Politika

Bečić: Uvjeren sam da je vlasti u Beranama pošlo za rukom da ublaži iseljavanja

Aleksa Bečić

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je svim građankama i građanima Berana 21.jul, Dan opštine.

“Siguran sam da je Berane, koje posjeduje bogatu istoriju stvaranu vijekovima, ali i neprocjenjiva prirodna bogatstva, osjetilo blagodeti odgovornog odnosa prema opštini onih koji njome upravljaju i da za rezultat imaju bolji i kvalitetniji život svih građana. Uvjeren sam da je opozicionoj vlasti u Beranama pošlo za rukom da ublaži masovna iseljavanja Beranaca u potrazi za egzistencijom i da podstakne bar dio onih koji su otišli da se vrate kući”, istakao je Bečić.

On tvrdi da su prirodna bogatstva opštine Berane kao potencijal za razvoj i budućnost, zapostavljena i neiskorišćena dugogodišnjom pogrešnom politikom aktuelne vladajuće garniture u državi.

“Siguran sam da će godine koje su pred nama, biti godine promjena, koje će donijeti pravedan i odgovoran odnos države prema opštini Berane, koja zaslužuje da bude jedna od najrazvijenijih u Crnoj Gori. S uvjerenjem da je hrabrost Beranki i Beranaca, oličena, između ostalog, i u njihovoj spremnosti da, uprkos svim pritiscima, podrže one kojima vjeruju, najbolji garant da dolazi vrijeme bržeg i prosperitetnijeg razvoja njihovog kraja, čestitam im Dan opštine”, zaključio je Bečić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Trol
Gost
Trol

A Hrvatjma ste cudo napravili odnpromjena od kadnimate vlast. Svaka cast! Nove vrhunce u multieticnosti postizemo.

Noukom
Gost
Noukom

Razuvjeri se.

Vlado
Gost
Vlado

E slišaj ovog šta priča, a Berane ste ukopali kako se vasa partija nesto pita, zato vam pada povjerenje, sve ste nepismene stavili na funkcije u opstinu
Najgora ste partija od višepartijskog sistema

Fileopg
Gost
Fileopg

Čim je ka planina, mora da se pripeo na oni podest što je ostavio i prethodnoj partiji odakle je prelećeo, a možda mu je pristiga i oni što mu ga je Ranko Krivokapić obeća….

Samo MNE
Gost
Samo MNE

Sto jes jes.. uspjeli su maximalno.. toliko su uspjeli da su ih osiromasili da nisu imali za kartu do njemacke pa ih evo po podgorici izigravaju obezbedjenje po lokalima i voze taxi a djevojke od 17u,18,19 godina rade po lokalima kao hostese i koketiraju za 10e na noc.. to je vas uspjeh samo tako nastavite.. nama je inace u PG… Više »

Uspjeh
Gost
Uspjeh

Pa jeste, nisu još svi otišli!

Istina
Gost
Istina

Vjeruj mi, Becicu, da se narod sad vise seli… ja sam beranac i znam najbolje… da sta valja prvi bi ti dosao u Ba

marius
Gost
marius

Ovizi čojek nit može kako valja spava, nit štogodj pojes, a da mu se DPS ne pričinjava. Pušti Bečiću DPS, čestitaj ljudima praznik, i to je to. Srećan Vam dan opštine Beranci!

Libero7
Gost
Libero7

Dje vi dodjete sve cvjeta to je za pricu jos uvijek jednonacionalno zaposljavanje

Bnjj
Gost
Bnjj

Propali grad u propaloj državi Cg

Bleferi
Gost
Bleferi

Aoooo, a nemoj, srpko…

Fileopg
Gost
Fileopg

ni jednom jedinom riječju Aljeksa nije osudio prosrpske ili početničke snage koje bez ikakvog razloga napadoše njihovog sugrađanina po naciji HRVAT….

Joo
Gost
Joo

Kako da osudi svoje….pogledaj cije clanske karte napadaci imaju, i kome na mitinge idu……

Boka bokeljima
Gost
Boka bokeljima

Za tri godine uspjeli ste da upropastite turizam u Budvu,Kotor i H.Novi.
Mislili smo da nema gorih od vaših prethodnika i evo se pokaza da ste svi samo gori od gorega.
Ne spominjete propast ove sezone,jer ste vi vlast u ove tri glavne primorske opštine?

Kota
Gost
Kota

Nisu oni krivi, sacuvaj boze! Nema te vlasti koja moze ista uradit da pomogne lacmanima i promorcima koji bi svoju majku prodali da izdaju krevet u svoju sobu, da prodaju maglu za velike pare! Niko nije kriv za losu sezoni do samih primoraca! Pa neka stave realne cijene, oniliko koliko vrijedi njihova usluga, a ne da se ponasaju kao hostapleti… Više »

Joo
Gost
Joo

@kota….citas samo sta ti odgovara…ne da shvatis….vec samo da odgovoris….pored sezone unistili su opstinu totalno, unakazili je financijski….iz tora i obora dovukli istomisljenike i pozaposljavali ih, stavili na opstinsku grbacu bez razliga a kamoli kvalifikacije……sam vrh plagijatori a i kriminalci, jer je krivicno delo imati dvojno drzavljanstvo sa Srbistanom……zakonski MORAS jednog da se odreknes……”Demokrate” ljudi koji mrze CG i sve… Više »

Send this to a friend