Politika

Blažić i Miličković: Temeljna izmjena sistema rješenje za Crnu Goru

Temeljna izmjena sistema i ključnih principa, poput vraćanja suvereniteta građanima, otvorenih izbornih lista, borba protiv partitokratije, te obavezno zbacivanje oligarhije, ključne su promjene za budućnost Crne Gore, saglasni su predsjednički kandidati Vasilije Miličković i profesor Đorđije Blažić.

Nestranački i nezavisni kandidati su o programima kampanja razgovarali na otvaranju Miličkovićevog izbornog štaba u Podgorici, te javnosti saopštili da se u trci za predsjednika međusobno poštuju i podržavaju.

Miličković i Blažić su saglasni da je predstavnik vladajuće nomenklature jedini stvarni protivnik svih demokratskih i nezavisnih kandidata.

Miličković je istakao urgentnost promjene vlasti na predstojećim predsjedničkim izborima.

Blažić je kazao da se ogromno nagomilano nezadovoljstvo naroda može legitimno iskazati na više originalnih načina.

“Svaki od njih, od direktnog do stručnog, je opravdan, dok god podriva temelje nepravednog sistema i omogućava da se čuje glas i istinska volja građana Crne Gore“, rekao je on.

Miličković i Blažić su se u potpunosti saglasili o neophodnosti jedinstva među opozicionim kandidatima voljnim da sve razlike, sujete i lične interese ostave po strani zarad smjene oligarhije i ostvarivanja interesa naroda Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

MNOGO”JAKI” TANDEM,OVAKVIJEH CRNA GORA IMA DA IZVOZI!

Anto Šimić
Gost
Anto Šimić

Udbići😂😂😂

Vitez I reda
Gost
Vitez I reda

Oboica imaju dijagnozu.

kerkez
Gost
kerkez

Najbolje bi bilo da gospodin Miličković i taj folirant Blažić otkažu kandidature i da podršku iskažu pofesoru Hajdukoviću koji je jedina šansa za ovu urušenu državu .

Mojsije
Gost
Mojsije

Moguci ucinak obojice kandidata je ravan je ništici.Interesantno je da su našli zajednički radnik iko su profesionalno različiti i radni potencijal neusporediv. Nije ništa neuobičajeno kod maglovitih zelja.

Horacije
Gost
Horacije

Vasilije,
Koliko si miliona zaradio od sramne preprodaje akcija EPCG, u kombinaciji sa onim kome su inicijali kao tvoji, samo si ti V.M., a on je M.V. ???
Objasni to, postenjacino…

Drauf
Gost
Drauf

On ih je samo prodao nema nista sramno

Horacije
Gost
Horacije

@Drauf,
Sramam je nacin na koji su ih kupovali.
Ajde, izraz “sramno” je malo problematican, ali je mnogo problematicniji nacin na koji su zlopotrebljavali insajderske informacije iz EPCG…
Neka Milickovic kaze sta je sa EPCG radila njegova firma “MV Company” i ko ga je “ubacio” u Elektroprivredu…

kerkez
Gost
kerkez

Zašto onda Blažić ne povuče kandidaturu i stane iza Miličkovića ??? Blažić je obični politikant II klase .

kerkez
Gost
kerkez

Ovi dislajkovi blažićbota samo potvrđuju činjenicu da se radi o politikantu II klase .

Send this to a friend