Politika

Bogdanović: Ispašće da su Milović i Bugarin tajno pratili Bečića kako bi mu pojačali lično obezbjeđenje

Boris Bogdanović

Ispašće da su Ljubo Milović i Nebojša Bugarin tajno pratili lidera Demokrata Aleksu Bečića po zadatku kako bi mu pojačali lično obezbjeđenje, kazao je poslanik Demokrata, Boris Bogdanović.

“Ispašće da su Milović i Bugarin tajno pratili Aleksu Bečića po zadatku kako bi mu pojačali lično obezbjeđenje. Ispašće da je Milović po zadatku uspio da zaradi 48 miliona eura po informacijama iz Europola tako što ga je Zvicer plaćao da ga špijunira. Ispašće da je vođa jednog od najvećih evropskih klanova naivan kao francuska “sobarica”, pa je godinama imao za najbliže saradnike lica po zadatku, koji su zvanični policijski funkcioneri. Ispašće da je Europol samo ogranak saobraćajne policije, koji uzgred slabo vidi, slabo zna i slabo zaključuje i ne razumije crnogorske bezbjednosne vizionare, pa im se omakao zaključak da su Milović i Lazović članovi Kavačkog klana koje treba hitno procesuirati”, naveo je Bogdanović.

Prema njegovim riječima, “zadatak” je tako, kako kaže, “uspješno obavljen da niko ne zna, osim onaj koji je bio na zadatku, gdje je Radoje Zvicer, koji je pobjegao ne iz bilo koje zemlje, nego baš iz Crne Gore”.

Send this to a friend