Politika

Bečić u Ozrinićima: Potvrdićemo pobjedu od 30. avgusta

Karavan mira izborne liste „Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić“ posjetio je Ozriniće, a lider Demokrata, Aleksa Bečić, najavio je da će upjeti da ponove rezultate parlamentarnih izbora i u Nikšiću, saopšteno je iz Demokrata.

Momo Koprivica, nosilac ove liste iz Ozrinića je poručio da Nikšić opet treba da bude grad progresivnih misli, grad ideja, kulturnih, filozofskih, privrednih ideja, ali, prije svega, grad koji vodi računa o svakom građaninu.

“Dosta su na prvom mjestu bili tajkuni i kriminalci i ovog puta im ne damo Nikšić. Niko iz ove koalicije ne želi da minut više na pozicijama odlučivanja budu oni koji su upropaštavali Nikšić, već da na prvom mjestu budu građani bez obzira na nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost“, kazao je Koprivica.

Obećao je da će se podvući crta i da će se dobiti slika kako se vladalo gradom. Nakon što se grad očisti od kriminala, Koprivica je obećao da će se stvoriti institucije.

“O Nikšiću će se odlučivati u Nikšiću, a ne iz Splendida, niti bilo koje druge kriminalne sobe“, poručio je Koprivica i istakao da najveću vlast ima onaj koji vlada nad sobom.

Ksenija Milović, predsjednica OO Nikšić i potpredsjednica Demosa rekla je da je ova koalicija na pravom putu i da ima pravog čovjeka koji je svoje znanje, mladost, stručnost, sve svoje kapacitete uložio da Nikšić bude ono što je davno trebalo da bude.

“Da se krene raditi, da se sačuva bezbjednost djece, naprave parkovi i tereni, da Nikšić bude grad kakvim ćemo svi da se ponosimo“, kazala je ona.

Gordana Radović iz građanskog pokreta, Ne damo Nikšić, kazala je da su ciljevi ove koalicije da se podrže poljoprivredni proizvođači, preduzetništvo i svi oni ljude koji žele da rade i stvaraju u Nikšiću.

“Ovdje je naša budućnost, ovdje planiramo da živimo i stvaramo. Ne damo Nikšić onima koji žele da nas otjeraju odavde, koji misle da svojim neznanjem mogu da vladaju, koji hoće da nas zavade. Želimo mir, rad i disciplinu“, poručila je Radović.

Aleksa Bečić, predsjednik Skupštine i predsjednik Demokratske Crne Gore, rekao je da je prošli put kad su se sreli u Ozrinićima, izvan Ozrinića, bio mali broj onih koji su vjerovali da će se 30. avgusta ispisati istorija. 30. avgusta smo zajedno ispisali istoriju.

On se zahvalio prisutnima svim onima koji su godinama i decenijama mnogo trpjeli, žrtvovali se, čije su porodice ispaštale, ali nikada nisu poklekli jer su znali da će sloboda doći i da sloboda nema cijenu.

“Jer ste znali da u životu sve dođe i prođe, ali čist obraz i čiste ruke nemaju alternativu. Zato smo uspjeli 30. avgusta, zato ćemo uspjeti da 30. avgust potvrdimo 14. marta”, poručio je Bečić.

On je Ozriniće zamolio da u narednim danima budu složni, solidarni, istrajni, uporni i ono što jesu – istinske patriote, jer nikome niko od nas ovdje ne priznaje da više voli Nikšić i da više voli Crnu Goru. Ne mogu veće patriote i veći Crnogorci od nas biti oni koji su stotine miliona isisavali iz budžeta da bi išli tajkunima, za pale garancije, Limenke“ – poručio je Bečić iz Ozrinića.

21

avatar
1000
21
0
0
 
17
MomciloMajaШаркаDolina Bogovasanya261
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Momcilo
Gost
Momcilo

Do slobode konačne uz listu za budućnost Nikšića! Pobjeda je tu!

Maja
Gost
Maja

Do pobjede dobri ljudi, 14.03.2021. bićemo zvanično i totalno oslobođeni, ceo Nikšić je uz Marka Kovačevića!

Шарка
Gost
Шарка

Побједиће најбољи, само да ови иду !

Шарка
Gost
Шарка

Тешко се ми можемо опоравити од режима !

Шарка
Gost
Шарка

Доста нам је обећања у Никшићу тридесет година !

Шарка
Gost
Шарка

Народ жели промјене !

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Koprivica zalud mikrofon, nije masa oko vas : D

sanya261
Gost
sanya261

14-og marta najveci broj glasova ostvarice koalicija Za buducnost Niksica koja ima najkonkretnije ciljeve, namjere i stavove. Naravno, zajednickim snagama sa koalicijom Mir je nasa nacija napravice nesalomiv front koji ce poslati DPS u politicku proslost i stvoriti od Niksica ono najbolje.

Miloš
Gost
Miloš

Koalicija ZBNK ce odnjeti pobjeju q4. marta

DjangoBoj
Gost
DjangoBoj

Lupetate sad pred izbore ni sami nrmate pojma sta ali samo da dodje taj 14 ti pa da vam pokazemo dje vam je mjesto

DjangoBoj
Gost
DjangoBoj

Ja uopste nemam dilemu za izbore moj glas odlucno ide za buducnost niksica

BugiBaba
Gost
BugiBaba

Koalicija ZaBuducnostNiksica odnosi pobijedu

BugiBaba
Gost
BugiBaba

Al ste vrijedni pred izbore shvatite nemate sanse DF je pobjednik

tackastazabica
Gost
tackastazabica

14og moj glas ide za Df

Big
Gost
Big

Jednom ste me prevarili i dao sam vam glas i nikad vise ni vama a ni vama slicnim nebi dao glas!!!!!

TuskaPijaca
Gost
TuskaPijaca

ne bih vas vise glasao posle liste odbornika koju ste predali.a znam ih jos takvih

Desperado
Gost
Desperado

Momo Koprivica. Kraj vica.

jove
Gost
jove

Samo da dodje 14-i i kraj dps rezimu, odmah ce se lakse disati, osvjezice odmah.

Pepa
Gost
Pepa

Vidji im.glasaca haha taman ka i partija

Progres
Gost
Progres

Kad Aleksa Bečić sa sve službenim autom i pratnjom vrši partijske promocije oo Nikšiću onda to nije institucijalna prednost jer tako njegov Moma kaže…Jednaki uslovi za sve samo malčice za neke jednakiji…

Borko
Gost
Borko

Samo da DPS-u vidimo leđa, sve će lakše biti…

Send this to a friend