Politika

Bogdanović: Naš cilj je da Tivat, zajedno sa Crnom Gorom, korak po korak gradi bolju budućnost za generacije koje dolaze

Boris Bogdanović
Boris Bogdanović

U ime Kluba poslanika Demokratske Crne Gore i svoje lično ime, upućujem iskrene čestitke predsjedniku Opštine, gospodinu Željku Komnenoviću, predsjedniku Skupštine opštine, gospodinu Miljanu Markoviću, kao i svim građankama i građanima Tivta povodom 21. novembra, Dana opštine, saopštio je Boris Bogdanović, generalni sekretar i predsjednik Kluba poslanika Demokrata.

“Sa dubokim poštovanjem i divljenjem, prisjećamo se neustrašive hrabrosti Druge dalmatinske i Prve bokeljske brigade. Njihova žrtva utkala se u temelje naše slobode, darujući Tivtu, tom dragulju crnogorske obale, nasljeđe koje s ponosom nosimo. Naša narodnooslobodilačka prošlost nije samo istorijski spomenik, već vječni izvor inspiracije i ponosa. Današnja opština Tivat, koju zajedno gradimo i oblikujemo, svjedoči o snažnom duhu našeg naroda. Njeno pretvaranje u prestižnu turističku destinaciju za veoma kratko vrijeme, odraz je naše zajedničke odlučnosti i vizije”, kazao je on.

Tivat, dodaje Bogdanović, sa svojom slavnom prošlošću, dinamičnom sadašnjošću i nepokolebljivom posvećenošću boljoj budućnosti, predstavlja pravi model uspjeha.

“Taj model je inspiracija i vodilja našoj državi na putu ka ekonomskom, moralnom, pravnom i institucionalnom preporodu. Kao servis građana, obećavamo da ćemo, sa pozicije vlasti i u saradnji sa lokalnom upravom, predano raditi na unapređenju saobraćajne infrastrukture, aviodostupnosti, ekonomskom osnaživanju radnika, te privlačenju investitora. Naš cilj je da Tivat, zajedno sa Crnom Gorom, korak po korak gradi svjetliju i bolju budućnost za generacije koje dolaze. U duhu ovih ideala i sa nadom u bolje sjutra, još jednom čestitam Dan opštine svim građankama i građanima Tivta”, zaključio je Bogdanović.

 

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
CccccMilojkaFoo_Bar
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ccccc
Gost
Ccccc

Tivat pomalo lici na Becice…samo se trpaju zgrade, na svaku poljanu od 200 kvadrata.

Milojka
Gost
Milojka

Nesto ste se usporili sa vasim napretkom…ne mrdate nidje evo 4 godine

Foo_Bar
Gost
Foo_Bar

DPS je id Tivta napravio nesto…vi se zamalo iscerali Porto.

Send this to a friend