Politika

Bez jake građanske Crne Gore nema Crne Gore ni kao uspješne balkanske, ni kao evropske priče

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić održao je danas virtuelnim putem predavanje studentima Fakulteta političkih nauka u Podgorici, povodom obilježavanja Međunarodnog dana obrazovanja.

Čestitajući Međunarodni dan obrazovanja, predsjednik Skupštine kazao je da ima privilegiju da učestvuje u predavanju studentima FPN-a. U sadržajnom diskursu, Bečić je iznio očekivanje da će mladi ljudi biti najveći generator promjena u Crnoj Gori, te da vjeruje da mogu doprinijeti prevazilaženju podjela.

“Bez jake građanske Crne Gore nema Crne Gore ni kao uspješne balkanske, ni kao evropske priče”, naglasio je Bečić.

Tokom izlaganja, studenti su iskazali posebno interesovanje za proces pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji, uticaj polarizacije crnogorskog društva na političke preference mladih ljudi, kao i kada studenti mogu očekivati povratak redovnom načinu studiranja koje je drastično promijenjen usljed pandemije koronavirusa.

Predavanje predsjednika Skupštine, na kojem je učestvovalo 92 studenata, realizuje se u okviru projekta ,,Sa političarima na ti“ studentske organizacije Unija studenata političkih nauka.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
crnogorka
Gost
crnogorka

O kakvoj ti gradanskoj CG pricas.Crna Gora je okupirana od SPC i vasom vladom.Dadoste nase svetinje srbiji.

Luka
Gost
Luka

Vasim dolaskom na vlast umrla je gradjanska Crna Gora u ocima 60% crnogoraca. Ne moze se ovako moj Becicu…

Marin
Gost
Marin

Jedno zbori drugo dela )

Cuca
Gost
Cuca

O kojoj gradjanskoj državi Beću pričaš? Pa, ti si zahvaljujući crkenjacima tu sjediš! Tebe je lično postavio na to radni mkesto obični bogoslov pop Gojko Perović. Ti si tu jer vas je postavio u rasporedu snaga bivši ministar ekonomije u vladi ratnog zločinca Radovana Karadžića. Da li si rekao studentima sa koliko ushućenja si održao govor Ristu Radoviću na sahrani,… Više »

Markus
Gost
Markus

Becic misli da je u Juznu Koreju,Japan,Dansku….Blago njemu👍🍺

Lscg
Gost
Lscg

Dje zivis ti Becicu ?

Emma
Gost
Emma

Gradanska CG bez manjinskih naroda ,ibez crnogoraca vasa politika nazalost.

Emma
Gost
Emma

O kojoj CG vi pricare ?

Info
Gost
Info

Postovani predsjednice Skupstine,

Ako je Crna Gora gradjanska drzava ili ide ka tome, zasto se u Niksicu nalaze crkveni posteri na zdradama mimo zakona za koje svako zna ko ih cuva?

U potpisu pokojna gradjanska Crna Gora.

Ridikul
Gost
Ridikul

Onda budite Demokrate građanska stranka. Sad ste nacionalisti ortodoksni. Ovakvi ne mozete CG voditi naprijed.

Erol
Gost
Erol

Veoma je gradjanska, balkanska i Evropska ova Crna Gora na cijem su celu četnici i fašisti, sa tobom kao jednim od fašista, ili četnika, čim god se smatraš.

Send this to a friend