Politika

Bešić: Neizvjesnost u izbornu trku unijela odluka centrističkog bloka da se kandiduju dva kandidata

Neizvjesnost u izbornu trku unijela je manje očekivana odluka iz takozvanog centrističkog bloka, da se kandiduju dva kandidata, ali je bilo izvjesno da će drugog kruga biti, kazala je Milena Bešić, direktorica Centra za demokratiju i ljudska prava (CEDEM) gostujući u emisiji “U sred srijede” na Gradskoj RTV.

”Ono što je mene iznenadilo jeste baš toliki rezultat Evrope sad, ali ne zbog popularnosti ili politike koju predstavljaju, već zato što je to mlada politička partija koja nema razvijenu infrastrukturu. Kada imamo tako ubrzan i neočekivan razvoj u popularnosti bilo partije ili ličnosti, to može donijeti dozu neizvjesnosti”, rekla je Bešić.

Ovo jeste bila atipična situacija, dodaje Bešić, ali je očekivano da kandidat i trenutni predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uđe u drugi krug sa nekim iz partija koje predstavljaju većinu.

”Dogodila se jedna atipičnost, da je zapravo kandidat koji je ušao u drugi krug sa njim, kandidat iz vanparlamentarne partije koja znači nije ni u opoziciji ni u poziciji”, kazala je Bešić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milos
Gost
Milos

Pomesce ga Jakov

Miro
Gost
Miro

Pomešće jakov buducnost CG. Na sreću i tvoju igubit će.

Send this to a friend