Politika

Mladen Bojanić prihvatio kandidaturu

Bojanić

Nakon juče održanih sastanaka sa čelnicima političkih subjekata koji su ga javno podržali, ekonomista Mladen Bojanić prihvatio je kandidaturu na predstojećim predsjedničkim izborima, koji će biti održani 15. aprila.

Predsjedništvo DF-a prihvatilo je da Mladen Bojanić bude predsjednički kandidat većinskog dijela opozicije – URA-e, Demokrastke Crne Gore i Socijalističke narodne partije, čime je potvrđeno pisanje CdM-a.

<<<DF prihvatio predlog građanske opozicije: Bojanić zajednički predsjednički kandidat<<<

“Koristima priliku da se svima javno zahvalim na podršci i obećam izbornu kampanju primjerenu ekonomskim uslovima u kojima se nalazi Crna Gora. Kampanja sa vjerom u uspjeh, jasnih i nedvosmislenih poruka, lišena isprazne politikantske retorike, zasnovana na čvrstim argumentima i umjerenim riječima garantuje pobjedu, bez obzira na svima znane prepreke koje očekujem”, kazao je Bojanić.

Prema njegovim riječima, građani Crne Gore će biti u prilici da se tokom kampanje upoznaju sa svim relevantnim detaljima koji im trebaju za donošenje ispravne odluke.

“Izbor je pred njima – zauzdati vlast i zaustaviti autokratiju ili sebe i svoje najbliže prepustiti na milost i nemilost nazajažljive vladajuće klike. Vjerujem da su svi slobodni građani duboko svjesni trenutka u kojem se nalazi Crna Gora, te sa neskrivenim optimizmom očekujem njihovu podršku”, poručio je Mladen Bojanić.

Podsjećamo, SDP je kazao da neće povući kandidaturu Draginje Vuksanović zbog Bojanića.

Kandidature su do sada potvrdili Marko Milačić, Vasilije Miličković, Hazbija Kalač, Dragan Hajduković.

Čeka se ime kandidata DPS-a.

S.Đukanović

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend