budu u mogućnosti da koriste sve resurse u funkciji poboljšanja vlastitog životnog standarda, ali i daljeg razvoja i unaprjeđivanja poddurmitorskog kraja, Žabljačankama i Žabljačanima još jednom, najsrdačnije čestitam Dan njihove opštine”, naveo je Bečić u čestitki.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir
Gost
Velimir

AKO OVO IZGOVORI JEDAN OVAKAV EKSPERT,
DODJE MI DA SE ODMA DOSELIM NA ZABLJAK,
KAKAV MOZAK!

SAMPION
Gost
SAMPION

Ovakvi komentari su najbolja potvrda sposobnosti, obrazovanja i uspjesnosti Alekse Becica…ja bih se ozbiljno zabrinuo kad bi ga ovakvi hvalili…Aleksa, samo naprijed…mozes ti to…a miseva ce uvijek biti dje god zamirise slanina…

skupstina
Gost
skupstina

u pravu si Aleksa… jos ako ga vi krenete valorizovat ka Budvu sto ste krenuli … onda nema zime za Zabljak 🙂 🙂 🙂

NBA
Gost
NBA

XA,XA,XA,XA,LJEPSE TI STOJI TA FOTELJA NEGO TAJ SAKO ! KUKU LUDI STA JE OVO!?

vesko nk
Gost
vesko nk

Koliko ovaj kralj zna.Ljetnja sezona na Žabljak je unosnija no zimska.Nema snijega leda sjevera kopno putevi itd.Nema znači ulaganja u održavanje puteva elektro vodova znači infrastrukture samo uzimanje ne malih para od turista.No se Bečić baš i ne razumije u turizam.Mali Alpi crnogorski vidici jezera prsten oko Durmitora Tara Piva mir i tišina i naravno hrana za bogove.Kada se to… Više »

Pogba
Gost
Pogba

Vidi ovoga,od kud ti imbretnice?

Rajka
Gost
Rajka

A ni Zeta dome, a?

Hlin
Gost
Hlin

Kakva je ovo blesa

Mikas
Gost
Mikas

Sreca da nemaju vlast kao ovi u Budvi, sto prethodnu, sto sadasnju.

Send this to a friend