Politika

Mladen Bojanić prihvatio kandidaturu

Bojanić

Nakon juče održanih sastanaka sa čelnicima političkih subjekata koji su ga javno podržali, ekonomista Mladen Bojanić prihvatio je kandidaturu na predstojećim predsjedničkim izborima, koji će biti održani 15. aprila.

Predsjedništvo DF-a prihvatilo je da Mladen Bojanić bude predsjednički kandidat većinskog dijela opozicije – URA-e, Demokrastke Crne Gore i Socijalističke narodne partije, čime je potvrđeno pisanje CdM-a.

<<<DF prihvatio predlog građanske opozicije: Bojanić zajednički predsjednički kandidat<<<

“Koristima priliku da se svima javno zahvalim na podršci i obećam izbornu kampanju primjerenu ekonomskim uslovima u kojima se nalazi Crna Gora. Kampanja sa vjerom u uspjeh, jasnih i nedvosmislenih poruka, lišena isprazne politikantske retorike, zasnovana na čvrstim argumentima i umjerenim riječima garantuje pobjedu, bez obzira na svima znane prepreke koje očekujem”, kazao je Bojanić.

Prema njegovim riječima, građani Crne Gore će biti u prilici da se tokom kampanje upoznaju sa svim relevantnim detaljima koji im trebaju za donošenje ispravne odluke.

“Izbor je pred njima – zauzdati vlast i zaustaviti autokratiju ili sebe i svoje najbliže prepustiti na milost i nemilost nazajažljive vladajuće klike. Vjerujem da su svi slobodni građani duboko svjesni trenutka u kojem se nalazi Crna Gora, te sa neskrivenim optimizmom očekujem njihovu podršku”, poručio je Mladen Bojanić.

Podsjećamo, SDP je kazao da neće povući kandidaturu Draginje Vuksanović zbog Bojanića.

Kandidature su do sada potvrdili Marko Milačić, Vasilije Miličković, Hazbija Kalač, Dragan Hajduković.

Čeka se ime kandidata DPS-a.

S.Đukanović

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ajmo ajde
Gost
Ajmo ajde

Ajde sad bratja Rusi, odrijesite kesu. On je vas i vi ste njegovi ! Ajde Zaharova, Zelenjak, Bondarev, Resetnjikov, Rogozin, Cepurin, Malofejev, kozaci, nocni vukovi, GRU, FSB, Specnac, popovi i vojvode, Sputnjik, Politika, Vecernje Novosti, Vijesti, Dan, Monitor i IN4S …

Pranje prozora
Gost
Pranje prozora

Cetiri crnogorska medija igraju necasnu ulogu, posebno Vijesti i osramoceni Monitor.

slobus
Gost
slobus

URA je izrazito ekstremna i neprincipijelna partija, lider je ostrascen, ne znam se sta je njihov politicki cilj. Gradjanska partija koja saradjuje sa nacionalistickim DF-om, procrnogorska ideoloski a protivnik je svim procrnogorskim partijama, programski se zalaze za NATO a solidarisala sa sa antinato partijama i nije glasala u Skupstini, zalaze se sa opste slobode a realativizovala je pokusaj terorizma, hoce… Više »

Krsto
Gost
Krsto

URA je ekstremno principijelna partija, samo što ti to ne vidiš. Osnovni princip je skinuti DPS sa vlasti, da bi društvo krenulo naprijed. A ovo procrnogorski – nacionalistički, NATO – antiNato, terorizam – relativni državni udar (na dan izbora) je sve što su oni u svojim glavama odavno riješili i čega se drži jedino DPS da bi podijelio ljude. A… Više »

Wednesday
Gost
Wednesday

Potpisujem svaku tvoju riječ Krsto. Rijetko kad pročitam ovoliko razuman komentar po ovim forumima. Bravo!

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

STRASNIJEH LI JUNAKA NA KACAMAK!

Mustafa
Gost
Mustafa

Kreativni ovi botovi, mora da su im povecali primanja pred izbore, 50e vise malo li je, jadnici!!!

Serdar Jole
Gost
Serdar Jole

Mislis na vas sendvicare vrednosti jedne rublje.Nestale rublje nestali sendvici a ponajvise obraz

Serdar Jole
Gost
Serdar Jole

Prihvatio covjek da bude porazen,za uzvrat dobio neku materijalnu satisfakciju.Najbezbolni poraz opozicij,e njihov a nije njin.

Samo ne crbin
Gost
Samo ne crbin

Nezavisno od bilo koje politike, ali ovaj NEX Bojanic nije sposoban da vodi onu žutu trafiku, a ne državu !!!!

Nasmijani 😁
Gost
Nasmijani 😁

Ja bi da glasam za profesoricu Dr Draginju Vuksanović jer je najbolja!

Samo ne crbin
Gost
Samo ne crbin

Ne znam je li najbolja, ali je najljepsa ☺ kandidatkinja …
Lijepo joj je ime…

Darko
Gost
Darko

Prosto da nevjerije covjek
Ima pravo svako na sve ali otkud ovakvom liku i pomisao da moze biti presjednik CG Bolesno i strasno opasno pustit ovakve likove da vode vrtic a na drzavu
Zalosno da nemoze gore

Pjesnik
Gost
Pjesnik

Sa Mladenom do pobjede! Idemo narode! Vrijeme je za promjene! 👍

Zasto bas Bojan
Gost
Zasto bas Bojan

Pitam se kako je tzv gradjanska opozicije (sa ironicnim imenom) pristala na ovog kandidata, cak ga i predlozila od svih mogucih umjerenih lojalnih Evropi i Crnoj Gori. Pa jasno da su morali udovoljiti onima kojima je Bojanic po volji. To znaci njegova spoljnopoliticka orijentacija koju smo svi vidjeli u dosta ekstremnoj formi, njegovo nacionalno opredjeljenje i njegovi saveznici proteklih par… Više »

LKJ
Gost
LKJ

Rukovodstvo URA je ekstremnim stavovima, ulavnom anticrnogorskim, slicno DF-u i Bojanicu. Bili su ista opcija u Pozitivnoj. Dritanu Abazovicu je blizi DF od crnogorskih partija. Ne vidim nista sporno u ovome, da URA nije istakla Bojanica.

3 uslova
Gost
3 uslova

Zasto su ovi uslovi vazni: 1) Ako opozicija ne zeli drzavu koji joj je interes da joj bilo sot dobro ucine? 2) ako im je Rusija a ne EU model i cilj, o kakvoj demokratiji i pravnoj drzavi govorimo? 3) ako reprezentuju interese samo jednog naroda, radi se o tipu drustva od prije 100 i vise godina sa garantovanim konfliktima

lojalnost
Gost
lojalnost

Predsjednik drzave mora biti lojalan jedino 🇲🇪️🇲🇪 svojoj drzavi 🇲🇪️🇲🇪 tj sluziti njenim interesima. Predsjednik drzave slijedi put svog kontinenta. Predsjednik drzave sluzi svim etnickim grupama

Crnogorac
Gost
Crnogorac

MILO.MILO MILO .MILO.MILO .MILO ZA PRESJEDNIKA DOZIVOTNOG .

Trebjesaa
Gost
Trebjesaa

тај што га прозиваш шта је све био ово 3о г! све и ѕваштА

interesi
Gost
interesi

Cime je Bojanic kao bivsi clan Pozitivne osvojio povjerenje DF-a, ekstremne velikosrpske i proruske stranke ? Kako buduci predsjednik suverene Crne Gore, kandidata za EU i clanice NATO moze imati predsjednika kojem su interesi poklopljeni sa DF-om.

u osnovi
Gost
u osnovi

Fundamentalni problem jeste da mocni segmenti cg drustva koji ne pripadaju vlasti nisu radili na oblikovanju jedne patriotske proevropske opozicije koja bi sigurno mogla zamjeniti DPS. Nisu odoljeli gravitacionim silama novca i srpstva. I sad je na sceni ono sto gledamo vec 20 godina.

logika
Gost
logika

Elementarne osnove politike drzave kao i logiku interesa ne mozete izbjeci.
Mozete je ugusiti galamom i spinovanjem, ali ce se vratit.
Predsjednik drzave mora biti lojalan najprije i jedino svojoj drzavi.
Predjsdnik drzave reprezentuje sve etnicke grupe ne samo jednu.
Predsjednik drzave clanice NATO i kandidata za EU vodi politiku kompatibilnu sa ovim organizacijama

ovakav
Gost
ovakav

Crnoj Gori treba predsjednik koji ce biti sklon kontinentu na kojem se CG nalazi, dakle i EU. Treba joj predsjednik koji reprezentuje sve gradjane a ne samo jedan narod.Treba joj predsjednik koji je lojalan jedino Crnoj Gori kome je ona jedina maticna drzava

20 godina
Gost
20 godina

Ovo je samo nastavak nelogicnog lutanja opozicije, koja nema kapaciteta da se drzi politicke logike,da se otrgne stetnog uticaja interesa iz van CG i okrene iskreno interesima svoje drzave. 20 godina je alternativa ovoj vlasti srpski nacionaliza a u zadnje vrijeme i rusofilstvo tj antievropska opcija.Pokusalo se prikrivanjem ove cinjenice, sitnim prevarama,ali je uvijek na kraju izbijalo grdno lice i… Više »

Dritan
Gost
Dritan

Bojanic, obzirom na njegovu antizapadnu orijentaciju je kandidat onih koji stoje iza opozicije. Takticki je uloga predlagaca povjerena Dritanu a ne DF-u ,da ne bi zvanicno bio kandidat DF-a zbog njihove reputacije ekstremizma. Dritan je pristao na ovu ulogu, kao sto je pristao da ne podrzi u lazak u NATO, kao sto je pristao da 2014 izjavi da su Srbi… Više »

los kandidat
Gost
los kandidat

Bojanic je bio jedan od ekstremnijih rusofila prije ulaska u NATO i kao takav ne moze biti predsjednik drzave clanice NATO i uskoro clanice EU.
Pored toga Bojanic je imao tijesnu saradjnju sa osobama poput Milacica sa kojim evidentno dijeli politicka misljenja kako necionalne orijentacije tako i spoljnopoliticke.

rusofil
Gost
rusofil

Bojanic je kao jedan od najekstremnijih Rusa sugerisan iz Rusije kao kandidat. DF ga nije predlozio da ne bi zvanicno bio njihov kandidat, nego je neko odozgo delegirao Nemanju iz Ulcinja !

Papratine
Gost
Papratine

Aj da vidimo , sta ces uradit?

slanik
Gost
slanik

oooooo propalo se kad je i ovo kandidat
da klepne tih 15000

Abdu
Gost
Abdu

Samo Draginja…

starac fočo
Gost
starac fočo

Po meni, gospodin Bojanić je žrtveno jagnje političkih lidera crnogorske opozicije. 15. aprila, kada se izbroje glasovi, svi će požuriti da optuže jedni druge za neuspjeh, a od Bojanića prati ruke.
Živi bili pa vidjeli.

Niko bitan
Gost
Niko bitan

Šta da kažem ćerkici od tri godine,kada ustanem toga 15 tog aprila a pita me “Tata gde ideš”….? Šta da joj rečem umivajuci svoje umorno lice radeci od jutra do sjutra da bi donio 10 eura da ih prehranim… Da idem da glasam za potrošene političare? One koji ni sami više ne vjeruju u svoje laži… One koji ne bi… Više »

Dnevna doza
Gost
Dnevna doza

Bojanic je bio posljednji voz opozicije, niko ih nije htio. U sustini, nebitan lik, proruski orijentisan. Kako bi on kao predsjwdnik otisao na NATO samit. Da li je moguce biti predsjednik bez onih koji su glasali za obnavljanje nezavosnosti.

Biban
Gost
Biban

Glasajmo Hajdukovica, ne moze nam gore od ovoga biti a covjek je pametan i moze nam samo bolje bit!

Evangelis
Gost
Evangelis

Železnjak je nametnuo DF -u Bojanica, jer je ovaj pored svih svojih “kvaliteta i preporuka” za predsjednickog kandidata opozicije i veliki protivnik NATO. Rusi zele da njegov rezultat na izborima predstave kao neku vrstu referenduma za i protiv NATO u birackom tijelu i da kasnije vrse propagandu , pritisak, spinuju i manipulisu tim brojkama zarad svojih ciljeva i nastavka podsticaja… Više »

čika Neki
Gost
čika Neki

E bolji su kandidati za Upravni odbor F.K Drezge no za presjednika Crne,da ne može crnje Gore…

Dijaspora
Gost
Dijaspora

Za Hajdukovica ili za Vuksanovic ako podje u drugi krug …ne moze , to je prevara da nas 55% koji smo glasali za nezavisnost da sad glasamo za kandidata kog podrzava anticrnogorska opozicija …sjutra ce na skupovima Bojanica bit oni koji bi kad bi mogli istrijebili nas ocistiĺi nas sve …. No ako ima koji kanditat da placa putne troskove… Više »

Deni
Gost
Deni

Ti si sigurno za DPS, i zato ces uvijek bit dijaspora. DPS ce placat putne troskove i ne vrijedite vise od toga.

Mina
Gost
Mina

Ni slucajno da SDP ne povuce kandidaturu gospdje Vuksanovic,jer bi to znacilo da priznaju da je jedan apartcil sa berze , bolji kandidat od nje ,univerzitetskog profesora.Uostalom,sto ce Mladen,pored,Djoka,oni su isti ,u svakom pogledu.

Nasmijani 😁
Gost
Nasmijani 😁

Mina, cura fina hoćeš da se upoznamo i ljubimo? ❤🙄

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Ovo je kraj svijeta…

Seka
Gost
Seka

A ne no je odbio cuveni berzanski mesetar.

Pjesnik
Gost
Pjesnik

“Seka, Seka lijepa i čista kao rijeka” . A kako ti se sviđa? 🙄

amo
Gost
amo

Propala se drzava sa ovakvim predsednickim kandidatima.

Nevjernik
Gost
Nevjernik

Sa srećom.. Ako budeš kao predsjednik uradio i progonio lopove kao do sad, ulićeš nadu ovom narodu u bolje.

gagi
Gost
gagi

Pocni odmah rijecima,ovo su pokradeni,neposteni,nedemokratski izbori,kao sto si i kao poslanik unaprijed sve presudjivao,ali kad ti pomenuse PLJACKU sa tvojom brokerskom kucom,u parlamenat CG,poceo si da jecas kao da ti gorivo faljivase,zabolje te istina,a dobro si se gicao,ali ostade ISTINA(da si “cistih”ruka).Sto se mene tice neka ti je “srecno”i bilo kome,necete moj glas ni ti ni dps ni sdp ptt… Više »

Toni
Gost
Toni

Očekujemo ovakav komentar i na vijest o kandidatu dps-a.

Send this to a friend