Politika

Beloica: Učinićemo sve da naši građani osjete boljitak

Učinićemo sve da naši građani osjete boljitak i da postoji neko ko želi i hoće da misli na njih, poručila je Anđela Beloica nosilac liste “Za budućnost Rožaja – SNP – NSD”.

Zahvalila se na do sada ukazanoj podršci.

“Drage moje sugrađanke i sugrađani, velika mi je čast i zadovoljstvo što sam ja nosilac liste “Za budućnost Rožaja”. Zaista sam počastvovana i veoma zahvalna svojim prijateljima, rodbini, komšijama muslimanske vjeroispovijesti, a ponajviše svojoj porodici koja me je u svemu ovome podržala i koja je moj najveći oslonac u životu”, navela je Beloica.

Foto: Anđela Beloica

“U Rožajama i nije tako sjajno kao što se do sada prezentovalo. To znate vi, znam ja i znaju svi koji su ovdje ostali da žive na ognjištima svojih predaka. Voljela bih da zajedno sa vama popravimo sve nedostatke u našoj opštini”, istakla je ona.

Prije svega, navodi Beloica,  “radićemo na tome da naši mladi ljudi ostanu u Rožajama”.

“Da se zapošljavaju, osnivaju baš ovdje svoje porodice, da žive časno i pošteno isključivo od svog rada.  Unaprijedićemo infrastrukturu u našim selima, nećemo dozvoliti da naši građani koriste makadam, da budu zaboravljeni kao do sada od svake vlasti koja je bila i koja jeste u našoj opštini”, naglasila je Beloica.

Navodi da će se ta koalicija boriti da se sva rožajska sela ravnomjerno razvijaju, a da ona u kojima živi pravoslavni živalj, kako kaže,  “ne budu diskriminisana”.

“Uradićemo uličnu rasvjetu, postavićemo znakove pored naših škola, učešćemo grijanje u školama i nećemo dozvoliti da se pojedine škole još uvijek griju na furunama. Zalagaćemo se za razvoj turizma, poljoprivrede i vodoprivrede. Pomoći ćemo našim poljoprivrednicima da uz pomoć subvencija što lakše i efikasnije rade”, dodala je Beloica.

Učinićemo sve da naši građani, kaže ona,  “osjete boljitak i da postoji neko ko želi i hoće da misli na njih”.

“Ja Vam ništa obećati neću, ali ću se potruditi da svojim zalaganjem i angažovanjem 23.oktobra bude bolje i vama i meni. Zato idemo do kraja, za budućnost naše djece i svih nas, za budućnost Rožaja”, zaključila je Beloica.

Send this to a friend