Politika

Bečiću čestitao i ambasador Njemačke

Robert Veber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić primio je čestitku ambasadora Njemačke u Crnoj Gori Roberta Vebera u kojoj se naglašava odlučujuća uloga Skupštine u kreiranju demokratskih procesa dijalogom između djelotvorne vladajuće većine i kritički-konstruktivne opozicije nakon promjena prvi put od obnove nezavisnosti.

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika Skupštine, uz želje za mnogo sreće i uspjeha, ambasador Njemačke takođe naglašava odlučujuću ulogu Skupštine u donošenju važnih kadrovskih odluka, kao i izazovima države u borbi sa kovidom-19 i sprovođenju neophodnih reformi u procesu prodruživanja Evropskoj uniji.

Bečić je u odgovoru naglasio da podrška građana promjenama, iskazana na proteklim parlamentarnim izborima, obavezuje na nastavak izgradnje građanske, multikonfesionalne, evropske, evroatlantske, ekonomski snažne Crne Gore.

“Na tom putu, podrška i saradnja sa zemljama Evropske unije, i Njemačkom kao njenom temeljnom i jednom od najuticajnijih članica, partnerima u međunarodnim organizacijama i na međunarodnoj političkoj sceni, od neprocjenjive je važnosti. Smatram da je kvalitetan rad Skupštine Crne Gore u ispunjavanju svoje zakonodavne, kontrolne i nadzorne funkcije neophodan za nastavak demokratizacije Crne Gore. Zato ću kao njegov predsjednik, pružiti puni doprinos da crnogorski Parlament bude mjesto za razgovor, dogovor i kreiranje politika za dobrobit svih njenih građana”, naveo je Bečić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
cetinje
Gost
cetinje

I treba Vasa ekselencijo da cestitate jer ste vi “postavili”plagijata za predsjednika Skupstine Crne Gore koji nije u predhodne 4 godine usao u tu istu Skupstinu i stavio u dzep preko 70.000 eura.Da budem iskren od tri zla sto su koalicioni partneri podrzavam Aleksu,samo zato je igrao fudbal,doduse kratko i u nizerazrednim klubovima po Crnoj Gori,i shvato je na vrijeme… Više »

Dkawo
Gost
Dkawo

Pojma di druže nemaš ni o sportu ni o politici. Bečiću svaka čast!

Send this to a friend