Politika

Bogdanović: Ovo mora biti Vlada sa najkraćim mandatom u istoriji Crne Gore

Boris Bogdanović

Predsjednik nelegitimne Vlade čašćava članove Vlade i najbliže saradnike raznim kvalifikacijama, ocijenio je poslanik Demokrata Boris Bogdanović ističući da ovo “mora biti Vlada sa najkraćim mandatom u istoriji Crne Gore”.

“Samo nakon dva mjeseca svjedočimo onome što smo upozoravali od početka, a govorili smo:”Da će se 43. nelegitimina Vlada urušiti kao kula od karata”, jer je ovo Vlada koja nema legitimitet, koja ima više ministara nego partije koje je čine poslanika, koja nema usaglašen stav o niti jednom osjetljivom političkom pitanju i mnogo čega drugog”, smatra poslanik Demokrata.

S tim u vezi, ističe Bogdanović, ovo mora biti Vlada “sa najkraćim mandatom u istoriji Crne Gore”.

“Potvrđuje se ono što tvrdimo već mjesecima – da se ovakve političke krize ne rješavaju jeftinim trgovinama i trikovima, već narodnim sudom na vanrednim parlamentarnim izborima. Zato, izbori i tačka”, zaključio je Bogdanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zabjelo
Gost
Zabjelo

Oburdaj kompleksasa,sta cekas

PgBelveder
Gost
PgBelveder

Dođite pred Vadu sjutra. Jedna vrhunska ekipa je tamo, lojalna Crnoj Gori više nego ičemu 🙂

Babin unuk
Gost
Babin unuk

Vi ste budućnost. Sve mi nešto na to miriše. Ponašate se fino u zadnje vrijeme po dosta pitanja. Malo ste počeli opet da mi se sviđate, pošteno da ti kažem. 😏 ali nemoj da opet izvrnete sve naglavačke.
-Open Balkan nema vašu podršku,
-Predali ste Ustavnom Sudu na ocjenu ustavnosti manjinske vlade,
-U ovim osjetljivim momentima razumno predlažete, izbore i tačka.

Hogar
Gost
Hogar

Ajde po prvi(i vjerovatno jedini) put da se s tobom složim.. #oburdaj,Bogdanoviću 👍

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Ne vjerujem ja kravatasima nista. To je spc stranka. Sad pokusavaju da ucare koji politicki poen ponovnom pricom o evropejstvu. Sa sve zastavama tudje drzave na svojim skupovima.

Send this to a friend