Politika

Bečić: Vrijedni narod Zete zaslužuje da se još snažnije valorizuju razvojni kapaciteti u najvećoj ravnici

Aleksa Bečić

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, čestitao je Dan opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci, predsjednici Tanji Stajović i predsjedniku Skupštine Ratku Stijepoviću.

„Povodom 8. februara, Dana opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci, koristim priliku da Vam u ime Skupštine Crne Gore i svoje ime čestitam ovaj važan datum, koji nas podsjeća na kontinuitet čuvanja slobodarske tradicije ovog jedinstvenog podneblja, kada su 1879. godine, Podgorica i Zeta, nakon oslobođenja, postale dio Knjaževine Crne Gore”, naveo je Bečić.

Pored izuzetno povoljnog geografskog položaja, dodaje, na obalama najvećeg jezera u regionu, na putu između kontinentalnog i južnog dijela države, sa izuzetnim poljoprivrednim potencijalima, vrijedni narod Zete zaslužuje da se još snažnije afirmišu i valorizuju razvojni kapaciteti u najvećoj ravnici u Crnoj Gori, naročito oni od prioritetnog javnog interesa.

“Uz uvjerenje da neće proteći mnogo vremena do stvaranja povoljnih ekonomskih, infrastrukturnih, ekoloških i ukupnih društvenih uslova neophodnih za praktičan i održiv svakodnevni život građanki i građana Golubovaca, a u cilju sveukupnog prosperiteta Zete, te samim tim i čitave države, još jednom koristim priliku da Vama i svim građanima čestitam 8. februar, Dan opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci”, zaključio je Bečić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mitar
Gost
Mitar

Ada ne moze sve po zasluzi! Da moze ti bi sad bio u autobusu za Srbiju sa kartom u jednom pravcu!

Unreal
Gost
Unreal

Imamo najljepšu zastavu… ❤️ Šteta što mora da se slika sa svakim…

Mitar
Gost
Mitar

Zbilja pitaju li ga biraci sto je ne makne kad mu tolko smeta!!!!!

Send this to a friend