Politika

Bogdanović: Nastavak obračuna sa crnogorskom kulturom

Generalni sekretar DPS-a Aleksandar Bogdanović kazao je da je imenovanje Aleksandre Božović, članice ekstremističkog pokreta Dveri i strane državljanke za direktoricu Filmskog centra nastavak obračuna sa crnogorskom kulturom.

“Posebno je važno pomenuti da se sve dešava u ustanovi koja je u proteklom mandatu imala izuzetne rezultate”, naveo je Bogdanović na Tviteru.

Kako je istakao, dovoljno je reći da je tokom prošlog mandata danas ugašenog Ministatstva kulture, upravo zahvaljujući i izuzetnim naporima FCCG, Crna Gora postala članica Eurimages i da su potom povučena prva sredstva iz njihovih fondova.

“FCCG je istovremeno dobio i moderne uslove za rad, a njihov doprinos crnogorskoj kinematografiji i promociji destinacije na filmskim smotrama bio je nemjerljiv. Ipak, apostoli i sa tim imaju problem. Jasno je i zašto – jer rade protiv Crne Gore”, istie Bogdanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
VagaHor
Gost
VagaHor

Bravo Bogdanovicu

Bubamara
Gost
Bubamara

Nikad pametniju izjavu nije dao. Gospođa Božović nastavlja onamo đe je stao gospodin Bogdanović. Nikad niko nije “razvalio” Crnogorsku kulturu, kao dva tandema – Đaga Mićunović i Lidija Ljesar i Bogdanović – Blažić.

Progres
Gost
Progres

Što se bune umjetnici pogotovo oni koji su potpisima podržavali litijašenje kao civilizacijsku pobunu…Mirni i u crkve, pa tamo se moleći bogu i prilozima popovima izborite svoja prava. Zemlja je ravna ploča, Darvin je šarlatan, vakcine su đavolja rabota, a tamjan lijek za sve…Mirni kulturnjaci jer će te još i biti proglašeni jereticima i tako vas popovi očima ne mogu… Više »

Staxe
Gost
Staxe

Šta učinjeste ti i tvoj Dps?

MNEatrium
Gost
MNEatrium

Cinite nesto za umjetnost i kulturu. Bogdanovic nam je vazda izlazio u susret, ovi nece da nas prime na razgovor evo 8 mjeseci. Zastidje

Lara
Gost
Lara

A oklen vama kultura?!

CultureMotion
Gost
CultureMotion

Ovo je zastidje do cega nas umjetnike dovede ova ekspertska vlast

Vasko
Gost
Vasko

Istina 👏

Send this to a friend